معاون نمایندگی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ایران گفت: با افتخار از طرح وزارت دادگستری برای برگزاری کارگاه های مشارکتی حمایت می کنیم.
به گزارش ایسنا به گزارش روابط عمومی وزارت دادگستری، خانم ناندو معاون نمایندگی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در ایران از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه سومین کارگاه آموزشی حمایت از کودکان و نوجوانان بود.
وی در سخنانی با محوریت ضرورت برنامه ریزی حقوق کودکان و نوجوانان اظهار داشت: این کارگاه سه روزه بخشی از تلاش کشور برای ارتقای کارشناسان و مدیران مسئول استانی مربوطه سازمان ملی حقوق کودک در شرایط برنامه ریزی حقوق کودکان و دسترسی کودکان و نوجوانان به عدالت را ارتقا می دهد.
معاون نماينده صندوق كودكان سازمان ملل متحد در ايران با اشاره به اينكه جمهوري اسلامي ايران كنوانسيون حقوق كودك را در سال 1373 تصويب كرد و اين كنوانسيون داراي بيشترين تصويب معاهده حقوق بشر در تاريخ است كه به دگرگونی زندگی کودکان در سراسر جهان کمک کرد افزود: برنامه ریزی استراتژیک برای کودکان نوجوان ضروری است تا اطمینان حاصل شود که حقوق آنها مندرج در کنوانسیون حقوق کودک و پروتکل های اختیاری آن و همچنین قوانین ملی به درستی توسط آنها تضمین شده است. نهادهای مسئول
وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی راهبردی برای کودکان و نوجوانان فرآیندی مبتنی بر شواهد است و از این رو نیازمند دسترسی به آمار و اطلاعات به روز و تحلیل وضعیت کودکان و نوجوانان در کشور است، گفت: برنامه ریزی در دوران کودکی نیز یک فرآیند مشاوره ای مشارکتی است. طبق ماده 12 کنوانسیون حقوق کودک، نظر هر کودکی باید در مسائلی که بر سرنوشت او تأثیر می گذارد شنیده شود، بنابراین در برنامه ریزی دوران کودکی و نوجوانی باید با آنها همکاری و مشارکت داشته باشیم و ضمن در نظر گرفتن نیازها و نگرانی های آنها، ما باید از آنها به عنوان منابع کلیدی استفاده کنیم تا به عنوان یک حل کننده مشکل با دانش منحصر به فرد و عامل تغییر با ایده های خوب در نظر گرفته شویم که می تواند به یافتن راه حل های نوآورانه و نتایج پایدار برای کودکان کمک کند.
وی بر اهمیت رویکرد همه جانبه با در نظر گرفتن نیازهای همه کودکان به ویژه کودکان آسیب پذیر در برنامه ریزی برای دوران کودکی و نوجوانی تاکید کرد و گفت: برگزاری کارگاه های مشاوره ای و مشارکتی با هدف برنامه ریزی برای دوران کودکی و نوجوانی توسط وزارت بهداشت. عدالت مایه دلگرمی است، یونیسف مفتخر است که از این ابتکار حمایت می کند و مایل به توسعه همکاری به ویژه با وزارت عدلیه برای ارتقای حقوق کودکان و نوجوانان است.
انتهای پیام