افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
3

نشست اضطراری در کره جنوبی؛ آتش گرفتن خودروهای برقی و ترس از مالکان

  • کد خبر : 323966
نشست اضطراری در کره جنوبی؛ آتش گرفتن خودروهای برقی و ترس از مالکان

امید محمدی; بازار: مقامات کره جنوبی امروز یک جلسه اضطراری برای بررسی ایمنی خودروهای الکتریکی برگزار می کنند. شاید این جلسه فشار شدیدی بر شرکت‌های خودروسازی ایجاد کند تا برندهای باتری خودروهای برقی را اعلام کنند تا نگرانی‌های این صاحبان خودرو برطرف شود. حدود 11 روز پیش یک دستگاه خودروی برقی در پارکینگ یک واحد […]

امید محمدی; بازار: مقامات کره جنوبی امروز یک جلسه اضطراری برای بررسی ایمنی خودروهای الکتریکی برگزار می کنند. شاید این جلسه فشار شدیدی بر شرکت‌های خودروسازی ایجاد کند تا برندهای باتری خودروهای برقی را اعلام کنند تا نگرانی‌های این صاحبان خودرو برطرف شود. حدود 11 روز پیش یک دستگاه خودروی برقی در پارکینگ یک واحد مسکونی دچار حریق شد و خسارت زیادی به این ساختمان وارد شد.

این یک مرسدس بنز تمام برقی است که از زمان وقوع آتش سوزی تا خاموش شدن آن 8 ساعت طول کشیده است. این آتش سوزی به 140 خودرو داخل پارکینگ خسارت زیادی وارد کرد.

به گفته معاون وزیر محیط زیست کره جنوبی، نشست اضطراری این کشور با حضور وزارت حمل و نقل و صنعت و سازمان آتش نشانی برگزار شد. نتیجه این نشست منجر به اعلام قوانین جدید از سوی دولت کره جنوبی خواهد شد.

رسانه های کره جنوبی از دیدار مقامات وزارت حمل و نقل و صنعت، گروه هیوندای و گروه فولکس واگن خبر دادند. این جلسه احتمالا برای افشای نام سازنده باتری خودروهای برقی برگزار شده است. او

این وزارتخانه هنوز در مورد نشست با خودروسازان اظهار نظری نکرده و شرکت های خودروسازی مذکور به درخواست دولت پاسخ مثبتی نخواهند داد.

آتش نشانان کره جنوبی اعلام کردند قبل از آتش سوزی مرسدس بنز، یک دستگاه کیا EV6 در آتش سوخت. سازنده باتری این خودرو شرکت کره جنوبی SK می باشد.

سازمان آتش نشانی کره جنوبی آماری را منتشر کرده است که نشان می دهد از سال 2013 تا 2022، 53 درصد خودروهایی که آتش گرفته اند برقی بوده و در پارکینگ ها پیدا شده اند.

کارشناسان صنعت خودرو بر این باورند که آتش سوزی در خودروهای الکتریکی خطرناک تر و طولانی تر از آتش سوزی در خودروهای مبتنی بر فسیل است. در همین راستا، سازمان آتش نشانی کره جنوبی آماری منتشر کرد که نشان می دهد بین سال های 2013 تا 2022، 53 درصد از خودروهایی که آتش گرفته اند، برقی بوده و در پارکینگ ها پیدا شده اند.

رسانه های کره جنوبی به دولت فشار می آورند تا اسامی تولیدکنندگان باتری خودروهای الکتریکی توسط خودروسازان را فاش کند.

پس از افزایش اعتراضات، هیوندای برند باتری خود را اعلام کرد، ال‌جی تامین کننده باتری محصولاتی مانند جنسیس و دیگران است.

مون هاک هون، استاد مهندسی خودرو در دانشگاه اوسان، درباره آتش سوزی خودروهای الکتریکی گفت. صرفاً الزام شرکت‌های خودروسازی به ارائه مدل‌های باتری برای وسایل نقلیه الکتریکی از آتش‌سوزی جلوگیری نمی‌کند.
وی افزود: آنچه مهم است تفاوت شکل و نحوه عملکرد باتری با برندهای مختلف است.

متولیان امر در ایران چه کردند؟

با توجه به اینکه آتش سوزی خودروهای برقی در دنیا رو به افزایش است و ایمنی این محصولات مطرح می شود. در این مورد باید از وزارت حراست، شهرداری و سازمان آتش نشانی پرسید که در خصوص آموزش و کنترل آتش سوزی خودروهای برقی چه اقداماتی انجام داده اند.

آیا در صورت وقوع آتش سوزی شرکت های بیمه یا خودروسازان موظف به پرداخت خسارت خواهند بود؟

یکی از زیرساخت های اصلی برای توسعه خودروهای برقی، آموزش آتش نشانان کشور در زمینه اطفای حریق این محصولات است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=323966

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.