به گزارش رکنا، امیر دوهاریان گفت: در این رویداد 3 روزه 18 طراح شرکت کردند. بازی آنها به صورت گروهی متشکل از 6 تیم، یک بازی رومیزی و محیطی با محوریت موزه طراحی می کنند.

مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: بازی های فکری و رومیزی می تواند به عنوان ابزار آموزشی موثری برای معرفی فرهنگ، تاریخ و هنر به موزه ها عمل کند. بازدیدکنندگان با طراحی بازی‌هایی که مستقیماً با اشیا و تاریخ موزه مرتبط هستند، می‌توانند اطلاعات مفیدی را به صورت مفرح بیاموزند و ضمن افزایش احساس رضایت، به بازدید مجدد از موزه‌ها تشویق شوند.

وی افزود: بازی های فکری و رومیزی به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که به صورت گروهی و افراد مختلف با یکدیگر تعامل داشته باشند. این امر باعث افزایش تعامل اجتماعی و ایجاد ارتباطات جدید بین افراد می شود و تجربه بازدید از موزه را مثبت و خاطره انگیزتر می کند.

دهاریان خاطرنشان کرد: این برنامه با همکاری خانه خلاقیت و نوآوری اداره کل میراث فرهنگی استان انجام می شود. گردشگری و صنایع دستی استان تهران، ستاد توسعه فرهنگی و فناوری نرم معاونت علمی و صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق و در پایان این رویداد پس از داوری بازی های طراحی شده، ایده برگزیده روی تابلو قرار می گیرد. . از بخش بازی ها و بازی های محیطی تجلیل خواهد شد.