افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 18 November , 2024
2

فیلم نرده های زباله پنهان تهران; منبع مسلم فساد!

  • کد خبر : 391829
فیلم نرده های زباله پنهان تهران; منبع مسلم فساد!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، 13 شهریور سال گذشته سایت خبری رکنا مطلبی با عنوان «عملیات سیاه پسماندهای تهران، از مخازن زباله تا حصار/ تا ساعت 15 معتادان؛ سپس بهره کشی از کودکان» منتشر کرد. منتشر کرد که این منطقه به نام حصارگاه نوشته شده است و آنچه در حومه تهران در این نقطه اتفاق […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، 13 شهریور سال گذشته سایت خبری رکنا مطلبی با عنوان «عملیات سیاه پسماندهای تهران، از مخازن زباله تا حصار/ تا ساعت 15 معتادان؛ سپس بهره کشی از کودکان» منتشر کرد. منتشر کرد که این منطقه به نام حصارگاه نوشته شده است و آنچه در حومه تهران در این نقطه اتفاق می افتد.

اکنون بیش از یک سال از آن تاریخ می گذرد و امروز یکی از خبرنگاران کشور به منطقه جنوب تهران که گویا حصار است رفته و گزارش تصویری دارد.

جزئیات این منطقه خطرناک و ناامن را در ادامه می خوانید. مقاله تجدید چاپ گزارش سپتامبر 1402 است! یعنی هیچ سازمانی از آن تاریخ تا به امروز انجام نشده است؟

اکثر پایتخت نشینان معتقدند که مافیای زباله در تهران به قدری قدرتمند است که مسئولان، مدیران دولتی و حتی قوه قضائیه قدرت و توان مقابله با آن را ندارند و اینها در واقع حاکمان امپراتوری رازداری هستند. خرید و فروش. طلای کثیف هستند

حسابداری زباله در تهران جنوب شهر دفتری در شمال کارت به کارت می باشد.

در این شهر هر چیزی که حسابداری نداشته باشد، سطل های زباله حساب و کتاب دارد تا جایی که حساب در پایین شهر به صورت دفتری و در بالای شهر کارت به کارت است. رقم هایی که در حال تغییر هستند شاید به اندازه بودجه یک سازمان بزرگ و طولانی در شهر تهران باشد، اما «انکار» تنها واکنش مدیران شهری در تمام دوران های این شهر بوده است، در حالی که این راز امپراتوری هر روز بیشتر می شود. . در حال گسترش است و روزی ممکن است حتی خود مماشات کننده ها را هم بگیرد.

زمینه فعالیت کودکان کارگر ایرانی با کودکان کارگر افغانستانی متفاوت است.

با آگیل عزتی گریگری، مدیر اجرایی مهدکودک ستاک گفت و گو کرده ایم. او از شرایط دردناک کودکان کارگر تهران و سختی هایی که در این راه کشیده است برایمان گفت. عزتی گریگری به عمده فعالیت های گروه ستاک در حوزه کودکان کار اشاره می کند و می گوید: در گروه ما 256 کودک تحت پوشش هستند که بیشتر آنها کودکان کار و بازمانده از تحصیل هستند.

وی عمده خدمات ارائه شده در این مجموعه را حول محور آموزش، فعالیت های کاری و بهبود روابط اجتماعی این کودکان عنوان می کند و بیان می کند: نزدیک به 4 سال است که در زمینه زباله کودک فعالیت می کند و صحنه های دردناک زیادی را به خود دیده است. نمی توان آنها را طراحی کرد.

می گوید: فعالیت ما شامل مناطقی از جنوب شرق تهران تا جنوب و غرب و همچنین جنوب شهر کرج است که کودکان جمع آوری و تفکیک زباله را شناسایی می کنیم.

عزتی معتقد است که ارقام در کودکان کار و زباله جمع کن در کشور و به خصوص شهر تهران گفته می شود که عدد مشخص و قابل اعتمادی نیست و بسیار نامطلوب است که حتی ما که در زمین با این آسیب ها مواجه هستیم، ندانیم چگونه باید با این مشکلات روبرو شویم و دقیقاً چه کاری باید انجام دهیم، کم و بیش با همین مشکل روبرو هستیم.

این فعال حوزه آسیب های اجتماعی کودکان آمار رسمی حضور اتباع افغانستانی در کشور را به گفته مسئولان حدود 5 میلیون نفر و تعداد آنها در استان تهران حدود 2 و نیم میلیون نفر اعلام می کند. با وجود اشتراکات تاریخی و فرهنگی، در واقع دو ملت میهمان و میزبان با تفاوت های اجتماعی هستند.

وی مشکل کودکان کارگر را دو سطح مختلف می داند و می گوید: کودکان کارگر ایرانی معمولا در حوزه کشاورزی، صنعت و کارگاه های زیرزمینی حضور دارند و بین 500 تا 800 هزار نفر هستند، اما کودکان کارگر افغانستانی در وضعیت نامناسبی قرار دارند. شرایط سه روز میگذره

هیچ دعوای بر سر هیچ سطل زباله وجود ندارد/همه سطل های زباله مشترک هستند

وی به فیلم ها و سریال هایی که در این زمینه تولید و پخش شده است اشاره کرد و افزود: اغلب این فیلم ها و سریال ها ذهنیت غیرواقعی را به مردم و حتی گاهی تحلیلگران اجتماعی می دهد. ما به دلیل دستاوردهای مهم اقتصادی سازماندهی شده ایم، اما در زمینه های دیگر. کار کودکان، این مشکل به ندرت دیده می شود.

عزتی تاکید می کند که در مورد زباله ریختن که به آن چرخه می گویند، با گروه های خانوادگی طرف هستیم، به این معنا که همه چیز به صورت منظم انجام می شود تا در یک سطل زباله دو نفر در یک سطل زباله دیده نشوند. تهران. . آنها با دیگران بحث می کنند زیرا همه سطل های زباله و افرادی که قرار است زباله های آنها را جدا کنند شناسایی شده اند و هیچکس در کار دیگران دخالت نمی کند.

مدیر اجرایی مهدکودک ستاک نام هایی را ذکر می کند که به نظر می رسد بخشی از روند حاکمیت این امپراتوری مخفی باشد. او مثلا از «کاک محمود» و خانواده هایی که در منطقه حفاظت شده او زندگی می کنند صحبت می کند. اگر قرار است فرزندان شما وارد چرخه اقتصادی طلای سیاه شوند، باید با چراغ سبز شما این کار را انجام دهند و این بستگی به موقعیتی دارد که سرپرست خانواده در شبکه خانوادگی که در آن منطقه به آن متصل است، دارد.

عزتی می گوید: گفته می شود تنها در شهر تهران 4500 کودک کارگر در حوزه زباله جمع آوری می کنند و با احتساب میانگین حقوق 5 میلیون تومانی هر نفر در ماه به ارقامی مشابه می رسیم. قرارداد . تعداد پیمانکاران در این زمینه بیشتر است.

او در گفت و گو با کودک کارگری در خیابان فرشته تهران از تجربه خود می گوید. وقتی برای بار دوم او را در خیابان جردن می بیند، از او می پرسد که چرا به خیابان فرشته نمی روی؟ و پسر شاغل جواب می دهد که مربوط به سیکل شخص دیگری است و الان سیکلم را عوض کرده ام و اگر آنجا بروم یک نفر با موتورسیکلت به من نزدیک می شود و در صورت مطابقت اسم و عکس من را در تلفن چک می کند. در غیر این صورت با ون مرا به جای نامعلومی می برند.

نمی خواهم بدانم که متولی روند جمع آوری زباله کیست؟

این فعال حوزه آسیب های اجتماعی کودک با تاکید بر اینکه روند حاکم بر این موضوع کاملاً غیرشفاف اما سازمان یافته است، می گوید و در پاسخ به این سوال که آیا رئیس این سازمان غیررسمی را می شناسید یا خیر؟ وی می گوید: نمی دانم و نمی خواهم بدانم اما این موضوع بارها با حضور مسئولان و مسئولان شهر تهران مطرح شده و عواقب برخورد با این روند غیرقانونی مطرح شده است.

عزتی می گوید: در یک مورد به سوله ای رفتیم و برایشان بسته های بهداشتی، غذا و قرص ویتامین آوردیم و بعد از چند ماه وقتی از آن جاده رد می شدم متوجه شدم که سوله دیگر آنجا نیست و بعد من متوجه شدند که آنها متوجه شدند که بازدید ما حساسیت آنها را برانگیخت و به سرعت آن بچه های زباله گرد را بین چند گروه دیگر تقسیم کردند تا اثری از آنها در آن منطقه نباشد.

تفکیک و تصفیه زباله پشت نرده زباله اطراف تهران

وی از وجود نرده هایی به نام نرده زباله در اطراف تهران خبر داد و گفت: در این نرده ها زباله ها بر اساس رنگ پلاستیک یا فلز تفکیک می شود و حتی فرآیند تصفیه آن نیز انجام می شود که عمدتاً این کار غیرقانونی است. وقتی انجام می شود سعی می کنند دور از دید مردم و در مکان های دور از شهر و حاشیه انجام دهند.

این فعال حوزه آسیب های اجتماعی کودک می گوید: سوال اصلی این است که ذینفع نهایی از شیوه غیررسمی تفکیک زباله کیست؟ وظیفه مسئولین و فعالان این عرصه این است که به این سوال مهم پاسخ کافی بدهند. برای دریافت پاسخ این سوال شاید ابتدا باید به این سوال فنی پاسخ داد که کسانی که در کارخانه ها و صنایع بزرگ و طولانی خود به جای خرید مواد اولیه در بازارهای رسمی و قانونی به قیمت n ریال تمایل به خرید از آن دارند. بازارهای غیررسمی و با آیا باید یک صدم n ریال بخرند و به همان قیمت اصلی در بازار بفروشند؟

او می گوید: پرداختن به کار کودک دقیقاً خط اول این روند آسیب زا و غیررسمی است و بیشتر آنها بچه های پسر هستند و دختری در بین آنها ندیده ام اما در سال های اخیر گاهی زنان نیز بین آنها دیده می شود. که زنگ خطری برای وقوع خسارت بیشتر در آینده است.

وی در پایان از وجود قانون نانوشته در این چرخه غیرقانونی خبر داد و گفت: معتادان ایرانی به طور معمول تا ساعت 15 به سطل زباله در تهران مراجعه می کنند اما از ساعت 15 تا 23. مافیای زباله در کنار سطل‌های زباله کودکان کارگری هستند که اکثراً از کشورهای همسایه هستند.

وی بزرگترین آسیب وجود چنین چرخه ای در پایتخت ایران را محرومیت کودکان از دنیای کودکی دانست و افزود: با کودک 8 ساله ای آشنا شدم که تا این حد مورد استثمار قرار گرفت و باری به دوش کشید. . سنگین تر از وزن خودش بود. کمردرد شدید و عملاً ناتوان کننده شده بود و این یکی از دردناک ترین برخوردهایی بود که در این سال ها با این آسیب بزرگ داشتم.

شورای شهر تهران چه می گوید؟

ناصر امانی عضو شهرداری تهران وی در گفتگو با رکنا نیز می گوید: این ماجرا به آشوب کشیده شده و هیچکس مخالف آن نیست. هرکس می آید می گوید تا چند ماه دیگر این را حل می کنیم اما شعاری حرف می زنند و نتیجه ای حاصل نمی شود.

و می افزاید: آنچه ما و مردم می بینیم متفاوت است. همان چرخه زباله جمع آوری اصولی و صحیح در تهران حل نشده چه رسد به شناسایی و متلاشی شدن مافیای زباله. سال هاست درباره این مافیا صحبت می شود. چرا آنها را معرفی نمی کنند؟ این موضوع برای مردم شهر است نه فقط من که عضو شورای شهر هستم.

18 شاهنشاهان زباله تهران چه کسانی هستند؟

بررسی های خبرنگاران رکنا نشان می دهد که حدود 18 پیمانکار از سال های گذشته تاکنون در پسماندهای خشک و با ارزش تهران فعالیت می کنند و هیچ تغییری در آنها ایجاد نشده است و در واقع کاک محمودی ها نیز نمایندگان غیررسمی این گروه های فعال اقتصادی هستند. در این زمینه هستند. اگرچه خبرگزاری رکنا به طور مستقل نمی تواند صحت این اطلاعات را تایید یا تکذیب کند، اما نقطه ارتباط این فرآیند جمع آوری زباله های مضر با نهادهای دولتی متولی این امر اینجاست.

اما داستان به اینجا ختم نمی شود. خبرگزاری رکنا اطلاعاتی دریافت کرده که نشان می دهد در شهرهای بین تهران و کرج حدود 200 گاراژ وجود دارد که کودکان زباله گرد را شبانه به این مناطق برده و در آنجا نگهداری می کنند و این موضوع بارها از سوی فعالان مطرح شده است. در زمینه تروما هنگام توزیع بسته های بهداشتی و غذایی در ایام کرونا اطلاعاتی در صفحات مجازی خود ارائه شده است.

فیلم پراکنده است، عریضه هادی کسایی زاده از همان منطقه حصارگاه است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=391829

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.