به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، نشست واحدهای استانی منطقه 3 با حضور دکتر اصغر کشتکار معاون و قائم مقام دانشگاه و به میزبانی استانداری برگزار شد. واحد از زنجان .
کشتکار در این جلسه گفت: با توجه به شرایط و ظرفیت هر منطقه برنامه ریزی آموزشی برای آموزش و پرورش و اشتغال در همان منطقه انجام می شود.
وی با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی جدید با شرط تضمین اشتغال دارای مجوز هستند، تصریح کرد: تمامی مراکزی که برای نصب در نظر گرفته شده است از نظر ضمانت اشتغال، نحوه ورود دانشجویان و نحوه ورود به مشاغل آتی احراز می شود. مراکز باید مطابق با اهداف دانشگاه باشد تا گامی رو به جلو برداشته شود.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه تصریح کرد: با وجود حذف تعداد زیادی کد رشته، نیاز آموزشی صنایع و بازار کار در این رشته ها برطرف شده است. جمعیت دانشجویی مراکز آموزشی در دو سال اخیر افزایش یافته و در این مدت 127 شغل جدید و نوظهور تعریف کرده ایم.
وی به نقش مهم مراکز آموزش علمی کاربردی در پاسخگویی به نیازهای واقعی بازار کار و صنعت اشاره کرد و گفت: از 8700 کد رشته، 4417 کد رشته فعال است و کد رشته ها بر اساس برنامه ریزی هدف حذف شده است. تفاوت نظام آموزش عالی علمی سازگار با زیر سیستم های دیگر.
کشتکار بر اهمیت مدیریت آموزشی و نحوه ارائه آموزش های لازم در این دانشگاه تاکید کرد و گفت: هر آموزشی نباید وارد این دانشگاه شود؛ بلکه هر آموزش و پرورشی باید وارد این دانشگاه شود. بلکه این دانشگاه مجاز به ارائه آموزش هایی است که هدفمند بوده و منجر به اشتغال شود.
قائم مقام دانشگاه جامع علمی کاربردی دوره کنونی دانشگاه را دوره الگوسازی، اشتغال محوری و مهارت آموزی دانست و بیان کرد: رسالت اصلی دانشگاه تربیت نیروی انسانی ماهر، علمی و عملی است.
کشتکار همچنین یادآور شد: تقویت مراکز موجود، مهارت آموزی، حذف دوره های غیرضروری و پیشبرد طبق برنامه از اهداف اصلی دانشگاه است.
وی با اشاره به اینکه معلمان اساس و ارکان آموزش و پرورش هستند، گفت: 250 هزار دانش آموز و 45 هزار معلم حق التدریس داریم که نتیجه رویکرد ما اشتغالزایی برای بیش از 72 درصد فارغ التحصیلان است.
وی همچنین اذعان داشت: طرح توسعه، اشتغال دانش پایه و طرح آموزش استانی در سال جاری بر اساس نیازها و استانداردهای جدید بازنگری می شود.