افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 28 October , 2024
1

اقداماتی که باید برای تزریق واکسن آنفولانزا به خود انجام دهید

  • کد خبر : 356166
اقداماتی که باید برای تزریق واکسن آنفولانزا به خود انجام دهید

به گزارش فرتاک نیوز، دکتر محمد رحیم کدیور با بیان اینکه در حال حاضر دو واکسن فرانسوی و هلندی در بازار موجود است، گفت: هر دو واکسن بر علیه چهار سویه آنفولانزا استفاده می شود و پس از شش ماهگی قابل استفاده است اما سطح ایمنی در افراد با ضعف وجود دارد. سیستم ایمنی بدن […]

به گزارش فرتاک نیوز،

دکتر محمد رحیم کدیور با بیان اینکه در حال حاضر دو واکسن فرانسوی و هلندی در بازار موجود است، گفت: هر دو واکسن بر علیه چهار سویه آنفولانزا استفاده می شود و پس از شش ماهگی قابل استفاده است اما سطح ایمنی در افراد با ضعف وجود دارد. سیستم ایمنی بدن و در افراد مسن ممکن است ناکافی باشد.

او دوز می کند واکسن آنفولانزا بیان کرد که باید در دمای 2 تا 8 درجه سانتیگراد نگهداری شود و قبل از تزریق به دمای اتاق برسد.

به گفته این متخصص بیماری های عفونی اطفال، در کودکان زیر 9 سال که برای اولین بار واکسن آنفولانزا تزریق می شود، تزریق واکسن آنفولانزا در دو نوبت با فاصله زمانی یک ماه ضروری است و در کودکان زیر سه سال، تزریق داخل عضلانی نیز انجام می شود که در عضله قدامی-خارجی ران و در کودکان بزرگتر و بزرگسالان در عضله دلتوئید بهتر است.

دکتر کدیور ادامه داد: پاسخ ایمنی تنها در برابر چهار نوع ویروس واکسن و سویه های مشابه آنها است و مانند سایر واکسن ها ممکن است پاسخ ایمنی کاملی وجود نداشته باشد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه واکسیناسیون در تمام مراحل بارداری قابل استفاده است افزود: پاسخ ایمنی معمولاً دو تا سه هفته پس از تزریق ایجاد می شود و مدت زمان مصونیت بین شش ماه تا یک سال است.

وی درباره زمان مناسب برای تزریق واکسن آنفولانزا نیز گفت: زمان تزریق از ابتدای فصل آنفولانزا و معمولا از اواخر شهریور ماه شروع می شود اما در صورت تاخیر باید در اسرع وقت تزریق انجام شود . و آنفولانزا هنوز در جامعه شایع است.

دکتر کدیور افزود: واکسیناسیون برای افراد بالای شش ماه توصیه می شود، اما اولویت با افراد در معرض خطر از جمله کودکان شش ماهه تا پنج ساله است. زنان باردار؛ افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی؛ بیماران ریوی مزمن مانند آسم، فیبروز کیستیک؛ بیماری های متابولیک، از جمله دیابت، بیماری های مزمن خون، کلیه، کبد و بیماری های عصبی عضلانی؛ افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، از جمله افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می کنند یا افراد مبتلا به عفونت HIV.

متخصص عفونت اطفال، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افراد چاق (در بزرگسالان، BMI بالای 40)؛ افرادی که در مهدکودک های سالمندان و معلولین زندگی می کنند. کودکان و نوجوانانی که آسپرین طولانی مدت مصرف می کنند. کارکنان مراقبت های بهداشتی و همچنین خانواده ها و مراقبان افرادی که در معرض خطر ابتلا به آنفولانزا هستند، گروه های خطر دیگری هستند که توصیه می شود واکسن آنفولانزا دریافت کنند.

دکتر کدیور هر دو نوع واکسن موجود در بازار را برای تزریق مناسب دانست و یادآور شد: لازم است بدانید که واکسن آنفولانزا برای پیشگیری از آنفولانزا استفاده می شود و توانایی پیشگیری از سرماخوردگی ناشی از سایر ویروس ها را ندارد و باید حتما مراقب باشید توصیه می شود. مراقبت های بهداشتی خاص را فراموش نکنید.


برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=356166

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.