رئیس مرکز سنجش و ارزیابی کیفیت نظام آموزشی با بیان اینکه تاثیر آموزش در کنکور امکان ارتقای برابری آموزشی را فراهم کرده است، تصریح کرد: دستیابی داوطلبان مناطق محروم به رتبه های برتر دسترسی به آزمون افزایش یافته است و داده های آماری آن را نشان می دهد.
محسن زارعی در گفت وگو با ایسنا. وی با بیان اینکه محاسبه میانگین نمرات سه شاخه نظری نشان می دهد که کل نمرات دانش آموزان مدارس دولتی بالاتر از مدارس غیردولتی در سه رشته ریاضی، تجربی و انسانی بوده است. زیرا این به دلیل تمرکز مدارس غیردولتی است که با توجه به تاثیر نمرات. امتحانات نهایی کنکور همچنان بر اساس مهارت تست زنی و آمادگی دانش آموزان برای آزمون سراسری است.
وی با بیان اینکه سال گذشته نیز همین اتفاق افتاد، افزود: امتحانات نهایی سال گذشته 40 درصد و امسال 50 درصد مشارکت داشتند و طرح سوالات بر اساس کتاب بود نه تست و مهارت حفظ، بنابراین یادگیری باید برای دانش آموزان اتفاق بیفتد
رئیس مرکز سنجش و ارزشیابی کیفیت نظام آموزشی در ادامه با بیان اینکه این مشکل را نمی توان به همه مدارس تعمیم داد، تصریح کرد: در بین مدارس غیردولتی مدارسی هستند که اصولی را رعایت می کنند و دانش آموزان آنها نتایج خوبی کسب کرده اند.
زارعی با بیان اینکه با توجه به تعداد دانش آموزان و تراکم کلاسی پایین، انتظار می رفت مدارس غیردولتی عملکرد بهتری داشته باشند، گفت: خود موسسان نیز توجه بیشتری به پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارند و خانواده ها نیز به این موضوع توجه بیشتری دارند. ، اما آنچه انتظار می رفت عملی نشد.
وی با بیان اینکه پیشنهاد می شود مدارس به کتاب بازگردند و یادگیری را بر اساس یادگیری پایه گذاری کنند، تصریح کرد: تاکید بر مهارت ها و فنون مبتنی بر حافظه و تست زنی مناسب است اما دانش آموز باید برای یادگیری آماده شود تا نتیجه بهتری از عملکرد خود داشته باشد. .
رئیس مرکز سنجش و ارزیابی کیفیت نظام آموزشی با بیان اینکه آیا با توجه به نمرات دانش آموزان عدالت آموزشی در مدارس اجرا شده است؟ وی تصریح کرد: عدالت معنای وسیعی دارد و نمی توان گفت که عدالت در همه جا برقرار است، اما کاری که می توانیم انجام دهیم این است که اثر آموزش علمی منجر به ارتقای برابری آموزشی و کسب رتبه اول داوطلبان مناطق محروم شده است. مکان های کنکور این نشان داده شده است.
به گزارش ایسنا، زارعی پیش از این درباره آمار پیشرفت معدل استان ها گفته بود: استان یزد از سال 1402 تا 1403 بیشترین پیشرفت معدل را داشته که 0.99 درصد نزدیک به یک بوده است. پس از آن استان های سمنان، تهران و مازندران بیشترین تغییرات را داشتند. پس از این استان ها، خراسان رضوی، قزوین، زنجان و خوزستان تقریباً 0.7 درصد و بیشتر افزایش امتیازی داشته اند. پس از این استان ها هرمزگان، کرمان، فارس، خراسان جنوبی و اصفهان نیز رتبه خود را افزایش دادند.
انتهای پیام