دفتر دادستانی پاریس اعلام کرد که او اکنون تحت “تحقیقات اولیه و کیفرخواست احتمالی” در دادگاهی در پایتخت فرانسه مواجه خواهد شد
یک قاضی فرانسوی روز چهارشنبه به طور رسمی از پاول دوروف، مدیر اجرایی تلگرام در مورد اتهاماتی که علیه پلتفرم تلگرام در رابطه با جرایم سازمان یافته مطرح شده است، بازجویی کرد.
این قاضی به دوروف اجازه داد تا با وثیقه 5 میلیون یورویی موقتاً از زندان خارج شود اما حق خروج از فرانسه را نخواهد داشت.
دفتر دادستانی پاریس در بیانیه ای اعلام کرد که قاضی معتقد است که دلایل کافی برای تحقیقات و اتهامات برای دستگیری اولیه دوروف وجود دارد.
این اتهامات شامل ایجاد محیطی برای معاملات غیرقانونی، انتشار هرزهنگاری کودکان، قاچاق مواد مخدر و کلاهبرداری، خودداری از انتقال اطلاعات، پولشویی و ارائه خدمات رمزنگاری به مجرمان است.
در فرانسه، تحت بازجویی رسمی بودن به معنای مجرم شناخته شدن یا لزوماً منجر به محکومیت نیست، اما مجموعه شرایط نشان می دهد که شواهد کافی برای ادامه تحقیقات گسترده تر وجود دارد. این روند می تواند سال ها ادامه یابد یا حتی بایگانی شود.
دوروف، 39 ساله، در روز شنبه در فرودگاه پاریس بورژه وی به دلیل صدور حکم مربوط به عدم اعتدال تلگرام بازداشت شد. او به اتهامات مربوط به چندین جنایت، از جمله اتهام کمک به کلاهبرداران، فروشندگان مواد مخدر و افرادی که محتوای نامناسب را برای کودکان توزیع می کردند، مورد بازجویی قرار گرفت.
اپلیکیشن دوروف و عدم تعدیل محتوا در آن نیز به دلیل استفاده از آن توسط گروه های تروریستی و افراطی بررسی شده است.
او تا 96 ساعت را در بازداشت سپری خواهد کرد که حداکثر زمانی است که طبق قوانین فرانسه یک فرد می تواند قبل از متهم شدن در بازداشت باشد.
دستگیری دوروف باعث ایجاد اختلاف بر سر آزادی بیان شد و نگرانی های خاصی را در اوکراین و روسیه برانگیخت، جایی که دوروف محبوبیت زیادی دارد و در طول جنگ مسکو علیه همسایه خود به یک ابزار ارتباطی کلیدی بین پرسنل نظامی و غیرنظامیان تبدیل شده است.
امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه گفت که تصمیم برای طرح اتهامات علیه دوروف “به هیچ وجه سیاسی نیست.” این یک مداخله نادر از سوی یک رهبر فرانسوی در یک موضوع قضایی است.
تلگرام در سال 2013 توسط دوروف و برادرش نیکولای راه اندازی شد. بر اساس پست ماه گذشته دوروف، این اپلیکیشن اکنون بیش از 950 میلیون کاربر دارد که آن را به یکی از پرکاربردترین پلتفرم های پیام رسانی در جهان تبدیل کرده است.
مکالمات در برنامه رمزگذاری شده است، به این معنی که سازمان های مجری قانون (و خود تلگرام) نظارت کمی بر محتوای کاربر دارند.
دوروف در سال 1984 در اتحاد جماهیر شوروی به دنیا آمد و در 20 سالگی به “مارک زاکربرگ روسیه” معروف بود. او در سال 2014 کشور را ترک کرد و اکنون در دبی که تلگرام در آنجا مستقر است زندگی می کند و تابعیت فرانسه نیز دارد.
طبق گزارش بلومبرگ، دارایی خالص او 9.15 میلیارد دلار تخمین زده می شود و او در دهه گذشته سبک زندگی مجللی را حفظ کرده است.
اما در حالی که برنامه آن توسط گروه های آزادی بیان ستایش شده است و امکان ارتباطات خصوصی در کشورهای دارای رژیم های محدود کننده را فراهم کرده است، منتقدان می گویند که این برنامه به پناهگاه امنی برای افرادی تبدیل شده است که فعالیت های غیرقانونی را هماهنگ می کنند، از جمله تروریست هایی که حملات تروریستی در پاریس را رهبری می کنند. نوامبر 2015.
واکنش امارات متحده عربی به دستگیری پاول دوروف
امارات متحده عربی در واکنش به دستگیری دوروف، اجرای قرارداد خرید 80 فروند هواپیمای جنگنده از فرانسه را به حالت تعلیق درآورده و به دلیل دستگیری پاول دوروف، احتمال ممانعت از همکاری نظامی با این کشور اروپایی را نیز بررسی می کند.
رسانه ها گزارش دادند که امارات متحده عربی پس از دستگیری پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام در پاریس، در حال بررسی تحریم کامل همکاری های نظامی-فنی با فرانسه است.
وزارت امور خارجه امارات متحده عربی در بیانیه ای اعلام کرد که وزارت امور خارجه امارات متحده عربی از فرانسه خواسته است تا پاول دوروف را که به عنوان شهروند امارات در پاریس بازداشت شده است، دسترسی به کلیه کنسولی های لازم را فراهم کند. خدمات
امارات متحده عربی در حال پیگیری پرونده پاول دوروف، شهروند اماراتی، بنیانگذار شبکه اجتماعی تلگرام است که توسط مقامات فرانسوی در فرودگاه لو بورژه بازداشت شده است و از دولت فرانسه خواسته است که فورا تمامی امکانات لازم را برای این امر فراهم کند. . کشور