طاهر جمشیدزاده
هدف امروز: زبان رسانه اساسی برای تبادل افکار و علاوه بر این، یک رسانه جهانی و جهانی است. همه جوامع بشری زبان مخصوص به خود را دارند و هرکسی که هوش بالا و معمولی داشته باشد زبان مادری خود را یاد می گیرد و بدون زحمت از آن استفاده می کند. طبیعی بودن زبان گاهی این ایده را به وجود می آورد که زبان نیاز به توضیح خاصی ندارد. چنین تصوری اشتباه است. برخی از مردم می توانند نوشته ها را بخوانند و برخی دیگر نمی توانند. برخی ریاضی می دانند و برخی نمی دانند. برخی می توانند شطرنج بازی کنند و برخی نمی توانند، با این حال، اساساً هر کسی می تواند یک سیستم زبانی بسیار پیچیده را یاد بگیرد و از آن استفاده کند. چرا این پدیده یکی از اسرار اساسی روانشناسی انسان است. برخی از دانش زبانی ما فطری یا مادرزادی است، اما در میزان و ماهیت این دانش فطری اختلاف نظر وجود دارد، یکی از این مسائل مربوط به غنای این دانش فطری است.
اگر اطلاعات ذاتی ما بسیار غنی یا دقیق باشد، یادگیری زبان باید در بین زبان ها یکسان باشد. اگرچه فرصت های یادگیری در فرهنگ های مربوطه یکسان نیست. موضوع دیگر در زمینه عوامل ذاتی مربوط به دوره های حساس است، ویژگی مشترک رفتار فطری این است که وقتی ارگانیسم در یک دوره حساس در معرض علائم “محرک های” لازم قرار می گیرد، یادگیری آسان تر و سردتر است. در واقع، غنای دانش زبانی ذاتی به حدی است که حتی بدون تماس زبانی با زبان گویان به عنوان الگو یا معلم، فرد می تواند مسیر طبیعی یادگیری زبان را طی کند. یادگیری زبان مانند سایر رفتارهای ذاتی، دوره های حساس خود را دارد. وقتی صحبت از یادگیری صداهای زبان، یعنی یادگیری واج های جدید و قواعد ترکیب آنها می شود، به وضوح دیده می شود. نشست خبری دکتر مسعود بیزیکیان رئیس جمهور کشورمان بعدازظهر دوشنبه با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد. بیش از 300 خبرنگار داخلی و خارجی این نشست خبری را پوشش دادند. دکتر مدشیان در ابتدای اولین نشست خبری خود با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی اظهار داشت که نشست خبری ما در هفته وحدت که مطابق با اعتقاد ما و اعتقاد و اعتقاد من است بدون شعار برگزار می شود. شعارها، این است که من قبلاً در مناظره های تلویزیونی گفته ام که هر کسی که در این کشور زندگی می کند حق دارد بر اساس توانایی های خود در جایگاهی قرار گیرد که لیاقتش را دارد، فارغ از اینکه از راست یا چپ، ترک، کرد، لر باشد. . ، ترکمن یا هر قوم و نژادی و هر کجا که باشند حق دارند جایگاه واقعی خود را اشغال کنند.
رئیس قوه مجریه تاکید کرد: زمانی که رسول خدا به مدینه آمد، اختلاف و دعوا بین قبایل زیاد بود و این مانند امروز است که دعواهای سیاسی است، دعوا و دعوا می شود. ما واقعاً دنبال افرادی هستیم که تجربه و سابقه داشته باشند و در گذشته تأثیر داشته باشند و کار کرده باشند و به دنبال جناحها و جناحهایی نبودیم که در مجلس از آنها قدردانی کنیم. ضمن اینکه مقام معظم رهبری کمک زیادی به ما کردند و نتیجه این شد که در این چارچوب دولت تشکیل شد و ما روند و مسیرهای این راه را ادامه خواهیم داد و این بدان معنا نیست که بدون اشتباه خواهیم بود، بلکه به دنبال آن هستیم. برای این چشم انداز را نهادینه و اجرا کنید. رئیس جمهور در پاسخ به سوالی که در سفر به عراق ایده کشورهای اسلامی و حذف مرزهای ایران و همسایگان با استفاده از تجربیات اتحادیه اروپا را مطرح کردید؛ به نظر شما موانع این طرح چیست و همچنین سه اولویت اول برای ارتقای سطح زندگی مردم در حوزه سیاست داخلی چیست؟ پاسخ داد: چرا ما مسلمانان با همدیگر رفتار نکنیم که وقتی دیگران آن را دیدند از این رابطه پشیمان شوند؟ این سوال مطرح شد که چرا کسی که در کشورهای اسلامی است نمی تواند به راحتی بین کشورهای اسلامی دیگر رفت و آمد کند؟ وی ادامه داد: این به معنای زیر سوال بردن امنیت، اقتدار و مرزها نیست. اما همین تردد آسان، دیدگاه و زبان مشترک را تقویت می کند و بازار مشترک ایجاد می کند و ما در برابر دیگران برای دفاع از حقوق مسلمانان متحد می شویم. اگر جنگ و طمع را کنار بگذاریم، میتوانیم با هم باشیم و همه مسلمانان در یک گروه باشند، اولین قدم حل اختلافات داخلی و تامین اعتماد تولیدکنندگان و سرمایهگذاران و فضا دادن به مبتکران و نخبگان است. بیایید مشکلات خود را با دنیا از جمله در چارچوب FATF و برجام حل کنیم تا کشور را به دیدگاهی که رهبر معظم انقلاب بیان کردند نزدیک کنیم.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره راه حل مشکلات اقتصادی کشور، اظهار داشت که چاره ای جز حل مسئله FATF نداریم و باید حل شود. حتماً نامه ای به مجمع تشخیص مصلحت نظام می نویسم تا بحث FATF دوباره مطرح شود. در رابطه با روابط خارجی نیز تلاش می کنیم تا روابط خود را با اولویت کشورهای همسایه تقویت کنیم. سفر من به عراق بیشتر در این مورد بود و تصمیم گرفتیم پروژه مشترکی با آنها داشته باشیم. ما می توانیم همین کار را با پاکستان، آذربایجان، ترکیه و کشورهای همسایه انجام دهیم. لازمه رشد ایجاد بازار آزاد است و ما باید ارتباطات و سرمایه گذاری خارجی داشته باشیم، دیپلماسی خارجی ما بر اساس عزت، حکمت و مصلحت خواهد بود و در این مسیر حرکت خواهیم کرد، دکتر غرب نگران امنیت اسرائیل است. چرا نگران غزه و فلسطین نیستید؟ وی در پاسخ گفت که کارشناسان معتقدند ایران موشک های مافوق صوت را به انصارالله یمن تحویل داده و این فناوری را به آنها منتقل کرده است. آیا در میانه جنگ غزه و اسرائیل موشک مافوق صوت از یمن به غزه را آزمایش کرده اید؟ او گفت وقتی یک هفته طول می کشد تا منابع انسانی به یمن برود. چگونه موشک به آنجا رسید و آنها آن را ندیدند؟ در ایران موشک مورد استفاده انصارالله یمن علیه اسرائیل را نداریم. این واقعیت که یمنی ها قدرت مقاومت پیدا کرده اند کار یک روز، یک هفته، یک سال یا دو سال نیست. همچنین دستیابی به این فناوری در یک سال جنگ غیرممکن است که ما هماهنگ باشیم و به یکدیگر کمک کنیم. ما به اسرائیل که نسل کشی می کند اعتراض می کنیم و دیدگاه مشترکی داریم.