به گزارش رکنا از اصفهان؛ محمدرضا یزدان پناه مدیرعامل موسسه خیریه شجره طیبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به روند شناسایی دانش آموزان تیزهوش توسط این موسسه خیریه گفت: آزمون وکسلر که یک آزمون جهانی است از دانش آموزان گرفته می شود و دانش آموزان باید امتیاز بالاتر از 130 دریافت کنید. البته این عدد برای مناطق محروم به 125 کاهش می یابد. همچنین این تعداد برای دانش آموزان مناطق محروم که دارای هنر خاصی هستند یا مدال آور ورزش هستند به 120 نفر کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه موسسه خیریه شجره طیبه به طور متوسط ماهانه 3 میلیون تومان برای هر دانش آموز هزینه می کند، گفت: 60 تا 70 درصد این مبلغ به صورت نقدی به فرد پرداخت می شود و مابقی صرف هزینه های تحصیلی دانش آموز می شود.
مدیر عامل موسسه خیریه شجره طیبه رویکرد خیریه شجره طیبه را برای کمک به دانش آموزان برشمرد و خاطرنشان کرد: در این اقدام خیریه را تبدیل به قرض الحسنه کرده ایم و فرد تعهد اخلاقی و امضا می دهد که پس از فارغ التحصیلی و کسب درآمد از این حمایت ها. دانش آموز دیگری و در نتیجه به پایداری مجموعه کمک می کند.
وی درباره آمار دانشجویان خیریه شجره طیبه گفت: در حال حاضر 21 دانشجوی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و 22 دانشجوی دکتری داریم که این افراد از دانشجویان کنکور ما حمایت کردند. ما فارغ التحصیلانی هم داریم که وکیل، قاضی، متخصص پزشکی و استاد دانشگاه هستند و این افراد در این 20 سال خاطره خاصی برای امور خیریه دارند.
یزدان پناه با بیان اینکه در این 20 سال حدود 18 هزار نفر از خدمات خیریه شجره طیبه استفاده کردند، گفت: از هر 100 نفر جامعه 3 تا 5 درصد نخبه محسوب می شوند. در مجموعه ما حدود 3 تا 6 درصد در آزمون وکسلر پذیرفته می شوند و اساس تحول جهان نیز بر اساس همین 3 تا 5 درصد افراد مهم است. در حال حاضر موسسه خیریه شجره طیبه 392 نفر را تحت پوشش دارد که از این تعداد 165 نفر دانشجو و 127 نفر دانشجو هستند.
وی در خصوص برآورد مالی موسسه خیریه شجره طیبه گفت: ماهانه حدود 3 میلیون تومان به هر فرد کمک می کنیم و بسته به تعداد دانش آموزان ماهانه حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه می کنیم. دانشجویان در حال حاضر در رشته های پرستاری، مهندسی مکانیک، زبان فرانسه، مهندسی برق، مهندسی صنایع و غیره تحصیل می کنند.
یزدان پناه خاطرنشان کرد: دانش آموز تحت حمایت موسسه خیریه شجره طیبه سال گذشته در المپیاد زمین و علم مقام اول کشوری و مقام سوم جهان را کسب کرد. او هم اکنون در رشته پزشکی و زمین شناسی در دانشگاه اصفهان تحصیل می کند.
شجره طیبه مدیرعامل موسسه خیریه گفت: در این مجموعه به دانش آموزان با توجه به استعداد خود رشته ای پیشنهاد می شود چرا که اگر انتخاب رشته به درستی انجام شود اتلاف سرمایه و انرژی کمتری داریم. علاوه بر این، موسسه خیریه پیشنهادهایی را برای انتخاب شغل بر اساس توانایی و استعداد افراد ارائه می دهد.
وی خاطرنشان کرد: در آینده قصد داریم مرکز نوآوری و شکوفایی استعدادهای درخشان را در سطح کشور ایجاد کنیم زیرا در بسیاری از موارد طرح ها و ایده های دانش آموزان به سرقت می رود.
در ادامه محمد جغر صرامی مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شجره طیبه نیز در این جلسه اظهار داشت: اولویت این وام خیریه حمایت از دانشجویان و نخبگان زیر پوشش خیریه و تسهیل شرایط وام دانشجویان و دانشجویان تحت پوشش است. ، و کلیه شرایط استاندارد وام را دارد
وی افزود: صندوق قرض الحسنه از آغاز به کار خود از 6 سال پیش تاکنون حدود 1200 فقره وام به مبلغ حدود 3 میلیارد تومان بدون کارمزد به خیرین اعطا کرده است. علاوه بر این، حدود 3200 نفر از اعضای قرض الحسنه هستند.
اصفهان/بهمن راعی