افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
3

خداحافظی با ماهی نزدیک است

  • کد خبر : 352826
خداحافظی با ماهی نزدیک است

ایسنا/ خراسان رضوی تعداد گونه های ماهی در خطر انقراض پنج برابر بیشتر از برآوردهای قبلی است. آیا تا به حال به تأثیر انقراض ماهی ها فکر کرده اید؟ 12.7 درصد از گونه های مورد مطالعه در تحقیقات جدید در آستانه انقراض هستند. این رقم نشان دهنده افزایش پنج برابری تخمین های قبلی اتحادیه بین […]

ایسنا/ خراسان رضوی تعداد گونه های ماهی در خطر انقراض پنج برابر بیشتر از برآوردهای قبلی است.

آیا تا به حال به تأثیر انقراض ماهی ها فکر کرده اید؟ 12.7 درصد از گونه های مورد مطالعه در تحقیقات جدید در آستانه انقراض هستند. این رقم نشان دهنده افزایش پنج برابری تخمین های قبلی اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) است. پیش از این، برآورد آنها به طور متوسط ​​2.5٪ بود.

فهرست قرمز گونه های در معرض خطر تلاشی جامع برای ردیابی بیش از 150000 گونه است و علیرغم این تلاش های قابل ستایش، هنوز نقاط کور قابل توجهی وجود دارد. به نظر می رسد 38 درصد از گونه های دریایی مورد غفلت قرار گرفته اند که معادل تقریباً 5000 گونه ماهی است و به دلیل کمبود داده ها وضعیت رسمی حفاظتی ندارند.

دسته در خطر انقراض شامل گونه هایی است که به عنوان در معرض خطر بحرانی، در معرض خطر و آسیب پذیر فهرست شده اند.

به گزارش آرت، محققان نقاط داغ جغرافیایی را شناسایی کردند که میزبان اکثر گونه‌هایی هستند که پیش‌بینی می‌شود در معرض خطر هستند و مناطقی را که به تلاش‌های فوری حفاظتی برای حفاظت از تنوع زیستی و جلوگیری از کاهش بیشتر گونه‌ها نیاز دارند، برجسته کردند.

مناطقی مانند دریای چین جنوبی، دریاهای فیلیپین و سواحل غربی استرالیا و آمریکای شمالی برجسته شده‌اند و این تغییر تمرکز به سمت این مناطق به معنای تغییر اولویت حفاظتی است.

استفاده از هوش مصنوعی برای حفاظت از این موجودات ضروری است و هوش مصنوعی راهی سریع، گسترده و مقرون به صرفه برای ارزیابی خطر انقراض فراهم می کند که قبلاً به آن دسترسی نداشتیم. هوش مصنوعی امکان ارزیابی قابل اعتماد خطرات انقراض گونه هایی را فراهم می کند که هنوز توسط اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) ارزیابی نشده اند.

به گزارش ایسنا، ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و تحقیقات محققان شیلات نشان می دهد برخی از گونه های اقتصادی دریای خزر مانند اردک، ماهی و فیل فوک سالی یک یا دو بار صید می شوند و در صورت ادامه این روند، در سال های آینده این گونه ها از این حوضه ناپدید خواهند شد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=352826

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.