محمدحسن کیانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور دلالان در بخش کشاورزی لرستان اظهار داشت: از این حیث سازمان جهاد کشاورزی تقویت تشکل ها، تعاونی ها و اتحادیه ها را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: با این اقدام بین تولیدکننده و صادرکننده رابطه برقرار می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به اینکه اتحادیه تعاونی در حوزه گلخانه تشکیل شده است، افزود: امسال اولین سالی است که محصولات بدون واسطه و با عقد قرارداد صادر می شود.
کیانی فر در ادامه با بیان اینکه در حوزه گیاهان دارویی نیز این موضوع در دستور کار قرار دارد و به دنبال ایجاد تشکل و تعاونی برای رفع این معضل واسطه گری و واسطه گری هستیم، گفت: با این اقدام سود اصلی خواهد بود. بدست آمده توسط تولید کننده
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ارائه خدمات رایگان کشاورزی و باغی از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان به کشاورزان و باغداران گفت: همچنین دو موضوع مدیریت باغبانی را در دستور کار داریم که یکی اصلاح، نوسازی و بهسازی باغبانی است. باغ های قدیمی، دیگر تغییر روش آبیاری باغ ها.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با بیان اینکه بسیاری از باغات استان به روش سنتی آبیاری می شوند گفت: این روش بیشترین مصرف آب را دارد و راندمان بسیار پایینی دارد.
کیانی فر ادامه داد: از این نظر آبیاری قطره ای باغات در دستور کار قرار گرفته و به آن توجه شده است.
وی با بیان اینکه در باغات جدید نیز از آبیاری زیرزمینی استفاده می شود، افزود: مطابق کمبود آب، نوع محصول و نوع گونه هایی که رشد می کنند تغییر کرده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: بسیاری از گونه های آبدار در گذشته جزو تعهدات کاری مدیریت باغبانی بودند اما اکنون چندین سال است که شده است. مطابق تنش آبی که رخ داد، گونه هایی مانند درخت انجیر بارانپسته و … به گونه ای کشت می شود که کمترین نیاز آبی را داشته باشد.
کیانی فر تاکید کرد: نگهداری و تولید این گونه ها آسان تر می شود.