به گزارش رکنا، حجت الاسلام قریب، دادستان عمومی و انقلاب استان قم با اعلام شکایت های متعدد مردم مبنی بر دریافت مبالغ هنگفت از صندوق های مردمی و تقلب از آنها با وعده تسهیل در انتقال خودرو، پرونده ای در اتاق بازپرسی 12 تشکیل شد. دستگیر شد تبدیل شود.
دادستان قم درباره روش کلاهبرداری در این پرونده اظهار داشت: متهمان برای انجام کارهای تجاری و فروش محموله های خودرو و تهیه وثیقه وجوه دریافتی اعم از سفته، قبض عادی و اسناد رسمی، مبالغ زیادی از شکات گرفتند. در حالی که وجوه مالباختگان در آن باقی مانده است صرف مواردی غیر از مواردی که در شکایت اعلام کرده بود شده است.
وی افزود: متهم در ازای دریافت 200 میلیون تومان قول داده بود ظرف سه ماه خودروی 500 میلیون تومانی را به سرمایه گذاران تحویل دهد اما پس از ماه ها نتوانست به وعده های خود عمل کند.
حجت الاسلام قریب با اشاره به اینکه موقعیت شغلی ویژه متهم موجب جلب اعتماد مالباختگان و اطمینان آنان از صحت این سرمایه گذاری شد، اظهار داشت: متهم مدعی است با سرمایه گذاری مبالغ دریافتی در حساب ها. ارز دیجیتال و سودهای به دست آمده توانسته در آینده سودآوری کند و حواله خودرو را فراهم کند، اما مانند ده ها مورد دیگر، این مطالب فقط ادعای متهم برای جلب اعتماد مردم بود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم بارها به شهروندان برای عدم اعتماد به اشخاص حقیقی و حقوقی برای سرمایه گذاری با وعده دریافت سود تضمینی تذکر داد و تاکید کرد: برای حفظ سرمایه و دارایی ها و تامین آرامش خانواده، فریب جذابیت ها را جلب می کند. و سود سرمایه گذاری تضمین شده است. در زمینه های مالی و تجاری، خودنمایی نکنید و از اعتماد بی مورد به افراد علاقه مند بپرهیزید.