به گزارش بازار، ابراهیم عزیزی درباره اهداف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در برخورد با لایحه برنامه هفتم اظهار کرد: کمیسیون تلفیق تمام تلاش خود را به کار گرفته تا در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری بهترین برنامه ای را که به پیشرفت توام با عدالت دست می یابد، تصویب کند.
وی با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی 8 درصدی در لایحه برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: وقتی رشد اقتصادی کشور 8 درصد در نظر گرفته شود، واقعاً کشور توسعه و پیشرفت قابل توجهی از لحاظ عملی خواهد داشت.
این نماینده مجلس با بیان اینکه افزایش رشد اقتصادی می تواند بیکاری جوانان را حل کند، تاکید کرد: آن رشد اقتصادی باعث رونق تولید می شود بنابراین باید در برنامه هفتم توسعه منابعی برای این امر فراهم می کردیم.
عزیزی صندوق توسعه ملی را یکی از منابع تحقق رشد اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: صندوق توسعه ملی به ویژه در حوزه میادین مشترک نفت و گاز بهره وری دارد و قطعا منابع صندوق به چرخه بازمی گردد، زیرا صندوق فعالیتی ندارد.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با اشاره به اینکه سایر منابع بخش های تولیدی و کالاهای سرمایه ای شرکت ها برای دستیابی به رشد 8 درصدی در نظر گرفته شده است، افزود: یکی از مهمترین نکات رونق کسب و کار است و این به معنای تسهیل کسب و کار است.
عزیزی داشتن شغل را از حقوق مردم دانست و تاکید کرد: این موضوع در مفاد برنامه هفتم به خوبی دیده شده است، مردمی شدن اقتصاد نیز در برنامه هفتم مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با اشاره به توجه کمیسیون متبوع خود به موضوع اشتغال خرد و کوچک و داخلی، تصریح کرد: موضوع اشتغال خرد و خرد در برنامه هفتم توسعه منطقی شده است.
عزیزی با اشاره به موضوع فعالیت بانک ها در برنامه هفتم توسعه گفت: اگر بانک ها شروع به خلق پول کنند و نسبت کفایت سرمایه را رعایت نکنند، این رویکرد منجر به تورم می شود، بنابراین این موارد در برنامه هفتم توسعه متوقف شده و ضوابط تفصیلی در این بند در نظر گرفته شده است.
وی تاکید کرد: علاوه بر این کمیسیون موضوع بهره مرکب در برنامه هفتم توسعه را باطل و ممنوع اعلام کرد و همچنین بر اساس مصوبات در صدد رواج قرض الحسنه بود.
عزیزی با اشاره به مصوبات در خصوص ساختار بودجه گفت: تمرکز کمیسیون در خصوص ساختار بودجه به سمت توسعه و پیشرفت کشور و تملک کالاهای سرمایه ای است.
وی بیان کرد: همچنین کمیسیون در خصوص انضباط این شرکتها در امور شرکتهای دولتی نیز مواردی را مورد توجه قرار داد.
عزیزی با اشاره به موضوعات مربوط به امور مالی در برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون در این بند نیز تصمیمات تفصیلی پیش بینی کرده است.
وی با اشاره به بحث زیست محیطی در برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: در اصل پنجاهمین قانون اساسی به محیط زیست اشاره شده است، بنابراین باید ضمن کمک به تولید، به محیط زیست نیز توجه شود.
عزیزی با اشاره به صدور احکام تفصیلی در حوزه آب پس از بازنگری در برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: آب مهمترین نعمت خداوند است و در حیات و توسعه کشور موثر است، از این رو در این بخش، احکامی را در حوزه بهره برداری و حفاظت از آب در نظر گرفته ایم.
وی تاکید کرد: مردم عزیز باید باور داشته باشید که خدمتگزاران شما در کمیسیون وحدت هر کاری از دستشان بر می آید انجام داده اند تا انشاءالله ایران پیشرفته و عدالت خواه با امید به پیش برود.