افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
0

بایدن بار دیگر از هریس حمایت کرد

  • کد خبر : 417670
بایدن بار دیگر از هریس حمایت کرد

آفتاب نیوز: جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در هفته های پایانی ریاست جمهوری خود به سر می برد، روز جمعه به وقت محلی گفت: این مهم ترین انتخابات در طول عمر ماست. بایدن بار دیگر از هریس حمایت کرد و افزود: می دانم که کمالا هریس به عنوان رئیس جمهور بعدی ما بسیار […]

آفتاب نیوز:

جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در هفته های پایانی ریاست جمهوری خود به سر می برد، روز جمعه به وقت محلی گفت: این مهم ترین انتخابات در طول عمر ماست.

بایدن بار دیگر از هریس حمایت کرد و افزود: می دانم که کمالا هریس به عنوان رئیس جمهور بعدی ما بسیار خوب عمل خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا خطاب به آمریکایی ها ادامه داد: من زود رای دادم و امیدوارم شما هم رای دهید.

تاکنون بیش از 62 میلیون آمریکایی برای انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر 2024 (15 نوامبر 1403) رای زودهنگام داده اند. بر اساس داده های مرکز انتخابات دانشگاه فلوریدا، 62.7 میلیون نفر در حال حاضر رای زودهنگام خود را در انتخابات آمریکا به صندوق انداخته اند.

به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، پنج روز قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، بیش از 33 میلیون آمریکایی به‌صورت حضوری و بیش از 29.5 میلیون نفر از طریق پست رای‌دهی زودهنگام دادند.

در نوادا، یکی از ایالت‌هایی که در رقابت بین کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق که می‌تواند نقش مهمی در انتخابات داشته باشد، بیش از 872000 رای زودهنگام به صندوق انداخته شده است.

بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی، این رقم پنج روز مانده به انتخابات، رکورد رای گیری زودهنگام در آمریکا را شکسته است.

بر اساس قوانین انتخابات ایالات متحده، رای دهندگان در برخی ایالت ها می توانند قبل از روز انتخابات، شخصا یا از طریق پست رای خود را به صندوق بیندازند.

بر اساس گزارش‌ها، رأی‌گیری زودهنگام در انتخابات دوره قبلی به نفع حزب دموکرات انجام شد و اکنون کامالا هریس نامزد این حزب برای کسب کرسی کاخ سفید است. در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، این آرا بر پیروزی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا نیز تأثیر گذاشت.

حزب جمهوری خواه و شخص ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد این حزب در انتخابات پیش رو با رای گیری زودهنگام از طریق پست مخالف هستند و می گویند این روش احتمال تقلب را افزایش می دهد.

انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در روز سه شنبه 5 نوامبر سال جاری (20249) برابر با 15 نوامبر 1403 برگزار می شود و نظرسنجی ها حاکی از رقابت تنگاتنگ کامالا هریس و دونالد ترامپ، دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه است. به ویژه در کشورهای درگیری و دولت های بلاتکلیف.

نامزدی برای ریاست جمهوری ایالات متحده، نه با به دست آوردن اکثریت آرای مردم، بلکه از طریق سیستمی به نام کالج الکترال که آرای الکترال را به 50 ایالت و ناحیه کلمبیا، عمدتاً بر اساس جمعیت و آنها اختصاص می دهد. جمعیت به کاخ سفید می رسد.

هفت ایالت کلیدی برای انتخاب رئیس جمهور بعدی ایالات متحده آمریکا عبارتند از: آریزونا، ویسکانسین، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان، نوادا و پنسیلوانیا.

538 رأی کالج الکترال بین 50 ایالت و ناحیه کلمبیا تقسیم شده است. هر ایالت بسته به تعداد نمایندگان کنگره که دارد حداقل سه رای به دست می آورد. کرسی های کنگره به هر ایالت بر اساس جمعیت آن اختصاص داده می شود. بنابراین، کوچکترین ایالت ها دارای سه رأی در کالج الکترال هستند (آنها دو سناتور و یک نماینده کنگره دارند). واشنگتن دی سی نیز سه رای می آورد.

ایالت های پرجمعیت تر آرای الکترال بیشتری می گیرند: کالیفرنیا 54 رای الکترال (با دو سناتور و 52 حوزه کنگره)، تگزاس 40، فلوریدا 30، نیویورک 28 رای، و غیره. تقریباً در هر ایالت، نامزد پیروز تمام آرای الکترال را به دست می آورد. هر نامزدی که 270 یا بیشتر رای الکترال به دست آورد، رئیس جمهور می شود.

الکترال کالج در 17 دسامبر تشکیل جلسه خواهد داد تا به طور رسمی رای خود را به صندوق بیندازد و نتایج را به کنگره ارسال کند. نامزدی که 270 رای الکترال یا بیشتر به دست آورد رئیس جمهور می شود.

شمارش آرا رسماً در 6 ژانویه توسط کنگره انجام می شود و رئیس جمهور جدید در 20 ژانویه سوگند یاد می کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=417670

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.