به گزارش خبرنگار حوادث رکنا در تبریز، یکی از داوران تبریزی که نخواست هویتش فاش شود در گفت و گو با خبرنگار این رسانه گفت: ساعت 12 شب بود و طبق معمول آماده خواب بودم. وقتی تلفن همراهم ناگهان زنگ خورد، نگران بودم که این موقع شب کیست؟ فکر کردم شاید مشکلی در یکی از پرونده ها وجود داشته باشد و رئیس یا دادستان یا … تماس گرفتند. اما وقتی موبایلم را برداشتم با شماره ناشناس ایرانسل روبرو شدم. تماس را وصل کردم.
به محض سلام و احوالپرسی صدای شاد مردی را در آن سوی خط شنیدم که با هیجان به من و همسرم گفت من در کربلا پیروز شدم. مرد پشت خط هم گفت: مبارکت باشه اما حسین خیلی دوستت داره که خودش ازت جویا شده. گفتم خب حالا چیکار کنم و ادامه داد: خب حالا کارت بانکت رو بردار و برو عابر بانک و هر کاری که بهت میگم انجام بده تا انشالله هفته دیگه بری کربلا. .
من آن را بلافاصله کشف کردم تقلب چون من چندین مورد از این نوع را رسیدگی کردم. تلفن را قطع کردم، اما ماجرا را دنبال کردم تا اینکه دستگیر شد و دیگران را بیشتر از این دستگیر نکنید.
با بررسی های انجام شده مشخص شد مرد پشت گوشی که کاظم نام دارد کلاهبردار بیش نیست و به این ترتیب توانسته جیب بسیاری از شهروندان را خالی کند.
همچنین در این بررسی ها مشخص شد سیم کارتی که کاظم از طریق آن تماس گرفته است به نام فردی بوده که چند ماه پیش سیم کارت خود را گم کرده است و همچنین حسابی که پول در آن واریز شده به نام یک نفر بوده است. پیرزن یا پیرمردی در یکی از روستاهای آدربایجان شرقی و اتفاقا دست قربانیان به جایی بسته نشده است.
لزوم هوشیاری شهروندان در بررسی مدارک هویتی
این دادگستری در پایان سخنان خود با اینکه به شهروندان توصیه کرد مراقب مدارک هویتی خود بیشتر باشند، تصریح کرد: بهتر است شهروندان در حفاظت از مدارک هویتی خود مانند کارت ملی، شناسنامه و کارت بانکی دقت بیشتری داشته باشند. و به هیچ وجه آنها را به دیگران ندهید.
وی ادامه داد: زمانی که سیم کارت یا کارت بانکی خود را گم کردید در اسرع وقت و بدون معطلی سیم کارت خود را بسوزانید تا دیگران نتوانند از آن سوء استفاده کنند.
قاضی ادامه داد: همچنین اطلاعات کارت بانکی یا حساب خود را در اختیار افراد دیگری قرار ندهید، حتی اگر آن افراد مدعی کمک به شما هستند و قصد انجام امور خیریه را دارند.
فاطمه قلی پور گنجلو