به گزارش رکنا، حمید برادران با اشاره به سامانه های طرح ترافیک و محدودیت آلودگی هوا از افزایش سامانه های دوربین در پایتخت خبر داد و از اضافه شدن حدود 600 دستگاه دوربین تا ماه آینده به محدوده طرح ترافیک خبر داد. وی افزود: هر سامانه شامل دوربین می شود. البته با دوربین های جدیدی که نصب می کنیم نیازی به نصب دوربین دوم نیست و با دوربین جدید سه و نیم تا چهار لاین پوشیده شده است.
وی با بیان اینکه تا پایان مهرماه سامانه های طرح ترافیک و محدوده آلودگی هوا به روز می شود، گفت: پس از افتتاح و بررسی، دوربین های قدیمی به محدوده طرح ترافیک داخلی و تمامی تقاطع های طرح ترافیک اضافه می شود. آلودگی هوا یعنی محدوده فضای داخلی طرح های ترافیکی مجهز به دوربین پلاک خوان می شود و تلاش می کنیم پوشش دوربین ها را برای شهروندان افزایش دهیم و بتوانیم مجوز را ثبت کنیم. بشقاب در مناطق مختلف و نظارت و کنترل منطقه برای کنترل تقاضای منطقه مرکزی شهر.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران در ادامه گفت: در خصوص سامانه های ثبت تخلف باید بگویم که اکثر این دوربین ها مربوط به سال های 90 و 91 بوده و نصب و راه اندازی شده اند. علاوه بر اینکه فناوری این دوربینها بسیار قدیمی است، «تخلف محور» نیز هستند و فقط تخلفات را ثبت میکنند، در حالی که رویکرد جدید این است که سیستمهای ثبت تخلف سرعت برای ثبت ترافیک و سرعت تمام موارد در نظر گرفته شده است. ماشین ها .
وی با تاکید بر اینکه برنامه ای در حال اجرا است که بر اساس آن 600 سیستم دوربین در تمام جاده های تهران توسعه می دهیم و این پروژه حدود 4 ماه طول می کشد تا میانگین و سرعت لحظه ای همه راه ها ثبت شود، گفت: علاوه بر نظارت و نظارت جریمه کردن سرعت لحظه ای و سرعت متوسط. یعنی بین مبدا و مقصد زمان مشاهده پلاک را ثبت می کنیم و اگر تردد بر اساس سرعت مجاز بزرگراه باشد، زمان جابه جا می شود و دیگر خودرویی را نخواهیم دید. کاهش سرعت جلوی دوربین و افزایش سرعت بعد از عبور از دوربین. بنابراین میانگین سرعت در کل شبکه راه اندازه گیری می شود.
پاسخ به نبود دوربین در برخی محورها
دوربین های نسل قدیم دستی بودند.
برادران در خصوص انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر خالی بودن قاب دوربین و ادعای سرقت این دوربین ها گفت: هر سیستمی ایرادات خاص خود را دارد و با توجه به اینکه دوربین های نسل قدیم به صورت دستی کار می کردند به همین دلیل است. مبنایی برای سرقت و استفاده شخصی از این دوربین ها وجود داشت. زیرا دوربین های نسل قدیم صنعتی نبودند. اما در حال حاضر دوربین های نسل جدید کاملا صنعتی هستند و در صورت قطع شدن از سیستم دیگر نه می توان از آنها استفاده کرد و نه می توان از آنها به صورت شخصی یا دستی استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه کمتر از انگشتان یک دوربین به سرقت رفته و گاهاً این شرکت دوربین هایی را برای تعمیر یا تعویض آن باز می کند، گفت: اینکه بگوییم همه سیستم ها دزدیده شده اند منطقی نیست.