به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست روز شنبه در جلسه شورای اجتماعی استان با ابراز تاسف از وضعیت نامناسب استان در برخی شاخص های اجتماعی اظهار داشت: متاسفانه همچنان درگیر جلسات و کار موازی و کاغذی هستیم. گزارش می دهد، اما در عمل اتفاق دیگری در حال رخ دادن است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به رویکرد واقع بینانه برخی از مسئولان استانی افزود: بر این اساس جلسات شورای اجتماعی بخشی از جلسات بسیار پیچیده با تمام مسائل اجتماعی درگیر است.
سرمست ادامه داد: با وجود گستردگی مسائل اجتماعی که 26 سازمان به آن رسیدگی می کنند، وظایف در این زمینه مشخص نیست و علاوه بر آن نظرات متفاوت است و ادبیات مشترکی در این زمینه وجود ندارد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تاکنون نتوانسته ایم مسائل اجتماعی را اولویت بندی کنیم، افزود: اگرچه رهبر انقلاب اولویت ها را در این حوزه به درستی تعریف کرده اند، اما لازم است این اولویت ها متناسب با آن جانمایی شود. شرایط استان ها و برش محلی و منطقه ای پیدا کند.
وی تصریح کرد: لازم است سند تحول فرهنگی و اجتماعی ذیل اسناد فوق در استان تهیه شود که سهم هر دستگاه در آن مشخص باشد و به ادبیات و گفتمان مشترک متناسب با شرایط استان دست یابد.
سرمست اضافه کرد: در مرحله بعدی باید مشکلات اجتماعی را در استان در اولویت قرار دهیم چرا که آمار آسیب ها بسیار زیاد است و قطعا نمی توانیم همه مشکلات را همزمان درمان یا کاهش دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی بر مشارکت کارشناسان، محققان و به ویژه نمایندگان گروه های هدف در تصمیم گیری های حوزه اجتماعی تاکید کرد و گفت: یکی از معایب این جلسات فاصله زیاد ما با مردم است. در واقع ما برای کسانی که در معرض خطر و خطر هستند بدون اینکه با آنها رابطه و گفتگو داشته باشیم تصمیم می گیریم.
سرمست تصریح کرد: هرگونه تصمیم بدون جلب نظر گروه های هدف غیرواقعی خواهد بود. برای بسترسازی برای حضور اساتید دانشگاه، تشکل های مردم نهاد، زنان و جوانان تحصیل کرده و پژوهشگر و نمایندگان گروه های هدف در کارگروه های تخصصی شورای اجتماعی ضروری است.