افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
2

آقای وزیر! حادثه معدن طبس فقط یک حادثه بود؟ این همه؟

  • کد خبر : 373557
آقای وزیر! حادثه معدن طبس فقط یک حادثه بود؟ این همه؟

آفتاب نیوز: هم میهن نوشت: این عبارت از امام علی نقل شده است: «هرگاه چیزی را گفتی، آن کلمه مال توست و تا آن را نگویی، مالک آن هستی». حادثه ناگوار معدن طبس که منجر به جان باختن ده ها کارگر و هموطن شد، بار دیگر نشان داد که مسئولان کشور اگرچه در حوزه کاری […]

آفتاب نیوز:

هم میهن نوشت: این عبارت از امام علی نقل شده است: «هرگاه چیزی را گفتی، آن کلمه مال توست و تا آن را نگویی، مالک آن هستی». حادثه ناگوار معدن طبس که منجر به جان باختن ده ها کارگر و هموطن شد، بار دیگر نشان داد که مسئولان کشور اگرچه در حوزه کاری خود خیرخواه و خیرخواه هستند، اما باید از حداقل مهارت در این حوزه برخوردار باشند. از ارتباطات رسانه ای دارند.

آقای دکتر میدری; در خیرخواهی و تجربه وزیر رفاه اجتماعی و مجموعه تحت امر وی تردیدی نداریم و ایشان تعهد خود را برای حضور سریع و به موقع در محل حادثه نشان دادند و در آنجا گفت: با بررسی های انجام شده، در معدن طبس تخلفی صورت نگرفته و این حادثه واقعاً یک حادثه است. 6000 معدن فعال در کشور داریم و 2.5 درصد تصادفات در معادن رخ می دهد.

دلیل روانی این گفته متاثر از رویکرد سیاسی نادرست به مفهوم ائتلاف است که فکر می کنند اگر قاطعانه بگویند به هرگونه تخلف احتمالی رسیدگی می شود، چنین سخنی علیه دولت قبل تلقی می شود و آن را نمی پسندند. . برای ورود به این فاز اما اشتباه اینجاست که این فدرالیسم ربطی به تسلیم شدن احتمالی حقوق داغدیدگان ندارد. ضمناً دولت از قبل به مشکلات واقف بوده و دقیقاً سه سال پیش دستور داده است و اگر این کار انجام نشده است بحث دیگری است. قرار نیست سرپوش گذاشته شود.

ضمناً ظاهراً بیست روز پیش بر اثر انتشار گاز در معدن مذکور چهار نفر مجروح شدند که احتمالاً بدون توجه به همین مشکل این تعداد کشته برجای گذاشته است. لازم به ذکر است حضور فوری در محل صرفا جهت اعلام نکاتی بوده است: اول اعلام همبستگی و اعلام حضور دولت در محل. ثانیاً فراهم نمودن کلیه امکانات جهت نجات بازماندگان و مداوای مجروحین و کمک به دفن متوفی و ​​در نهایت اعلام اینکه بررسی حادثه و علل وقوع آن با حضور نمایندگان کارگران انجام خواهد شد. یا متوفی و ​​در نهایت نسبت به احقاق آتی بیمه و حقوق خانواده های داغدار و برنامه ریزی برای جبران آثار روانی این حادثه در منطقه ابراز اطمینان نمایند.

اگرچه وزارت کار در اطلاعیه شماره دو به برخی از این نکات اشاره کرده است. اما همه مسئولان کشور باید مراقب باشند که کیفیت دانش ارتباطی آنها در گفت وگوهای معمولی و متعارف سنجیده نشود، بلکه در لحظات بحرانی که می تواند آب بر آتش احساسات بریزد و یا برعکس آن را شعله ور کند. در این زمینه نیاز به اصلاح موضوع توسط خود آقای وزیر وجود دارد.

خوب است این مورد را به عنوان یک نمونه مهم به همه وزرا و مسئولان دیگر نشان دهیم. ایشان هم گفتند که این قضیه واقعاً تصادفی بوده است. چنین اظهارنظری عجیب است. به نظر می رسد این یک حادثه بوده و از قبل برنامه ریزی شده نبوده است و اگر مورد دوم است، پلیس و سیستم امنیتی باید وارد عمل شوند. بعد یک تصادف است.

اما هر حادثه ای در بیشتر موارد ناشی از تقصیر یا سهل انگاری است. گاهی اوقات ناشی از تقصیر و سهل انگاری افرادی است که مستقیماً درگیر مشکل هستند و مقررات یا استانداردهای ایمنی را رعایت نمی کنند و یا ناشی از تقصیر و سهل انگاری سیاستگذارانی است که دستورالعمل های مناسب ایمنی را تدوین و ابلاغ نمی کنند. حادثه اخیر زلزله ای نبود که کسی بتواند آن را پیش بینی کند.

حتی در زلزله برخی از گسل ها را می توان تشخیص داد. آیا ممکن است انفجار ناشی از گاز باشد و هیچ مسئولیتی بر دوش وزارت کار یا کارفرما، حتی در پایین ترین سطح، بر عهده خود کارگران نباشد؟ حتی سهل انگاری کارگر به کارفرما نسبت داده می شود. زیرا باید آموزش و عملکرد مؤثر و کامل کارگران را تضمین کند. پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از تکرار این موارد و جلب اعتماد بازماندگان، کمیته بررسی با حضور و حضور نمایندگان خانواده ها و کارگران و همچنین افراد مستقل از دولت تشکیل و گزارش آن منتشر شود. دقیق و کامل و البته خیلی خوب است که مواضع این چنینی تکرار نشود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=373557

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.