به گزارش بازار وزارت راه و شهرسازی، «یاسر دستمالچیان» درباره بررسیهای آن کارگروه از شرکتهای غیرمجاز گفت: بر اساس بررسیهای میدانی، استانهایی که در حال حاضر بیشترین تعداد شرکتهای غیرمجاز را دارند شامل استان تهران با حدوداً میشود. هشت هزار بنگاه معاملات ملکی غیرمجاز، خراسان رضوی با حدود 2 هزار شرکت غیرمجاز، مازندران، خوزستان و قم هر کدام با حدود یک هزار شرکت غیرمجاز.
وی تصریح کرد: با ساماندهی شرکت های غیرمجاز موجود در این پنج استان تعداد شرکت های غیرمجاز در کشور به کمتر از سه هزار می رسد. از این رو انتظار می رود پلیس محلی با ورود به محل ساخت و ساز نسبت به پلمب واحدهای غیرمجاز اقدام کند.
دستمالچیان بیان کرد: از اتحادیه ها و پلیس محلی می خواهیم با رسیدگی به تعداد شرکت های غیرمجاز که طبق آمار زیر 10 درصد کل شرکت ها هستند، از بنگاه های املاک تجاری دارای مجوز حمایت کنند تا شرایط برای کسب و کار سالم ایجاد شود. در میان همه مردم
دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک با اشاره به اینکه بنگاه های املاک تجاری دارای پروانه خواهان برخورد با شرکت های غیرمجاز هستند و این یک خواسته مشروع است، گفت: بنگاه های املاک تجاری دارای پروانه برای تسهیل در امر تقاضای برخورد با شرکت های غیرمجاز را داشتند. محیط تجارت. پرداخت هرگونه مالیات در این تجارت غیرقانونی است.
وی در خصوص نحوه برخورد با شرکت های غیرمجاز افزود: واحدهای تجاری غیرمجاز با ارائه گزارش اخطارهای ماده 27 صادره به واحدهای غیرمجاز از سوی اتحادیه و اتاق اصناف به پلیس محل و سپس پلیس آگاهی، نسبت به اخذ مجوز داد و ستد. در صورت قصور واحد معاملاتی غیرمجاز، آن واحد پلمب می شود و تا دریافت جواز کسب حق بازگشایی نخواهند داشت و در صورت اقدام به پلمب غیر قانونی مشمول مجازات ماده 543 ق. قانون مجازات اسلامی
مجوز کسب و کار را فقط در 15 روز دریافت کنید
دستمالچیان تاکید کرد: بر اساس قانون تسهیل صدور پروانه، مهلت اخذ پروانه کسب برای شرکت هایی که بدون مجوز فعالیت می کنند در صورت کامل بودن مدارک و کنترل بازار املاک کمتر از 15 روز است.