افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 24 October , 2024
0

آیا کفن تورین بومی است که عیسی مسیح بر روی آن دفن شده است؟ + عکس های شگفت انگیز

  • کد خبر : 408157
آیا کفن تورین بومی است که عیسی مسیح بر روی آن دفن شده است؟ + عکس های شگفت انگیز

به گزارش رکنا به نقل از روزنامه دیده بان ایران، این تحقیق که برای اولین بار در سال 2022 منتشر شد، این عقیده را که پارچه معروف به کفن تورین تقلبی و مربوط به قرون وسطی است را به چالش می کشد. تحقیقات محققان ایتالیایی اخیراً مورد توجه قرار گرفته و در رسانه های بریتانیا، […]

به گزارش رکنا به نقل از روزنامه دیده بان ایران، این تحقیق که برای اولین بار در سال 2022 منتشر شد، این عقیده را که پارچه معروف به کفن تورین تقلبی و مربوط به قرون وسطی است را به چالش می کشد. تحقیقات محققان ایتالیایی اخیراً مورد توجه قرار گرفته و در رسانه های بریتانیا، آمریکا و ایرلند منعکس شده است.

محققان ایتالیایی می گویند تحقیقات آنها نشان می دهد که قدمت کفن تورین به زمان عیسی مسیح برمی گردد و دقت زمانی زیادی دارد.

این مطالعه که برای اولین بار در سال 2022 منتشر شد، این دیدگاه را به چالش می کشد که پارچه معروف به کفن تورین تقلبی است و قدمت آن به قرون وسطی باز می گردد.

تحقیقات محققان ایتالیایی اخیراً مورد توجه قرار گرفته و در رسانه های بریتانیا، آمریکا و ایرلند منعکس شده است.

بسیاری از مسیحیان بر این باورند که کفن تورین که به «کفن» نیز معروف است، کتانی است که عیسی مسیح بر روی آن دفن شده است. این پارچه یکی از اشیای تاریخی مورد مطالعه در جهان است.

کفن تورین چیست و از کجا آمده است؟

کفن تورین پارچه ای کتانی به طول 42.4 متر و عرض 21.1 متر است.

این پارچه دارای لکه های خون است و تصاویری مبهم از جلو و پشت مردی ریشو با چشمان گود رفته را نشان می دهد. بسیاری بر این باورند که این تصویر بدن عیسی مسیح است که به طور معجزه آسایی روی پارچه چاپ شده است.

بر روی این پارچه نیز نشانه هایی حک شده است که به گفته برخی از مقامات کلیسایی، با جراحاتی که مسیح هنگام مصلوب شدن متحمل شد، مطابقت دارد. از جمله جراحات پشت بدن در اثر شلاق توسط سربازان رومی، کبودی بر روی شانه ها در اثر حمل صلیب، و جراحات سر ناشی از پوشیدن تاج خار.

در انجیل نقل شده است که یوسف الرمی قبل از اینکه جسد عیسی را در قبر بگذارد، آن را در پارچه ای پیچید.

این پارچه برای اولین بار در دهه 1350 ظاهر شد. وی اظهار داشت که این پارچه کفن عیسی مسیح است.

در سال 2009، پیر دارسی، اسقف تروا، اولین کسی بود که این پارچه را تقلبی دانست و اصالت آن را رد کرد.

در سال 1578، این پارچه به کلیسای سلطنتی کلیسای جامع سن جیووانی باتیستا در تورین ایتالیا منتقل شد و از آن زمان تنها در مناسبت‌های خاص در معرض دید عموم قرار گرفته است.

در سال 1988، دانشمندان سوئیس، بریتانیای کبیر و ایالات متحده آزمایشات رادیوکربن را بر روی قسمت کوچکی از پارچه انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که تاریخ آن بین 1260 تا 1390 میلادی است.

یافته های اخیر چیست؟

دانشمندان مؤسسه کریستالوگرافی ایتالیا (بخشی از شورای تحقیقات ملی) هشت رشته کوچک از پارچه کتانی را که کفن تورین از آن ساخته شده بود، مطالعه کردند و با استفاده از فناوری اشعه ایکس قدمت آنها را تعیین کردند.

این محققان نتایج کار خود را در آوریل 2022 در مجله Heritage منتشر کردند، اما این نتایج اخیراً در رسانه های بریتانیا، آمریکا و ایرلند مورد توجه قرار گرفته است.

این محققان سرعت تجزیه سلولز را در کتان در طول زمان اندازه گیری کردند و آن را به زمان از تاریخ تولید آن تبدیل کردند.

آنها همچنین از پارامترهای دیگری مانند دمای نگهداری پارچه استفاده کردند و فرض کردند که این پارچه در طول تاریخ خود در دمای بین 20 تا 5.22 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 55 تا 75 درصد نگهداری می شد.

نتیجه گیری آنها این بود که این پارچه حدود 2000 سال پیش، یعنی تقریباً در زمان حیات عیسی مسیح بافته شده است.

آن‌ها ادعا می‌کنند که روش‌هایشان قابل‌اعتمادتر از تاریخ‌گذاری رادیوکربنی است، زیرا پارچه‌هایی مانند کتانی به مرور زمان آلوده می‌شوند و نتایج رادیو کربن را دقیق‌تر می‌کنند.

آنها همچنین اشاره می کنند که کفن تورین از نوعی پارچه کتان ساخته می شد که در زمان های قدیم استفاده می شد، اما در قرون وسطی رایج نبود.

کفن تورین 1

این تحقیق چه تأثیری بر بحث در مورد صحت کفن تورین دارد؟

محققان ایتالیایی نمی گویند که کفن تورین قطعاً پارچه ای است که عیسی مسیح بر روی آن دفن شده است. فقط می گویند این پارچه در زمان مسیح ساخته شده است.

یافته های آنها به تعداد زیادی از تحقیقات قبلی در مورد این تأثیر می افزاید.

از دهه 1980 تاکنون بیش از 170 مقاله علمی در مورد این پارچه منتشر شده است که برخی از آنها به واقعی بودن این پارچه و برخی دیگر آن را جعلی می گویند.

خود واتیکان بارها نظر خود را تغییر داده است که آیا این پارچه را باید کفن واقعی عیسی مسیح دانست یا خیر.

منبع: بی بی سی

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=408157

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.