به گزارش خبرگزاری مهر، منابع خبری از چهار سناریوی مختلف در خصوص انفجار متوالی دستگاه ها خبر دادند. پیجر در بیروت که گفته می شود توسط رژیم صهیونیستی انجام شده است هستند.
اختلال نفوذ و فرکانس: پیجر آنها از ارتباطات رادیویی برای دریافت پیام استفاده می کنند. مهاجمان می توانند فرکانس های مورد استفاده را تغییر دهند. پیجربرای هدف قرار دادن این دستگاه ها این شغل از تجهیزات استفاده می کند. تداخل (جمع کردن) یا ارسال سیگنال های مخرب برای ایجاد اختلال در عملکرد دستگاه انجام می شود.
هک و دستکاری داده ها: هنگام تجزیه و تحلیل پروتکل های ارتباطی که پیجر مهاجمان می توانند وارد سیستم شوند و پیام ها یا کدهای مخربی را ارسال کنند که می تواند دستگاه را مختل یا حتی از بین ببرد. این نوع حمله معمولا نیاز به دانش فنی بالایی دارد و ممکن است شامل استفاده از ضعف های نرم افزاری در دستگاه ها باشد.
حملات سایبری فیزیکی: در موارد نادر، مهاجمان می توانند پیجر طوری دستکاری کنید که در صورت دریافت پیام خاصی باعث واکنش فیزیکی مانند انفجار شود. این نوع حمله بسیار پیچیده و خطرناک است و نیاز به دسترسی فیزیکی قبلی به دستگاه یا ارسال دستگاه های دستکاری شده به هدف دارد.
استفاده از بدافزار: مهاجمان می توانند بدافزار را روی آن نصب کنند پیجر آن را طوری تنظیم کنید که به طور خودکار عملیات مخرب را انجام دهد. این بدافزار میتواند روی اتصالات بیسیم، بهویژه در مدلهای جدیدتر در صورت امکان پخش شود. به روز رسانی دارای نرم افزار، برای انتقال.