به گزارش رکنا، سید کاظم عزیزی، معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اشاره به آثار و مزایای بالای اجرای طرح عدم تخصیص، اظهار داشت: با توجه به عدم تخصیص این طرح، به دلیل عدم تخصیص این طرح، به دلیل عدم تخصیص این طرح ها، باید به این موضوع توجه شود. هزینه سوخت به خودروهای فاقد بیمه نامه شخص ثالث تصریح کرد: از یک سو مالکان خودروهای فعال در چرخه حمل و نقل کشور نسبت به دریافت بیمه نامه اقدام کنند و از سوی دیگر صرفه جویی قابل توجهی را به دلیل عدم واگذاری سهمیه سوخت به افراد غیر بیمه شده انجام دهند. خودروهایی که قبلا حق سوخت دریافت می کردند، از آثار و نتایج ارزشمند اجرای این طرح است.
وی اظهار داشت: پس از اجرای موفقیت آمیز طرح عدم تعیین سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه نامه شخص ثالث که مستند به ماده 48 قانون بیمه شخص ثالث بوده و در افزایش ضریب نفوذ خودروهای بیمه شخص ثالث موثر بوده است. بیمه شخص ثالث، از آنجایی که در قانون هوای پاک قوانین مهمی وضع شده است تا با داشتن بیمه نامه شخص ثالث، مالکان خودرو مجبور به معاینه فنی و عدم تردد ناوگان بدون معاینه فنی شوند. شناسایی خودروهای بدون معاینه فنی موتورهای دیزلی مانع از اختصاص سهمیه سوخت به این گروه از ناوگان شد.
عزیزی با بیان اینکه برنامه ریزی برای اجرای دقیق این طرح در روزهای اخیر از سوی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت آغاز شده است، ابراز امیدواری کرد: در پی شناسایی خودروهای نفتی و گازی فاقد معاینه فنی و ابلاغ در این خصوص شاهد اشاره به مالکان این ناوگان موظف به اخذ تاییدیه فنی هستیم.
منبع: ایسنا