افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

مهر مهدکودک بدون مجوز مهر/خانواده ها برای گزارش شهریه اضافی

  • کد خبر : 351177
مهر مهدکودک بدون مجوز مهر/خانواده ها برای گزارش شهریه اضافی

به گزارش رکنا: الهام رجب پور درباره صدور مجوز مهدکودک ها گفت: به مهدکودک ها و پیش دبستانی ها از آذر ماه 1401 با فراخوانی 6 ماه فرصت داده شد تا مهدکودک شوند و این زمان تا تیر 1303 تمدید شد. وی افزود: در این مدت 31 هزار مرکز مجوزهای لازم را برای تبدیل مهدکودک […]

به گزارش رکنا: الهام رجب پور درباره صدور مجوز مهدکودک ها گفت: به مهدکودک ها و پیش دبستانی ها از آذر ماه 1401 با فراخوانی 6 ماه فرصت داده شد تا مهدکودک شوند و این زمان تا تیر 1303 تمدید شد.

وی افزود: در این مدت 31 هزار مرکز مجوزهای لازم را برای تبدیل مهدکودک ها و پیش دبستانی ها به مهدکودک 4 تا 6 ساله دریافت کردند و هرکس در این مدت 2 ساله اقدامی نکرد یعنی بدون مجوز فعالیت می کند.

خانواده هایی که در مراکز غیر مراقبت از کودک ثبت نام می کنند، یعنی بدون مجوز، شامل شهریه قانونی، امکان شکایت از شهریه یا اتفاقات ناگوار برای کودک می شوند و گواهی دریافت نمی کنند. پورتال ملی صدور مجوز هم اکنون باز است. و مهدکودک ها حتی بیشتر برای درخواست مجوز دارند. چنانچه در زمان تعیین شده در مرحله تبدیل قرار نگیرند و اقدامی انجام ندهند، ادارات کل آموزش و پرورش با همکاری تعزیرات نسبت به پلمپ آنها اقدام خواهند کرد.

رجب پور یادآور شد: خانواده هایی که در مراکزی که در مهدکودک نیستند، یعنی بدون مجوز و شامل شهریه قانونی ثبت نام می کنند، امکان شکایت از شهریه یا اتفاقات ناگوار برای کودک و گواهی نوآموز شامل نمی شود.

وی درباره تفاوت شهریه سامانه مهدکودک یاب با مبلغی که مهدهای کودک به خانواده ها تبلیغ می کنند، گفت: در سامانه ما سرویسی به نام شکوا وجود دارد و هر خانواده ای که افزایش شهریه را اعلام کند، پیگیری می کنیم. .

رجب پور ادامه داد: از مهر که ثبت نام آغاز می شود، در ابتدای ثبت نام طبق قرارداد برای خانواده پیامکی ارسال می شود و در عین حال خانواده نیز می توانند نظر خود را اعلام کنند.

مهر مهدکودک بدون مجوز مهر/خانواده ها برای گزارش شهریه اضافی

همچنین مجتبی همتی فر، مدیرعامل سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان در جمع خبرنگاران درباره روند اعطای مجوز مهدکودک به موسسات گفت: بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت، ادارات و نهادهای ذیربط باید شروع کنند. مهدکودک ها از طریق خرید خدمات و یا ارتباط با بخش خصوصی و قانون به ایجاد مهدکودک توسط خود موسسه اشاره ای نکرده است.

وی ادامه داد: راه اندازی مهدکودک با استفاده از دستگاه ها به سه روش انجام می شود. ابتدا مراکز مجاز شهریه را بر اساس عرف منطقه ای یا میانگین منطقه ای دریافت می کنند و برای خرید خدمات به سامانه مهد کودک یاب معرفی می شوند. دوم استفاده از روش مشارکتی است، یعنی برخی از موسسات آنچه را که قبلا مهدکودک بوده تجهیز کرده اند و مراکز مجاز را برای خدمت به آنها معرفی می کنیم.

همتی فر بیان کرد: در روش سوم اگر موسسه ای اصرار به تاسیس مهدکودک داشته باشد باید نماینده قانونی خود را به این سازمان معرفی کند تا در اسرع وقت مجوز آن صادر شود.

رئیس سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان خاطرنشان کرد: با مراجعی که صلاحیت ها را تایید می کنند مشورت شده است تا ظرف یک هفته موضوع بررسی و مجوز صادر شود.

همتیفر همچنین خاطرنشان کرد: گاهی موسسات به اشتباه مدیرعامل شرکت را به عنوان نماینده قانونی برای پیگیری امور مجوز معرفی می کنند در حالی که وی به دلیل مشغله کاری فرصت بحث و پیگیری موضوع را ندارد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه حدود یک ماه پیش جلسه ای با حضور کلیه نهادهای قانونی دولتی، حاکمیتی، عمومی و غیردولتی متقاضی مجوز تاسیس مهدکودک برگزار شد، گفت: شرایط برای آنها توضیح داده شد و سوابق کاری آنها در حال رصد است.

همتیفر در خصوص شهریه های نامتعارف برخی از مهدکودک ها گفت: در بررسی های انجام شده توسط سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان این موارد مطرح شده است که چقدر شهریه مهدکودک واقعی است و چه بخشی از این شهریه مربوط به هزینه پایه است و خدمات توافق شده

وی افزود: گاهی والدین با مهدکودک قرارداد نمی بندند و شهریه را بدون قرارداد و به صورت غیررسمی پرداخت می کنند در این شرایط تخلفات شهریه ای قابل پیگیری و برخورد نیست.

مدیرعامل سازمان آموزش و پرورش کودکان کشور با تاکید بر اینکه باید مشخص شود برای چه خدماتی شهریه اضافی، سرویس، بسته آموزشی یا خدمات کمکی از جمله خدمات مهدکودک ها اعمال می شود، افزود: در صورت دریافت شهریه بیشتر برای خدمات پایه، در طبق مقررات مشمول جریمه های نقدی و غیر نقدی و سایر مجازات هایی که به موجب آیین نامه تعیین می شود، خواهند بود.

همتی فر در خصوص نحوه نظارت بر مهدکودک ها گفت: در دستورالعمل سال های گذشته نظارت های میدانی مشخص شد و دغدغه همه مدیران کل آموزش و پرورش این بود که بر اساس گزارش های ارائه شده به استان ها و یا گزارش های ثبت شده در شکوا ساماندهی شود. در سامانه، از مهدکودک ها بازدید خواهیم کرد و مهدکودک های متخلف توسط کارشناسان منطقه، ادارات کل آموزش و پرورش یا گشت های جنایی بررسی و طبق مقررات با آنها برخورد می شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=351177

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.