افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
0

بحران در سرزمین های اشغالی، از بحران اقتصادی و ناامنی تا مهاجرت های سنگین – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 415781
بحران در سرزمین های اشغالی، از بحران اقتصادی و ناامنی تا مهاجرت های سنگین – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

‌خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و این روزها در لبنان از 16 مهرماه سال گذشته، سرزمین های اشغالی را در بحران های مختلفی فرو برده است. بحران‌هایی که باعث خروج سرمایه‌ها شد و صهیونیست‌ها را مجبور به فرار از فلسطین اشغالی کرد، اما به دلیل توقف پروازها مجبورند در پناهگاه‌هایی […]

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و این روزها در لبنان از 16 مهرماه سال گذشته، سرزمین های اشغالی را در بحران های مختلفی فرو برده است. بحران‌هایی که باعث خروج سرمایه‌ها شد و صهیونیست‌ها را مجبور به فرار از فلسطین اشغالی کرد، اما به دلیل توقف پروازها مجبورند در پناهگاه‌هایی در استیصال و وحشت زندگی کنند.

اقتصاد آشفته رژیم صهیونیستی؛ خروج سرمایه و هزینه بالای اشغال

پس از طوفان الاقصی خسارات گسترده ای به زیرساخت های امنیتی، اقتصادی و فناوری رژیم صهیونیستی وارد شد. بررسی ها نشان می دهد که پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، بسیاری از استارت آپ ها و شرکت های فناوری از سرزمین های اشغالی خارج شده و آسیب های جدی به اقتصاد فناوری این رژیم وارد شده است.

روزنامه معاریو در گزارشی در جولای 2024 اعلام کرد که «حدود 40000 شرکت اسرائیلی در پی آغاز این درگیری ها مجبور به بستن درهای خود شده اند و پیش بینی می شود این تعداد تا پایان سال به 60000 برسد». این آمار نشان دهنده تأثیرات جدی جنگ بر اقتصاد اسرائیل است که با بحران های قبلی از جمله بحران کرونا در سال 2020 قابل مقایسه است. سالی که در آن نزدیک به 74000 شرکت تعطیل شدند.

علاوه بر این، افزایش خطرات امنیتی و عدم اطمینان اقتصادی باعث شده است که بسیاری از سرمایه گذاران تمایل چندانی به سرمایه گذاری در استارتاپ ها و پروژه های فناوری در سرزمین های اشغالی نداشته باشند. این مشکل به ویژه در مناطقی که نیاز به سرمایه گذاری های مخاطره آمیز و بلند مدت دارند دیده می شود.

بر اساس گزارشی که به تازگی توسط روزنامه مالی عبری «کاتالیست» منتشر شده است، از زمان آغاز جنگ با گروه حماس در 7 اکتبر، سرمایه گذاران نهادی مبلغ هنگفتی معادل 151 میلیارد شیکل (40 میلیارد دلار) از سرزمین های اشغالی را برداشته اند .

علاوه بر خروج سرمایه ها از سرزمین های اشغالی، هزینه های این رژیم نیز پس از طوفان الاقصی افزایش چشمگیری داشته است. نشریه آمریکایی «فارین پالیسی» در اواسط ماه اکتبر هزینه جاری جنگ غزه و لبنان را به نقل از بانک مرکزی رژیم صهیونیستی 66 میلیارد دلار برآورد کرد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» حدود دو هفته بعد (29 اکتبر) هزینه مهمات مورد استفاده در لبنان را بسیار بالا ارزیابی کرد و اعلام کرد: جنگ در شمال از ابتدای سپتامبر تاکنون 6.7 میلیارد دلار هزینه داشته است. گسترش جنگ به دلیل کمبود منابع مالی نیازمند افزایش بودجه است.

تلاش برای فرار از سرزمین های اشغالی با وجود تعلیق پروازها

ناامنی که بر اثر آتش سوزی های مداوم رژیم صهیونیستی بر سرزمین های اشغالی سایه افکنده است، هر روز آثار خود را بیشتر نشان می دهد. همزمان با تخلیه شهرک های صهیونیست نشین در مجاورت نوار غزه، نزدیک به 200 هزار صهیونیست نیز شهرک های خود را در نزدیکی لبنان رها کردند و در تل آویو و مناطق مرکزی سرزمین های اشغالی آواره شدند.

بررسی ها همچنین نشان می دهد که این شهرک نشینان هرگز به سکونتگاه های ناامن خود باز نمی گردند. علاوه بر این، عملیات موشکی موفق ایران نشان داد که حتی تل آویو دیگر برای صهیونیست ها امن نیست و مهاجرت معکوس تنها گزینه پیش روی آنهاست.

پایگاه اطلاع رسانی عبری زبان «والا نیوز» اخیراً به نقل از مرکز آمار رژیم صهیونیستی گزارش داده است که بیش از 55 هزار و 300 نفر به طور دائم از فلسطین اشغالی مهاجرت کرده اند که در تاریخ دروغین این رژیم بی سابقه است، در حالی که پیش بینی می شود این امر در سال 2024 باشد. این رقم به بیش از 69200 مهاجرت معکوس خواهد رسید. به گفته این رسانه ها، این امر بسیار غیرمنتظره و غیرعادی است و احتمالاً با تشدید تنش رژیم با حزب الله و ایران، سرعت بیشتری خواهد گرفت.

بحران در سرزمین های اشغالی، از بحران اقتصادی و ناامنی تا مهاجرت شدید

چندی پیش (24 اکتبر) روزنامه عبری زبان جروزالم پست در گزارشی اذعان کرد که رژیم صهیونیستی شاهد بزرگترین موج مهاجرت معکوس در تاریخ بوده و 40 هزار و 600 نفر در هفت ماهه نخست این مقعد، سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند. این آمار معادل 2200 نفر در ماه است.

جروزالم پست افزود: کسانی که مهاجرت معکوس می کنند دارایی، مدارک دانشگاهی و مهارت های شغلی خود را نیز با خود می برند. این آمار نشان می دهد که اسراییل در درازمدت چه خسارتی را در نتیجه مهاجرت افراد مذکور متحمل خواهد شد. پیامدهای این مهاجرت معکوس در مناطق دور از درگیری نیز مشاهده خواهد شد.

تلاش های صهیونیست ها برای فرار از سرزمین های اشغالی در حالی ادامه دارد که اکثر کشورها و شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان با اعلام ناامن فرودگاه های وابسته به رژیم اشغالگر، پروازهای خود به سرزمین های اشغالی را تا مارس سال آینده متوقف کرده اند.

بحران در سرزمین های اشغالی، از بحران اقتصادی و ناامنی تا مهاجرت شدید

خطوط هوایی امریکن، تا مارس 2025، Cathay Pacific هنگ کنگ تا 27 مارس 2025، Visair مجارستان تا 14 ژانویه 2025، Transavia هلند تا 31 مارس 2025 و British EasyJet تا 29 مارس 2025، پروازهای خود را به قلمروهای cupi انجام دادند. به حالت تعلیق درآمده اند. تعلیق شده است.

علاوه بر این، چندین شرکت هواپیمایی بین المللی از جمله “KLM” هلندی، کانادایی، اسپانیایی “Violing”، ایرلندی “رایان ایر” و آمریکایی “Delta Airlines” پروازهای خود را تا آغاز به تعویق انداخته اند. سال جدید

چندین شرکت هواپیمایی نیز به دلیل نامشخص بودن شرایط در سرزمین‌های اشغالی در ماه‌های آینده، مانند خطوط هوایی امریکن یونایتد، ایسلندایر، ایندین ایر ایندیا و تاپ ایر پرتغال و امارات، کره، ترجیح داده‌اند تا پروازها را تا اطلاع ثانوی به تعویق بیاندازند. و خطوط هوایی کرواسی از جمله آنها هستند.

پایان سخنرانی

هزینه های رژیم اشغالگر ناشی از جنایات یک ساله علیه غزه و اکنون لبنان تنها به تلفات نظامی و تضعیف چشمگیر ارتش و مسائل دیگری مانند هزینه های هنگفت اقتصادی، فرار سرمایه و خود صهیونیست ها محدود نمی شود. منطقه به بحران‌های این رژیم باید بحران‌های سرزمین‌های اشغالی را نیز اضافه کنیم که آن‌ها آن را «مهاجرت معکوس» می‌نامند.

رژیم صهیونیستی نه تنها در داخل با بحران های مرتبط و چندوجهی مواجه است، بلکه در سطح بین المللی نیز تحت فشار افکار عمومی جهانی و سازمان های بزرگ بین المللی از سازمان ملل گرفته تا دادگاه های کیفری و دادگستری بین المللی است. شرایطی که هر روز بر عمق انزوای استراتژیک این رژیم می افزاید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=415781

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.