افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
4

برخی از اقدامات مقامات با نیت خیر با هدف سرنگونی/فعال کردن مجدد گشت ارشاد مخرب است.

  • کد خبر : 33778

جماران نوشت: جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی شورای اسلامی است. وی گفت: رفتار برخی از مسئولان ما حسن نیت در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عنوان نماینده مردم و دوستدار نظام جمهوری اسلامی که یادگار شهدا و آزادیخواهان ما در دهه 40 و 50 است. یک […]

جماران نوشت: جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی شورای اسلامی است. نماینده مجلس: رفتار خاص مقامات خوش نیت با هدف براندازی/فعال کردن مجدد گشت ارشاد مخرب استوی گفت: رفتار برخی از مسئولان ما حسن نیت در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عنوان نماینده مردم و دوستدار نظام جمهوری اسلامی که یادگار شهدا و آزادیخواهان ما در دهه 40 و 50 است.

یک هفته از حضور وانت های پلیس در میادین تهران به یاد حجاب می گذرد. این موضوع با واکنش های متفاوتی مواجه شده است.

در همین رابطه جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی و نماینده مردم تربت جام گفت: اینکه هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت گشت ارشاد نیست، نشان دهنده درستی این سیاست نیست، زیرا از سیاست صحیح حمایت می شود. اما اکنون نه دولت، نه قوه قضائیه، نه نیروی انتظامی و نه دیگران آمادگی پذیرش آن را ندارند و این یعنی گشت ارشاد مبنای عقلانی ندارد. دیروز با خانواده رفتم یکی از میادین شهر، چنان حضور پلیس و ماشین ها بود که تردد مردم و ماشین ها مشکل پیدا کرد، نمی دانم این میزان حضور یعنی چه! اما به نظر من هیچ عقلانی پشت این رفتارها نیست.

جامعه ایران دینی، اخلاقی، خداباور و دیندار است.

وی ادامه داد: وقتی با جامعه ای فاسد، بداخلاقی یا جامعه ای که آسیب اساسی دیده است کار می کنید، بله. چنین حمله ای باید انجام شود. جامعه ایران قبل از انقلاب اسلامی مذهبی بود. بسیاری از فرماندهان جبهه و جهاد که افتخار ما هستند و در دفاع مقدس از این آب و خاک دفاع کردند. این تحصیلکرده ها خانواده هایی بودند که قبل از انقلاب در محیطی غیر مذهبی زندگی می کردند و قرن ها زندگی مدنی و شهرنشینی و تاریخ حکومت در ایران و زندگی مردم نشان می دهد که حتی در حکومت های غیرمذهبی نیز جامعه ایران متدین، اخلاق مدار، معتقد به خدا و دیندار است.

رحیمی جهان آبادی با بیان اینکه جامعه ایران جامعه ای است که به محض فرا رسیدن ماه محرم لباس سیاه می پوشیدند و در ماه رمضان که هیچ نهادی بودجه ای اختصاص نمی داد، افطاری پخش می کرد، گفت: چرا تا این حد باورهای دینی را تبدیل به جنگ و درگیری با مردم کرده ایم؟ به نظر من احیای گشت ارشاد با هر نام و عنوان و روشی که اتفاق بیفتد نتیجه ای جز افزایش بی اعتمادی مردم، توهین غیرمستقیم شعور مردم، افزایش مهاجرت نخبگان، ایجاد فضای رعب و وحشت و تحریک مردم به چالش مجدد با دولت ندارد. این جامعه آسیب دیده و زخمی است. این جامعه مطالباتی دارد و آن مطالبات شنیده نشده است! و هر روز اخباری از دزدی و اختلاس و رانت به گوش می رسد، فقط کسی که بخواهد جمهوری اسلامی را سرنگون کند می تواند اعصاب این جامعه را به هم بزند.

عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس افزود: رفتار برخی از مسئولان ما حسن نیت در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عنوان نماینده مردم و دوستدار نظام جمهوری اسلامی که یادگار شهدا و آزادیخواهان ما در دهه 40 و 50 است. ما می گوییم در حالی که این انقلاب خدمات زیادی به جامعه امروزی ارائه می دهد، از مسئولان می خواهیم جلوی رفتارهای مخرب، غیرمنطقی، توهین آمیز را که به رابطه دولت و مردم آسیب می زند و هیچ نقشی در بهبود دینداری نخواهد داشت، بردارند، اما جالب است که هیچکس مسئولیت این رفتارها را نمی پذیرد!

جامعه ایران نیازی به حمله پلیس ندارد

نماینده شهرستان تربت جام تصریح کرد: رئیس اطلاعات فرماندهی انتظامی به کمیسیون امنیت ملی آمد و گفت: گشت مستشاری نداریم. اما دیروز در میدان تجریش بودم و دیدم باید از وانت و ماشین های پلیس و نیروهای پلیس زیادی عبور کنی! چهره مردم پر از خشم، ناامیدی و سردرگمی بود. اگر نیروی انتظامی برای موضوعی که برای ما به عنوان جامعه مذهبی ایرانی چالشی نیست اینقدر قوی است، هدف این همه نیرو در تجریش، انقلاب و میدان های دیگر چیست؟ سوال من این است؛ 5 میلیون افغان چگونه و از چه مرزی وارد کشور شدند؟ اگر پلیس این همه قدرت و قدرت دارد، این همه آمار سرقت، زورگیری و قتل که نشان می دهد ناامنی در جامعه وجود دارد، چرا آنها را دنبال نمی کند؟! به نظر من جامعه ایران نیازی به کمپین پلیسی ندارد.

احیای گشت ارشاد ویرانگر است و چیزی جز لطمه به امنیت کشور ندارد و باعث سرکشی مجدد مردم می شود.

جهان آبادی گفت: به نظر من احیای گشت ارشاد مخرب است و فقط به امنیت کشور آسیب وارد می کند و باعث سرکشی دوباره مردم و راه رفتن روی اعصاب مردم می شود و دلایل دیگر از جمله افزایش مهاجرت منجر به ناآرامی و شکاف بین دولت و مردم نمی شود و نتیجه دیگری برای مردم نخواهد داشت.

کشور را نمی توان پلیس اداره کرد.

وی همچنین در خصوص احکام صادره برای بازیگران زن نیز گفت: احکام غیرمنطقی دادگاه ها چیزی جز عدم تمکین قوه قضائیه و قانون نیست. چه مردم را وادار به شستن اجساد کنیم و چه آنها را مجبور به رفتن به کلاس روانشناسی کنیم و دارو را در گلویشان بریزیم که گویی این افراد آسیب های اجتماعی و روانی دارند، چیزی از این اتفاق نمی افتد که باعث همکاری کشور با حامیان پلیس شود. کشور را نمی توان پلیس اداره کرد، اما می توان با احترام و قانونی اداره کرد که مردم آن را از صمیم قلب می پذیرند و اعمال می کنند. ما مردمی متدین و کشوری هستیم که قبل از انقلاب اخلاقی بودیم و جامعه ما اخلاقی بود و روزی ارشاد برای همیشه از جامعه ما حذف می شود، من مدام می گویم جامعه ایران دیندار می ماند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=33778

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.