این بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون با بیان اینکه هنر مفهوم زندگی را به مردم عرضه می کند، گفت: باید استعدادهای نسل جوان را بپذیریم و آنها را در خدمت فرهنگ ایرانی پرورش دهیم.
به گزارش صبح امروز، علی نصیریان در مراسمی که چهارشنبه شب بیست و یکم شهریور ماه 1403 به منظور گرامیداشت وی و فرا رسیدن 21 شهریور روز ملی سینما برگزار شد، فرهنگ و هنر را خوراک روح و روان جامعه دانست. وی فرهنگ و هنر را خوراک روح و روان جامعه دانست و افزود: انسان امروزی برای جدایی است و نیاز به فضایی تازه از زندگی روزمره دارد تا لذت زیبایی را با هنر بچشد.
وی با تاکید بر اینکه هنر بیانگر مفاهیم زندگی برای انسان است، ادامه داد: هنر بهترین مفهوم زندگی را ساده و زیبا به مردم ارائه می کند.
نصیریان به تأثیر هنر در بخشهای مختلف زندگی اشاره کرد و تصریح کرد: هنر آنقدر در درک این مفهوم مؤثر است که باید اذعان داشت که بخش بزرگی از معانی اشعار حافظ را ملت ایران با آواز بینظیر درک کرده است. استاد محمدرضا شجریان.
وی هنر را تصویری از زندگی دانست و گفت: هنر به زندگی مردم جهت می دهد. فرهنگ شناسنامه و هویت مردم است و هر سنگی را باید برای حفظ آن گذاشت.
این هنرمند پیشکسوت ادامه داد: فرهنگ و هنر بهترین نماینده یک ملت و جامعه در عرصه بین المللی است، از این رو توجه به این جایگاه بسیار مهم است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه سینما و ساختار دراماتیک آن برگرفته از غرب است، اظهار داشت: امروز با تلاش هنرمندان و فعالان این عرصه، سینمای ایران به درجه ای از رونق رسیده است که جای خود دارد. در دنیا بگو
نصیریان سواد را رمز شکوفایی یک هنرمند خواند و افزود: هنر یک کار خلاقانه است که بدون داشتن سواد لازم، رونق در این مسیر امکان پذیر نیست. بخش مهم دیگر آموزش هنر، تمرین و آموزش است. در دهه 30 که کتاب و استادی در عرصه تئاتر و سینما وجود نداشت، هنرمندان با تکیه بر تداوم و ممارست مسیر رشد و شکوفایی را طی کردند.
وی به نسل جوان و خلاق توصیه کرد به تمرین، تقویت قوه تخیل و خودآموزی در عرصه هنر توجه ویژه داشته باشند.
در پایان این مراسم ضمن تجلیل از علی نصیریان از تندیس وی رونمایی شد.
منبع: فرارو