افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
0

امسال 5 تا 7 ماهواره به فضا پرتاب می شود ضرورت نگاه اقتصادی در صنعت فضایی

  • کد خبر : 421717
امسال 5 تا 7 ماهواره به فضا پرتاب می شود ضرورت نگاه اقتصادی در صنعت فضایی

به گزارش بازار، «حسن سالاریه» پس از پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌های «هدّه» و «کوثر» صبح سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه در پاسخ به سؤالات خبرنگاران گفت: سازمان فضایی مدت‌هاست برنامه‌ای برای واگذاری این ماهواره‌ها دارد. سکان بخش فضایی به بخش خصوصی». . برای دسترسی این بخش به صنعت فضایی در فضای رقابتی با در نظر گرفتن معیارهای […]

به گزارش بازار، «حسن سالاریه» پس از پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌های «هدّه» و «کوثر» صبح سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه در پاسخ به سؤالات خبرنگاران گفت: سازمان فضایی مدت‌هاست برنامه‌ای برای واگذاری این ماهواره‌ها دارد. سکان بخش فضایی به بخش خصوصی». . برای دسترسی این بخش به صنعت فضایی در فضای رقابتی با در نظر گرفتن معیارهای بازار و با دیدگاه تجاری.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: بسیاری از کسانی که در شرکت های خصوصی کار می کنند، بخش دولتی را ترک کردند زیرا بخش دولتی نمی تواند ریسک ها را بپذیرد. اما بخش خصوصی در معرض خطراتی است که به موفقیت بزرگ منجر می شود. هر شرکت خصوصی برای رسیدن به نقطه شروع فعالیت های اقتصادی راه سختی دارد که باید با صبر و حوصله دنبال شود.

وی افزود: اگر در صنعت فضایی نگاه اقتصادی محور وجود نداشته باشد و تنها با بودجه دولتی مجبور به کار شود، مانند بسیاری از صنایع دیگر نمی تواند موفق باشد. نظر دولت باید حمایتی باشد. با ورود به صنعت فضایی، بخش خصوصی می تواند به بازارهای جهانی راه یابد. یکی از گام های مهم در این راستا امشب با پرتاب ماهواره های هذه و کوثر برداشته شد. ما باید به جایی برسیم که خریدار، گیرنده و دریافت کننده خدمات بخش خصوصی باشیم.

سالاریه با بیان اینکه مسیر حمایت از بخش خصوصی و تحویل پروژه های فضایی به بخش خصوصی به سرعت طی می شود، درباره برنامه پرتاب ماهواره تا پایان سال خاطرنشان کرد: تا پایان سال پرتاب بین المللی خواهیم داشت. و همچنین پرتاب داخلی که توسط پرتابگرهای سیمرغ و قائم انجام خواهد شد.

وی در خصوص دلایل استفاده از پرتابگرهای خارجی گفت: مداری که ماهواره های کشف در آن قرار می گیرند، مدار خورشید آنگا است و امکان پرتاب یا رسیدن به مدار خورشید آنگا از مراکز ملی کشور وجود ندارد. به همین دلیل ماهواره کوثر با سایوز پرتاب شد. سال گذشته ماهواره پارس 1 را با همین پرتابگر پرتاب کردیم. پس از افتتاح پایگاه ملی پرتاب چابهار که فاز اول آن هم اکنون تکمیل شده است، دسترسی به این مدارها در داخل کشور امکان پذیر می شود.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: دلیل بعدی این است که در صنعت فضایی باید توسعه ماهواره ها و پرتابگرها به صورت موازی انجام شود. اگر ماهواره را به پرتابگر داخلی متصل کنیم، احتمال خطر را افزایش داده ایم. برای کاهش خطر، در برخی موارد ما نسخه های خارج از کشور را نیز اضافه می کنیم. دلیل سوم این است که از چند سال گذشته ماهواره های زیادی در صف پرتاب قرار گرفته اند و ما از این امکان برای کاهش این صف استفاده می کنیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=421717

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.