به گزارش خبرگزاری مهر، این روزها دولت هر روز یک قسمت جدید از سلسله انتصابات مشکل ساز را فاش می کند. سریالی که قرار است در اپیزود یکی از عناصر با سابقه سیاسی و امنیتی بد استفاده شود.
حسین کرمانپور که صفحه توئیترش تریبون اغتشاشگران در اغتشاشات 1401 بود، به عنوان مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت معرفی شد و نسرین وزیری که سابقه بازداشت به دلیل شرکت در اغتشاشات سال 88 را داشت، به عنوان مدیر روابط عمومی منصوب شد. وزارت راه و شهرسازی.
در برگ جدیدی از این قرارهای سریالی، علی احمدنیا علیرغم سوابق متعدد سیاسی و امنیتی و سمت های حاشیه ساز، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت به عنوان رئیس اداره اطلاعات جمهوری اسلامی ایران تایید شد. البته چند روزی است که عکس های او سایه به سایه شده است. خاکستر با عارف در فضای مجازی سوال برانگیز شده بود. اما برخی اظهارات عجیب، گاهی اوقات B. مودبانه و خارج از شأن روزنامه نگاری احمدنیا زیر است:
نکته مهم سابقه همکاری نزدیک است. احمدنیا با عارف معاون اول رئیس جمهور در حد همسر است. احمدنیا در یکی از دستگیری هایش، از اخذ وثیقه تا آزادی احمدنیا عارف گزارش می دهد.
علی احمدنیا وی پس از آزادی با قرار وثیقه از عارف و پسرش تشکر کرد و گفت: هم دولت و هم مسئولان وزارت اطلاعات تلاش کردند. آزادی سرور؛ اما دکتر عارف و پسرش برای انتشار اوراق 500 میلیونی زحمت کشیدند.
البته سوابق همسرش در موقعیت های مختلف هم جالب است. به عنوان مثال در یکی از توییت های خود در دیدار ایران و کره جنوبی که مصادف با تحریم تیم ملی فوتبال بود، علنا خوشحالی خود و دخترش را به دلیل گلزنی تیم کشورش نشان داد.
اما ناب ترین و مستندترین مواضع چند سال پیش در قالب یک فیلم به زبان خودشان احمدنیا منتشر شده است.
او در این ویدئو هدف رسانه خود یعنی اصلاحات اطلاعاتی را «ضربه زدن» به شخصیت ها اعلام کرد و به عنوان مثال از بازرپاش به عنوان یکی از اهداف خود یاد کرد.
او می گوید در این انتخابات (2019) از نظر مالی اشباع شده است و از ظهور و رشد آینده خود در انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهد. او صراحتا می گوید در انتخابات مجلس (1393) با 16 نفر از اعضای لیست امید در ازای پول های به اصطلاح بسته از عارف پول نگرفته است.
همه چیز به نظر می رسد دادن کتابی است که محمدرضا عارف سال هاست روی آن کار می کند. احمدنیا و اکنون در آخرین اقدام در یکی از مهمترین پست های اطلاع رسانی دولت قرار گرفته است.
احمدنیا و افرادی که این پروژه را برعهده گرفتند به اعتراف خودشان به هدف خود که ورود به ساختار دولتی بود رسیدند. هستند و باید دید در حال حاضر چه طرح ها و پروژه های شخصی در این ساختار در حال اجراست و قرار است کدام یک از سرمایه های نظام و حاکمیتی در طرح «زادان» اجرا شود. اما آنچه مشهود است این است که در دراز مدت آن دود تجهیزات این به چشم دولت خواهد رفت که بیش از رفتار سودآور است مطالبه گر سیاسی و جناحی نیاز به عملکرد و عملکرد دارد.