افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
1

صادرات نفت ونزوئلا به بالاترین سطح در 4 سال گذشته رسید

  • کد خبر : 355256
صادرات نفت ونزوئلا به بالاترین سطح در 4 سال گذشته رسید

به گزارش بازار، بر اساس داده های کشتیرانی، صادرات نفت خام ونزوئلا در ماه اوت پس از افزایش بارگیری محموله به مقصدهای چین، ایالات متحده آمریکا و اروپا به بالاترین سطح خود در بیش از چهار سال گذشته رسید. وزارت خزانه داری آمریکا که برای اولین بار در سال 2019 تحریم های نفتی را علیه […]

به گزارش بازار، بر اساس داده های کشتیرانی، صادرات نفت خام ونزوئلا در ماه اوت پس از افزایش بارگیری محموله به مقصدهای چین، ایالات متحده آمریکا و اروپا به بالاترین سطح خود در بیش از چهار سال گذشته رسید.

وزارت خزانه داری آمریکا که برای اولین بار در سال 2019 تحریم های نفتی را علیه ونزوئلا اعمال کرد، در اکتبر سال گذشته برای به رسمیت شناختن توافقنامه انتخاباتی، تحریم های این کشور عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) را کاهش داد. این مجوز در ماه آوریل تمدید نشد، اما مجوزهای جداگانه از آن زمان برای برخی شرکت ها صادر شده است.

دولت ترامپ برای اولین بار در سال 2019 و پس از انتخاب مجدد مادورو در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، تحریم های گسترده ای را علیه صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد. انتخاباتی که نتیجه آن را آمریکا و دیگر دولت های غربی نپذیرفتند.

تولید نفت در ونزوئلا، یکی از اعضای موسس اوپک، پس از اعمال تحریم‌های ایالات متحده علیه صنعت نفت این کشور در سال 2017 کاهش یافته است که کاهش قبلی را تشدید کرد.

بر اساس داده‌های مربوط به نظارت بر حمل و نقل نفت‌کش‌ها، شرکت ملی نفت ونزوئلا (پدوسا) و سرمایه‌گذاری مشترک آن با شرکت‌های آمریکایی شورون و ریپسول اسپانیا به‌طور میانگین ۸۸۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت به بازارهای جهانی ارسال کرده‌اند. در مردادماه امسال که بیش از پیش بوده است نسبت به مدت مشابه سال قبل 50 درصد افزایش و 62 درصد افزایش نشان می دهد.

مناقشه بر سر انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ماه ژوئیه، ونزوئلا را وارد بحران سیاسی دیگری کرده است، به طوری که نیکلاس مادورو، رئیس جمهور فعلی و ادموندو گونزالس، رهبر مخالفان، پیروز شدن در این دور از انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کردند.

واشنگتن تهدید کرده است که اگر دولت مادورو به روند فعلی ادامه دهد، تحریم های جدیدی را علیه کاراکاس اعمال خواهد کرد.

در ماه گذشته، مجموعا 51 محموله نفت خام، سوخت، فرآورده های نفتی و پتروشیمی از ونزوئلا از آب های این کشور عضو اوپک به مقصد آسیا، آمریکا، اروپا و کوبا خارج شد.

بر اساس این داده‌ها، صادرات نفت خام شورون به پالایشگاه‌های آمریکا و سایر مشتریان این شرکت آمریکایی در بازه زمانی مورد بررسی به ۲۲۷ هزار بشکه در روز رسید که دومین میانگین ثبت شده در سال جاری است.

در طول دوره مورد تجزیه و تحلیل، رپسول نزدیک به 86000 بشکه نفت خام در روز به مقاصد آمریکایی و اروپایی بارگیری کرده است که نشان دهنده کاهش در مقایسه با رقم 102000 بشکه در ماه جولای است.

داده های یکی از موسسات وزارت انرژی و محیط زیست اسپانیا نشان داد که واردات نفت خام ونزوئلا از اسپانیا در سال جاری از کل سال 2023 فراتر رفته است.

شورون، رپسول و دیگر شرکت‌های نفتی خارجی در سال‌های اخیر با کسب مجوز از واشنگتن، تجارت خود را در ونزوئلا گسترش داده‌اند.

واشنگتن ماه گذشته گفت که هیچ برنامه ای برای پس گرفتن مجوزها ندارد، اما اخیراً چنین چیزی را نشان نداده است.

ونزوئلا همچنین در ماه اوت 589 هزار تن فرآورده نفتی به بازار جهانی صادر کرد که در مقایسه با رقم 266 هزار بشکه ای ثبت شده در ماه جولای افزایش نشان می دهد.

واردات سوخت ونزوئلا در ماه اوت به حدود 90000 بشکه در روز رسید که نسبت به 59000 بشکه در روز در ژوئیه افزایش داشت.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=355256

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.