افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

هشدارهای جدی فیلم «کمپین» به قماربازان

  • کد خبر : 359322
هشدارهای جدی فیلم «کمپین» به قماربازان

به گزارش صبح امروز، محمد قاضی تهیه کننده فیلم سینمایی «کمپین» که این روزها در سینماهای کشور اکران می شود، گفت: علاوه بر تهیه کنندگی، به عنوان پخش کننده و فیلمبردار در سینمای ایران فعالیت می کنم. بعد از انقلاب فیلم های زیادی تولید کردم که بیشتر آنها مربوط به فیلمسازان فیلم اول است. فیلم […]

به گزارش صبح امروز، محمد قاضی تهیه کننده فیلم سینمایی «کمپین» که این روزها در سینماهای کشور اکران می شود، گفت: علاوه بر تهیه کنندگی، به عنوان پخش کننده و فیلمبردار در سینمای ایران فعالیت می کنم.

بعد از انقلاب فیلم های زیادی تولید کردم که بیشتر آنها مربوط به فیلمسازان فیلم اول است. فیلم سینمایی «یار دبستانی» به کارگردانی منصور تهرانی، «کرکس ها می میرند» به کارگردانی جمشید حیدری، «دلار» به کارگردانی ناصر مهدی پور، «دوار» به کارگردانی شهاب ملت خواه، «ماموریت آقای شادی» به کارگردانی محمدرضا زهتابی و. .. اولین فیلم ها کارگردانشان هستند.

من همیشه به کار با جوانان علاقه داشتم و فیلم «کمپین» اولین فیلم شهرام اسدزاده بود که یکی از دلایل ساخت این اثر من بود.

به گزارش ایلانا، قاضی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که «کمپین» واقعا داستان و فیلمنامه جذابی دارد و به نظرم اثری پرمعنا و ارزشمند است که در دل خود هشدارهایی دارد. به نظر من قمار یکی از موضوعاتی است که امروز باید به جامعه و جوانان گوشزد کنیم چرا که این موضوع نسبت به گذشته پر رنگتر شده و افراد زیادی در دام آن گرفتار شده اند.

وی افزود: به نظر من قمار یکی از معضلاتی است که در جامعه ما روز به روز بیشتر می شود. دوستی داشتم که فرد نسبتاً ثروتمندی بود، اما او وارد قمار شد و در فقر مرد.

افراد زیادی هستند که گرفتار قمار می شوند و جانشان در خطر است. ما در «کمپین» هم چنین نگاهی را دنبال کردیم و سعی کردیم این هشدار را به مخاطب بدهیم که قمار پایان خوبی ندارد و می تواند زندگی انسان را به طرز وحشتناکی درگیر اتفاقات تلخ کند.

تهیه کننده فیلم سینمایی «پلنگ» در پاسخ به سوالی درباره انتخاب قشر متوسط ​​جامعه برای روایت داستان «کمپین» گفت: قمار پدیده ای است که هم در بین اقشار ضعیف و متوسط ​​و هم در قشر ثروتمند دیده می شود. ، اما هر کدام به نوعی گرفتار این مشکل شده اند اما این پدیده در هر کدام به نوعی و به دلیلی ظاهر می شود.

ثروتمندان ممکن است برای تفریح ​​و در موقعیتی متفاوت این کار را انجام دهند، اما افراد متوسط ​​و فقیر گاهی با هدف به دست آوردن پول و حل مشکلات خود قمار را انتخاب می کنند و به همین دلیل ممکن است فردی که توانایی پرداخت اجاره خانه خود را ندارد، قمار را انتخاب کند. . قماربازها درگیر چیزهایی بدتر از وضعیت اولیه خود می شوند.

به همین دلیل انتخاب طبقه متوسط ​​در این فیلم از نظر من انتخاب هوشمندانه ای بود زیرا روایت داستان را جذاب تر می کرد. من قمار را پدیده ای اعتیادآور می دانم و معتقدم اعتیاد آن می تواند مخرب تر و بدتر از اعتیاد باشد.

این تهیه کننده سینما در ادامه تصریح کرد: تمام فیلم هایی که تا به امروز ساختم را با بودجه خودم ساختم و به همین دلیل فروش آثار برایم مهم بود و تقریبا همه فیلم هایی که تولید کردم توانستند سود ببرند.

متاسفانه امروزه شرایط تولید در سینمای ایران پیچیده شده است و با وجود افزایش هزینه های تولید می بینیم که تنها فیلم های کمدی شانس موفقیت دارند و به همین دلیل شاید امید چندانی به فیلم های غیر کمدی دیگر نداشته باشیم.

قاضی تاکید کرد: شهرام اسدزاده کارگردان جوان و با استعدادی است که فیلمنامه خوبی برای «کمپین» نوشته است و مطمئنا این فیلم می تواند مخاطبانش را راضی کند. اگر ضعف هایی در فیلم وجود دارد به دلیل کمبود سرمایه بوده است چرا که به همین دلیل محدودیت هایی داشتیم.

در این سال ها معدود فیلم های غیر کمدی که موفق بوده اند، فیلم هایی هستند که توانسته اند از حضور بازیگران مشهور سینما بهره ببرند و اگر سرمایه بیشتری داشتیم قطعا از بازیگران مشهور سینما بیشتر استفاده می کردیم.

امسال شاید تنها فیلم موفق اجتماعی «تن خلیج» باشد که الناز شاکردوست و پژمان جمشیدی در آن به ایفای نقش پرداختند و قطعا این بازیگران در فروش موفق این فیلم تاثیرگذار بودند و به همین دلیل پژمان جمشیدی یکی از پرکارترین هاست. بازیگران امروز ایران من را به یاد بیک ایمانوری قبل از انقلاب می اندازد، بازیگری که در یک هفته در چند فیلم به طور همزمان بازی کرد.

وی افزود: تبلیغات گسترده ای را برای «کمپین» در نظر گرفتیم اما متاسفانه مخاطب اصلا فیلم اجتماعی را انتخاب نمی کند. من کارگردان سینما هستم و می بینم مخاطبی که «کمزار» را انتخاب کرده از دیدن آن راضی است اما باید کاری کنیم که این فیلم ها هم به انتخاب مخاطب اضافه شود.

قاضی در پایان درباره شرایط اکران فیلم «کمپین» گفت: همانطور که قبلا هم گفتم من پخش کننده هم هستم و می توانم تماشاگران سینما را درک کنم.

برای صاحب سینما فرقی نمی‌کند که فیلم متعلق به کدام کارگردان یا تهیه‌کننده باشد، ترجیح می‌دهد فیلمی را اکران کند که بتواند بفروشد، زیرا سینما هزینه‌های بالایی دارد و باید حقوق کارمندان و هزینه‌های ساختمان را تامین کند. تئاترها و طبیعی است. که اکران فیلم کم فروش برایش به صرفه نیست.

وقتی فیلم نمی تواند فروش زیادی داشته باشد، طبیعتا سالن سینما از اکران آن استقبال نمی کند و اکران زیادی را به فیلم اختصاص نمی دهد.

تلاش می کنیم در هفته های آینده شرایطی را فراهم کنیم که فروش «کمپین» افزایش پیدا کند و تبلیغات را گسترش دهیم، اما قطعا شرایط به نفع این فیلم نیست و نقشی در فروش کم نداریم. از این کار، چون همانطور که گفتم فیلم های اجتماعی فرصت و موقعیت زیادی برای فروش ندارند.

منبع: فرو




لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=359322

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.