شایانوز- همه ما یک سری حالات با شخصیت های مختلف داریم که هم می تواند برای ما خوب باشد و هم بد. زیرا بدون شک همه اخلاق ما خوب نیست و همه ما رفتارها و لهجه های منفی داریم که حتی می تواند برای ما بد باشد. زنان معمولاً همان چیزی هستند که می خواهند، با اعتماد به نفس و تحصیل کرده باشند، اما گاهی اوقات سبک آنها باعث می شود که آنها را غیر از این به نظر برسانند و حتی گاهی مورد سوء استفاده دیگران قرار می گیرند.
اما همه ما با یک خانم بسیار شیک پوش و مهربان برخورد کرده ایم و می خواستیم شبیه او باشیم، اما دقیقاً نمی دانستیم آن خانمی که به چنین درجه جذابی از کلاس رسیده است، چه جزئیاتی دارد. اما نگران نباشید چون اصولی در علم روانشناسی و فن بیان وجود دارد که اگر همه ما بتوانیم کمی یا بخشی از آنها را یاد بگیریم و آنها را عملی کنیم، قطعا به آن شخصیت باکلاس و جالب دست خواهیم یافت. به عنوان مثال، در این مقاله می خواهیم با برخی از الگوهای گفتاری آشنا شویم که باعث می شود در نظر مردم مانند یک خانم باکلاس جلوه کنم. البته این موضوع کم کم در طبیعت و درون ما نفوذ می کند و بعد از یکی دو ماه می بینید که واقعاً تغییر کرده اید، اما مهم این است که ما می دانیم چگونه از آنها به خوبی جلوی مردم استفاده کنیم و با آنها سازگار شویم. .
نگو شرمنده ای، بگو سخاوتمند بودی
به عنوان مثال، وقتی شخصی کاری برای شما انجام می دهد و واقعاً با شما خوب است، بهتر است به هیچ وجه از کلمات منفی استفاده نکنید. مثلا اگر نگویی خجالت می کشم و شرمنده ام کردی، ممنون. بلکه بهتر است از کلمات جذاب و دارای بار مثبت استفاده کنید تا تشکر لازم انجام شود و در اوج بمانید. مثلا به جاش بگو سخاوتمند بودی، ممنون از لطفت.
نگو نمی دانم، بگو نمی دانم
یک خانم جذاب و جذاب در پاسخ به سوالی که جواب آن را نمی داند، نمی گوید: «نمی دانم». بلکه بهتر است برای رسیدن به آنچه می خواهید بگویید به عبارت «نمی دانم» کمک بگیرید و هیچ جذابیتی را که می دانید از دست ندهید. به این ترتیب شما به یک فرد صاحب سبک رسیده اید که نمی شناسید یا نمی شناسید.
نگویید ارزان می خواهم، بگویید مقرون به صرفه می خواهم
عموماً خانمها زیاد خرید میکنند و همه ما دوست داریم کالا یا جنسیتی با کیفیت خوب را با قیمت مناسب و حتی کمتر بخریم. در اینجا، اگر قصد دارید به دنبال کالا یا جنس ارزانتری باشید، بهتر است نگوییم که به دنبال کالای ارزانتری هستم، بلکه بگوییم که به دنبال کالای مقرونبهصرفه هستم.
نگو که متوجه نشدی، بگو، منظورم را گرفتم؟
شاید شما در حال صحبت کردن یا آموزش چیزی به شخص دیگری هستید. در پایان برای اینکه مطمئن شوید صحبت شما را درست متوجه شده یا نه، بهتر است نگویید: متوجه شدید؟ زیرا این کلمه می تواند تمام نکات مثبت حرکت شما را پاک کند و حس مزخرف را به فرد القا کند. از طرفی میشه بگید تونستم نظرم رو بیان کنم؟ به این ترتیب ارزش خود و طرف مقابل را به یک اندازه بالا برده اید.
وقتی بعد از مدتی کسی را دیدید این حرف را نزنید.
وقتی دوست، آشنا، همکار، یکی از اعضای خانواده یا هر فردی را که مدتهاست میشناسید میبینید، بهتر است از یک سری عبارات برای آنها استفاده نکنید. مثلاً به او نگویید چند سال دارید یا به او یادآوری نکنید که چقدر چاق یا لاغر هستید! اینها همه عباراتی با بار منفی هستند و می توانند تأثیرات بدی روی فرد داشته باشند.
نگو ببخشید وقت گذاشتم به جاش بگو…
و باز هم عباراتی که بدن شما را نشان می دهد ضعیف هستید. اگر با کسی وقت می گذرانید یا دارید با او صحبت می کنید، بهتر است از اینکه وقتتان را گرفتید عذرخواهی نکنید! در عوض بهتر است از اینکه وقت خود را به من دادید تشکر کنید. به این ترتیب بسیار جذاب تر به نظر می رسد.