میگرن آنها یکی از شایع ترین مشکلات سلامتی هستند که بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. علت دقیق میگرن هنوز به طور کامل شناخته نشده است، اما عوامل متعددی مانند عوامل ژنتیکی و سابقه خانوادگی تغییر می کند. هورمونی محرک های محیطی (قرار گرفتن در معرض نور، صداهای بلند، بوهای تند، استرس و …)، رژیم غذایی به ویژه غذاهای حاوی نیترات و همچنین کمبود خواب می تواند بر ظاهر آن تأثیر بگذارد. فشار خون در بالا یکی از عوامل خطر برای میگرن است. تغییرات ناگهانی فشار خون می تواند به رگ های خونی فشار وارد کند و باعث سردرد شود. علاوه بر این، برخی از داروهای فشار خون می توانند به عنوان یک عارضه جانبی، میگرن را تشدید کنند. اگرچه هیچ درمان قطعی برای میگرن وجود ندارد، اما حملات میگرن را می توان با شناسایی و اجتناب از محرک های خاص کاهش داد. رژیم غذایی سالم (غذاهای مغذی و آب کافی)، خواب کافی، مدیریت استرس، فعالیت بدنی منظم و داروهای پیشگیرانه تجویز شده توسط پزشک می تواند حملات میگرنی را کاهش دهد.

شیوع میگرن در سراسر جهان متفاوت است و عوامل متعددی از جمله سن، جنس و عوامل ژنتیکی در آن تاثیر دارند. با توجه به اینکه تغییرات هورمونی یکی از عوامل بروز میگرن است زنان در دوران قاعدگی و یائسگی بیشتر در معرض تغییرات هورمونی هستند، حملات میگرنی در آنها بیشتر است. محل زندگی شما می تواند بر شدت و دفعات حملات میگرن تأثیر بگذارد. عواملی مانند آلودگی هوا، صدا، تغییرات آب و هوایی و رژیم غذایی محلی می توانند نقش مهمی در بروز میگرن داشته باشند.

میگرن یک بیماری مزمن است که نیاز به درمان طولانی مدت زیر نظر پزشک دارد. هدف از درمان میگرن کاهش شدت و دفعات حملات شما و بهبود کیفیت زندگی است.