افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
3

دیر خوابیدن در آخر هفته زندگی شما را نجات می دهد

  • کد خبر : 349594
دیر خوابیدن در آخر هفته زندگی شما را نجات می دهد

آفتاب نیوز: خواب افراد در طول هفته اغلب تحت تأثیر برنامه های مدرسه یا محل کار قرار می گیرد. این می تواند باعث اختلال در خواب شود. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که می‌توانند کمبود خواب در هفته را در آخر هفته جبران کنند، به قلب خود لطف بزرگی کرده‌اند و خطر ابتلا به […]

آفتاب نیوز:

خواب افراد در طول هفته اغلب تحت تأثیر برنامه های مدرسه یا محل کار قرار می گیرد. این می تواند باعث اختلال در خواب شود. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که می‌توانند کمبود خواب در هفته را در آخر هفته جبران کنند، به قلب خود لطف بزرگی کرده‌اند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا یک پنجم کاهش داده‌اند.

یافته های محققان در کنگره کنترل پایداری الکترونیکی (ESC) 2024 ارائه شد. برای این مطالعه، آنها اطلاعات خواب ثبت شده از بیش از 90000 شرکت کننده در بانک اطلاعات پزشکی بریتانیا (Biobank) را بررسی کردند. این تحقیق تاثیر خواب جبرانی در پایان هفته را به ویژه در افرادی که به طور معمول در طول هفته خواب کافی ندارند، بررسی کرده است.

Yanjun Song، یکی از محققان بیمارستان Fuwai در چین، گفت: جبران ناکافی خواب با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. این ارتباط در افرادی که معمولاً در طول هفته به اندازه کافی نمی خوابند، بارزتر است.

در این مطالعه، خواب کمتر از ۷ ساعت در شب به عنوان خواب ضعیف تعریف شد. در مجموع، 19816 (21.8٪) شرکت کننده به عنوان محروم از خواب تعریف شدند. بقیه شرکت کنندگان در تحقیق گاهی اوقات کمبود خواب را تجربه کرده بودند، اما به طور کلی از کمبود خواب رنج نمی بردند.

محققان از سوابق پذیرش بیمارستان و اطلاعات ثبت علت مرگ برای تشخیص بیماری های قلبی مختلف، از جمله بیماری ایسکمیک قلب (IHD)، نارسایی قلبی (HF)، فیبریلاسیون دهلیزی (AF) و سکته استفاده کردند.

شرکت کنندگان در گروهی که خواب جبرانی بیشتری داشتند در مقایسه با کسانی که کمتر می خوابیدند، 19 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی بودند. علاوه بر این، در افراد مبتلا به بیماری قلبی که کم خواب بودند، افرادی که بیشترین خواب جبرانی را داشتند، 20 درصد کمتر از بیمارانی که کمترین خواب را داشتند، در معرض بدتر شدن بیماری قلبی بودند. این تحقیق تفاوتی بین زنان و مردان نشان نداد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=349594

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.