افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
1

علت اختلال خواب در زنان باردار چیست؟

  • کد خبر : 345981
علت اختلال خواب در زنان باردار چیست؟

متخصص زنان و زایمان در مورد اختلالات خواب در دوران بارداری توضیح داد. به گزارش بهشت ​​تهران؛ در اوایل بارداری، احساس خواب‌آلودگی و خواب‌آلودگی در طول روز و کمتر خوابیدن در شب رایج است. علت اختلالات خواب در دوران بارداری و خواب آلودگی اولیه بارداریاین افزایش هورمون پروژسترون است. این هورمون همچنین اثرات خواب‌آور و […]

متخصص زنان و زایمان در مورد اختلالات خواب در دوران بارداری توضیح داد.

به گزارش بهشت ​​تهران؛ در اوایل بارداری، احساس خواب‌آلودگی و خواب‌آلودگی در طول روز و کمتر خوابیدن در شب رایج است. علت اختلالات خواب در دوران بارداری و خواب آلودگی اولیه بارداریاین افزایش هورمون پروژسترون است. این هورمون همچنین اثرات خواب‌آور و گاهی آرام‌بخش دارد. خانم هایی که عادت دارند به شکم بخوابند به دلیل فشار بر سینه ها احساس درد و حساسیت می کنند و گاهی این مشکل باعث اختلال خواب در دوران بارداری می شود و احساس تکرر ادرار در طول شب خانم باردار را مکرر از خواب بیدار می کند. گاهی اوقات تهوع صبحگاهی در طول شب ادامه می یابد و باعث کم خوابی می شود.

اکثر زنان باردار از اختلالات خواب رنج می برند.

شعبانی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع بی خوابی در بین زنان باردار گفت: در دوران بارداری بیشتر زنان با اختلالات خواب مواجه هستند و این اختلال انواع مختلفی دارد.

وی مشکل خواب آلودگی را یکی از مشکلات زنان در دوران بارداری عنوان کرد و افزود: حتی به دلایل مختلف زنان باردار مجبورند در طول شب از خواب بیدار شوند و یا در مواردی صبح زود از خواب بیدار شوند و تا صبح نخوابند. صبح زود عصر . این متخصص زنان دانشگاه گفت: در برخی موارد اختلال خواب در زنان باردار به گونه ای است که اصلاً به خواب عمیق نمی روند و یا بارها در طول روز زن باردار احساس خستگی می کند.

شعبانی با اشاره به اینکه احساس خستگی در دوران بارداری یک اختلال شایع است، افزود: در بیش از دو سوم بارداری ها یا در 70 درصد در پایان سه ماهه سوم، زنان باردار ممکن است با این اختلال مواجه شوند. این استاد دانشگاه با اشاره به خستگی به عنوان یکی از عوارض بارداری، ادامه داد: بین 27 تا 70 درصد بارداری ها با خستگی مفرط همراه هستند.

اختلالات خواب در زنان باردار مسن

شعبانی در پاسخ به این سوال که آیا احساس خستگی یا اختلال خواب در ماه های مختلف متفاوت است، پاسخ داد: علت و شیوع بی خوابی در ماه های مختلف بارداری متفاوت است، هر چه سن بارداری بیشتر شود، اختلال خواب بیشتر می شود می تواند رخ دهد. یا عوامل دیگر باعث اختلال در خواب می شوند. تکرر ادرار، حالت تهوع و کمردرد از شایع ترین علل بی خوابی در زنان باردار هستند. شهید بهشتی متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: شایع ترین علت بی خوابی در زنان باردار تکرر ادرار به ویژه در ماه های اول است. ، و خاطرنشان کرد: تهوع و استفراغ در زنانی که در دوران بارداری با شدت بیشتری این مشکل را تجربه می کنند و کمردرد نیز می تواند یکی دیگر از علل اختلالات خواب باشد.

حرکات شدید جنین خواب مادر را مختل می کند. وی ادامه داد: با افزایش سن حاملگی، حرکات جنین افزایش می یابد یا تفاوت چرخه خواب جنین با خواب مادر یکی دیگر از علل اختلال خواب مادر است. .

شعبانی مشکلات معده را یکی دیگر از مشکلات زنان باردار برشمرد و تصریح کرد: سوزش سر دل می تواند باعث ایجاد مشکل در روند خواب مادران باردار و همچنین رفلاکس معده و در نهایت اختلال در خواب شود.

گرفتگی عضلات؛ علت بی خوابی در مادران باردار

وی گرفتگی عضلانی که با افزایش سن بارداری در زنان افزایش می یابد را از جمله دلایل کم خوابی یا ایجاد اختلال خواب در زنان باردار عنوان کرد و ادامه داد: افزایش شدت اسپاسم عضلانی می تواند فرد را از خواب بیدار کرده و باعث کندی شود. فوق تخصص زنان و زایمان دانشگاه کمبود راحتی و محدودیت های جسمانی را یکی دیگر از دلایل اختلال در روند خواب زنان باردار عنوان کرد.

دشواری تنفس در زنان باردار باعث اختلال در خواب می شود

وی افزود: سختی تنفس و فشار به دیافراگم به ویژه در سه ماهه سوم یکی از مهم ترین علل مشکلات خواب است و این مشکل با افزایش سن بارداری ارتباط مستقیم دارد. شعبانی با بیان اینکه سندروم پای بیقرار یکی از مشکلات زنان باردار است، افزود: این مشکل زمانی که فرد برای خواب آماده می شود بیشتر بروز می کند. این مشکل یک سندرم روانپزشکی است که نیاز به مداخله و درمان دارد. به دکترت بگو

وی در خصوص بیداری های شبانه در دوران بارداری گفت: اختلال بارداری در افراد مختلف شدت و ضعف دارد. حتی برخی افراد این موضوع را در دوران بارداری طبیعی می دانند و این مشکل را به پزشک گزارش نمی دهند.

شعبانی اضافه کرد: این در شرایطی است که برای مادران شاغلی که روز بعد فعالیت روزانه دارند، بی خوابی باعث اختلالات عملکردی می شود. علاوه بر این، اگر چرخه خواب نامنظم یا ناکافی باشد، قطعاً بر وضعیت روحی مادر و رشد جنین تأثیر می گذارد. اگر طبیعی باشد، ممکن است نشانه یک اختلال پزشکی باشد. مادر که شایع ترین آنها کم خونی، کم خونی یا کم کاری تیروئید است که باید غربالگری انجام شود.

اختلال خواب ناشی از مشکلات روانی زنان باردار.

شعبانی تاکید کرد: اختلال خواب چه به صورت خواب ناکافی و چه زیاد، ممکن است از علائم اختلال روانپزشکی در فرد باشد که باید بررسی شود. وی ادامه داد: درمان اختلال خواب با علل آن ارتباط مستقیم دارد. ظاهر آن به صورت عضلانی و اسکلتی انجام می شود و عدم مصرف غذاهای حجیم، سنگین و چرب نیز می تواند به روند بهبود خواب کمک کند. در عین حال یکی از مهم ترین درمان ها، شناخت درمانی و بررسی مشکلات روانی احتمالی است. مسائل ممنوعیت مصرف خودسرانه داروهای شیمیایی و گیاهی در دوران بارداری این فوق تخصص زنان و زایمان در دانشگاه نسبت به مصرف داروهای شیمیایی یا گیاهی در دوران بارداری هشدار داد و افزود: مصرف خودسرانه داروها در دوران بارداری می تواند زایمان زودرس را با مشکل مواجه کند یا حتی باعث زایمان زودرس شود. بنابراین، این داروها باید با احتیاط مصرف شوند.

وی با هشدار نسبت به مصرف داروهای خواب آور مانند ملاتونین در دوران بارداری، گفت: بی خطر بودن این داروها در دوران بارداری به اثبات نرسیده است و باید با احتیاط بیشتری مصرف شوند. شعبانی گفت: جوراب های واریس یا ضد آمبولی در دوران بارداری به صورت روتین پوشیده نمی شود و توصیه به افرادی که از این جوراب ها استفاده می کنند این است که شب ها و قبل از خواب از آن استفاده نکنند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=345981

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.