به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، حسگر مبتنی بر هوش مصنوعی آن با تجزیه و تحلیل طول موج های نور منعکس شده توسط میوه ها و سبزیجات به دقت تشخیص بیش از ۸۵ درصد دست یافته است.
سیریش سوباش، دانش آموز کلاس نهم در جورجیا، ایالات متحده آمریکا، برنده چالش معتبر 3M Young Scientist Challenge برای اختراع دستگاهی است که بقایای آفت کش ها را روی محصولات تشخیص می دهد.
دستاورد او یک جایزه نقدی 25000 دلاری و عنوان بهترین دانشمند جوان آمریکاست، افتخاری که به نوآورترین ذهن های جوان در علم داده می شود.
دستگاه Sirish که PestiSCAND نام دارد، از هوش مصنوعی و طیفسنجی نوری برای اسکن محصولات برای بقایای آفتکشها استفاده میکند و به یک مسئله بهداشتی حیاتی که بر ایمنی مواد غذایی تأثیر میگذارد، رسیدگی میکند.
تشخیص مبتنی بر هوش مصنوعی با قیمت مقرون به صرفه
طراحی PestiSCAND یک حسگر و یک پردازنده مبتنی بر هوش مصنوعی را ادغام می کند و به آن اجازه می دهد تا به دقت تشخیص قابل توجه بیش از 85٪ دست یابد. این دقت بالا با هدف سیریش برای اطمینان از اثربخشی و سرعت در تشخیص آفت کش ها مطابقت دارد.
او قصد دارد این فناوری را در دسترس عموم قرار دهد و هر دستگاه را به قیمت 20 دلار بفروشد.
Sirish امیدوار است که PestiSCAND را هنگامی که به دانشگاه می رسد تجاری کند و به مصرف کنندگان ابزاری مقرون به صرفه و آسان برای انتخاب مواد غذایی ایمن تر بدهد.
سیریش به عنوان یکی از نه فینالیست این مسابقه، چهار ماه گذشته را صرف تکمیل نمونه اولیه خود تحت راهنمایی دانشمندی کرد که به عنوان مربی در کنار او ایستاده بود. این مربی به او کمک کرد تا بر چالش ها غلبه کند و اختراع خود را برای استفاده در دنیای واقعی کامل کند.
نتایج کار او در مقر جهانی 3M در مینه سوتا نمایش داده شد، جایی که او عنوان ارزنده بهترین دانشمند جوان آمریکا را به دست آورد.
توری کلارک، مدیر ارشد روابط عمومی در 3M، گفت: «من تحت تأثیر فینالیستهای چالش دانشمندان جوان امسال قرار گرفتم، که توانایی باورنکردنی در ایجاد راهحلهای خلاقانه برای برخی از مهمترین چالشهای جهان از خود نشان دادهاند.
۵۸۵۸