حمید حسینی با اشاره به اینکه مجموع چند راه حل در کنار هم می تواند موثر باشد، گفت: بنزین مشکل ساز شده و باید مجموعه ای از راهکارها را برای حل آن در نظر بگیریم. اولین راه حل باید بهینه سازی و کاهش باشد. باید سعی کنیم مصرف کنیم. به عنوان مثال حذف اسقاط و خودروهای جدید، تغییر سیستم موتور ملی و جلوگیری از قاچاق، توسعه ناوگان هوایی و ریلی می تواند مصرف بنزین را در کشور کاهش دهد.
وی ادامه داد: با این اقدامات می توانیم مصرف را کاهش دهیم و همچنین می توانیم آن را وارد کنیم، زیرا اگر بخواهیم بنزین در داخل کشور تولید کنیم، نفت خام را به پالایشگاه ها می دهیم و از آنها بنزین می خریم که قابل صادرات است. در عوض او این کار را کرد.
به گفته رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی، علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد، اصلاح قیمتها نیز ضروری است و تجربه اشتباه سالهای اخیر را نمیتوان به امروز تعمیم داد و به صراحت میتوان به مردم گفت که این کار را انجام خواهد داد. افزایش قیمت بنزین دارند اما صرف افزایش حقوق کارکنان دولت می شود.
حسینی خاطرنشان کرد: استفاده از این مکان برای افزایش حقوق کارکنان دولت، بازنشستگان و… جامعه قبول می کند، زیرا وقتی حقوق کارکنان دولت افزایش یابد، پالایشگاه ها می توانند در نیمه دوم سال حقوق کارکنان خود را افزایش دهند و قیمت بی معنی بنزین حذف شود.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی در پایان افزود: دولت در این شرایط می تواند اجازه ورود سوپر بنزین را بدهد چرا که بسیاری از خودروهای گران قیمت با بنزین معمولی مشکل دارند و اگر بخش خصوصی وارد این مشکل شود و فوق العاده تولید کند. بنزین.” فشار کمتری به دولت وارد کرد. دو پالایشگاه نیمه کاره نیز وجود دارد که دولت باید برای تکمیل آنها تلاش کند تا بار تولید بنزین برداشته شود.