به گزارش بازار، سعید معین گفت: بر اساس آخرین آمار مبارزه با ملخ بومی در 117 هزار هکتار در 20 استان کشور انجام شده است.
به گفته وی، برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه با ملخ های بومی به 120 هزار هکتار می رسد و اکنون مبارزه تنها در استان های سردسیر آذربایجان غربی و بخش هایی از کردستان انجام می شود.
معین با بیان اینکه مبارزه با ملخ های بومی در استان تهران به پایان رسیده است افزود: مجموع مبارزه با ملخ های بومی در استان تهران تقریباً 5 هزار هکتار است که بخشی از این مبارزه مربوط به ملخ های مراکشی و بخشی با خرچنگ های شاخک بلند است.
طبق آمار، 70 تا 75 درصد مبارزه با خرچنگ بومی مربوط به خرچنگ مراکشی و مابقی مربوط به سایر انواع خرچنگ است.
مدیر مبارزه با آفات عمومی و بهداشت نباتات عمومی در مورد علت وجود انواع ملخ در شهرستان افزود: مبارزه با ملخ که جزو فهرست آفات عمومی است به پایان رسیده است و مشکلی در این زمینه نداریم. . و مبارزه با این نوع ملخ ها که تراکم آنها زیاد نیست جزء وظایف سازمان جنگلبانی است.
معین درباره آخرین وضعیت حمله ملخ های صحرایی در کشور گفت: اکنون احتمال حمله ملخ های صحرایی در کشور حدود 60 درصد است که در صورت وقوع طوفان های چرخشی احتمال هجوم در دی و بهمن ماه سال جاری به 80 می رسد. درصد
مدیر مبارزه با آفات عمومی و حفظ نباتات عمومی گفت: برای تهاجم قطعی ملخ به ایران حداقل سه طوفان نیاز است که اولین طوفان باید در تیر و مرداد در شبه جزیره عربستان رخ دهد و اگر این اتفاق بیفتد کشور وارد مرحله آماده سازی می شود. برای مقابله با این یک فاجعه خواهد بود.