افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
1

لزوم هم افزایی نهادهای ذیربط برای رسیدگی قاطعانه به تخلفات صنفی این مجوز تجاری نیست.

  • کد خبر : 381571
لزوم هم افزایی نهادهای ذیربط برای رسیدگی قاطعانه به تخلفات صنفی این مجوز تجاری نیست.

به گزارش بازار، بهنام نیک منش معاون بازرسی و نظارت اتاق بازرگانی ایران در برنامه تلویزیونی «میز اقتصادی» این شبکه به بررسی و بیان نکاتی پیرامون موضوع «نظارت بر فعالیت شرکت های مجازی» پرداخت. نیک منش در این زمینه اظهار داشت: اتاق اصناف ایران در سال 1395 بر اساس مفاد اجرایی ماده 87 قانون نظام […]

به گزارش بازار، بهنام نیک منش معاون بازرسی و نظارت اتاق بازرگانی ایران در برنامه تلویزیونی «میز اقتصادی» این شبکه به بررسی و بیان نکاتی پیرامون موضوع «نظارت بر فعالیت شرکت های مجازی» پرداخت.

نیک منش در این زمینه اظهار داشت: اتاق اصناف ایران در سال 1395 بر اساس مفاد اجرایی ماده 87 قانون نظام صنفی کشور، اتحادیه ای به نام «اتحادیه مشاغل مجازی» ایجاد و راه اندازی کرد که وظیفه آن کسب و کار موضوعی است. مجوزها، شناسایی افراد بدون اخذ مجوز و تشکیلات صنفی فعالان اقتصادی در حوزه تجارت مجازی.

افزایش 40 درصدی صدور مجوز کسب و کار مجازی

وی در خصوص روند صدور مجوز برای متقاضیان این حوزه گفت: خوشبختانه با حضور آقای کلاهدوزان مدیر توسعه تجارت الکترونیک وزارت حراست، تعاملات بسیار خوبی با اتاق اصناف ایران برقرار شده است. و اتحادیه شرکت های فضای مجازی، بنابراین طی 2 سال گذشته روند صدور مجوز در این زمینه نسبت به سال های گذشته با رشد 40 درصدی همراه بوده است.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در ادامه سخنان خود به ارائه آماری از فعالان این حوزه پرداخت و گفت: 75 درصد افراد دارای مجوز کسب و کار مجازی به توزیع و 25 درصد به خدمت مشغول هستند. همچنین 49 درصد آنها در استان تهران و 51 درصد در سایر استان های کشور مستقر هستند.

نیک منش ادامه داد: بیشترین شکایات مردمی در این زمینه مربوط به مشکل عدم عرضه به موقع کالا و خدمات است که موجب نارضایتی مصرف کنندگان نهایی شده است. در زمینه بازرسی از شرکت های مجازی، اتحادیه مربوطه و بازرسان اتاق بازرگانی ایران همکاری و عملکرد خوبی داشته اند. تلاش ما رسیدگی به شکایات در کوتاه ترین زمان ممکن است که بسته به نوع شکایت و روند رسیدگی متفاوت است. اما تلاش ما این است که در نهایت ظرف یک هفته به نتیجه نهایی شکایات برسیم.

انجام بیش از 5500 بازرسی در 5 ماهه نخست سال جاری

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در بخشی از این برنامه با ارائه آماری از روند بازرسی در این معاونت گفت: در 5 ماهه نخست امسال 5546 مورد بازرسی انجام شده است که از این تعداد بازرسی انجام شده است. 204 مورد پس از تایید تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضایی بوده است. همچنین 3598 شکایت دریافت کردیم که بیش از 2500 مورد از این پرونده ها منجر به صلح و سازش شد و مختومه شد و در سایر موارد متخلفان مجازات شدند و نزدیک به 1000 شکایت در حال رسیدگی است.

وی تاکید کرد: درخواست من از فعالان مشاغل مجازی این است که در صورت امضای قرارداد برای تبلیغ ارائه خدمات با افرادی که دارای پروانه کسب هستند همکاری کنند تا مردم مطمئن شوند که در حال خرید کالا یا خدمات از افراد معتمد هستند. خدمات خود را دریافت می کنند. برای برخورد قاطع با متخلفان در این حوزه نیز نیازمند تعامل و هم افزایی تمامی نهادهای ذیربط هستیم. خوشبختانه تاکنون همکاری خوبی با پلیس فتا، پلیس اقتصادی و پلیس اماکن پلیس داشته ایم که قابل تقدیر است. چرا که اتحادیه ها به تنهایی امکان برخورد قاطع با متخلفان را ندارند.

این ماده به منزله مجوز خرید فعالان اقتصادی نمی باشد.

نیک منش در بخشی دیگر از سخنان خود در این برنامه گفت: در حال حاضر مقررات بند 87 قانون نظام صنفی در خصوص صدور مجوز کسب و کار مجازی را دنبال می کنیم. اما با توجه به لزوم توسعه کسب و کارهای مجازی، لازم است قوانین، مقررات و دستورالعمل های اجرایی این حوزه در راستای سرعت روز افزون آن به روز شود. خوشبختانه در حال حاضر هیات رئیسه محترم اتاق اصناف ایران بررسی آیین نامه 87 نظام صنفی را در دستور کار خود قرار داده و در حال مذاکره و برگزاری جلسات کارشناسی با هیات مقررات زدایی و وزارت صنعت می باشد. معدن و تجارت.

وی یادآور شد: در آیین نامه اجرایی صدور پروانه کسب یکی از شروط ذکر شده داشتن «معین» است. چالش اصلی ما در این زمینه این است که گاهی افراد متقاضی این ماده برای دریافت مجوز تجاری غیر ضروری تلقی می شوند. در عین حال، فعالان اقتصادی باید توجه داشته باشند که این ماده مجوزی برای کسب نیست.

معاون بازرسی و نظارت اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: درخواست ما از ریاست محترم توسعه تجارت الکترونیک وزارت حراست این است که از انتشار این مطالب که مصداق کارآفرینی دولت در امور اقتصادی است جلوگیری شود. به سازمان های خصوصی برای صدور و ارائه این ماده و مجوز. تدارکات توسط اتحادیه ها، شناسایی افراد و تشکیلات آنها نیز باید به بهترین نحو انجام شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=381571

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.