به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد جهانی گفت: سال اخیراً اقدامات مناسبی برای احداث راه های روستایی، افزایش سطح ایمنی راه ها، بهسازی روکش آسفالت، بهسازی و ارتقاء روشنایی راه ها، افزایش ضریب تحمل لبه راه ها، اجرای شیب سقف و خط کشی مسیرها انجام شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی تصریح کرد: یکی از مهمترین پروژه ها احداث راه های روستایی است. معلم به گونه ای که با افتتاح آن تمامی روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان فراهان از معابر آسفالته بهره مند شدند.
جهانی، احداث راه های روستایی در مورد به ثمردشت و وسماق به هفتیان در شهرستان تفرش را از دیگر طرح ها در حوزه راه های روستایی عنوان کرد و گفت: احداث راه های روستایی یکی از مهمترین فعالیت های مدیریت راه در استان در راستای توسعه اقتصادی و گردشگری و مهاجرت معکوس است. از شهر تا روستا در سال های اخیر که باعث افزایش رضایت کاربران جاده ای به ویژه ساکنان شهر شده است.
وی یادآور شد: ساخت این پنج راه روستایی چند سالی به دلیل کمبود منابع اقتصادی نیمه تمام ماند. سال مشکل اعتباری آن به تازگی برطرف شده و با فعال شدن مجدد پروژه ها در سال جاری به بهره برداری رسید.
جهانی گفت: جاده روستا معلم به طوری که از سال 1993 نیمه کار کردن به طول کل 5.2 کیلومتر و با هزینه ای بالغ بر 260 میلیارد ریال رها و تکمیل شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی بیان کرد: از دیگر پروژه های قابل استفاده، روکش آسفالت محورهای آشتیان به حاتم آباد به طول 26 کیلومتر و آشتیان به سیاوشان، لکه گیری هندسی و روکش آسفالت آشتیان به محور حاتم آباد است. رهجرد به طول 5 کیلومتر، اجرای روکش آسفالت محور تفرش – خورازان – خنک به طول 22 کیلومتر و روکش آسفالت محور روستایی. بادبادک و جاسب در کل 4.5 کیلومتر در شهر دیلیجان بود.
وی با اشاره به افتتاح دو پروژه راهسازی روستایی در شهرستان کمیجان اظهار داشت: راهسازی روستایی سیجان به طرلان و امامزاده عباس برای یاسبلاگ 2 پروژه نیمه تمام بود که با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال تکمیل و مورد استفاده مردم منطقه قرار گرفت.
اعتبار جهانی ارزش کل این 11 پروژه شاخص را یک میلیارد و 837 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: با اجرای این طرح ها میزان رضایتمندی مردم به ویژه کاربران جاده ای افزایش چشمگیری داشت.