افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
5

عزیزی: مناظره کاندیداها هنوز نتوانسته انتظارات جامعه را پاسخ دهد

  • کد خبر : 306410
عزیزی: مناظره کاندیداها هنوز نتوانسته انتظارات جامعه را پاسخ دهد

نماینده مردم شیراز در شورای اسلامی گفت: از دیدگاه من عموم مردم یعنی مردم خوب ما باید بتوانند بر اساس رویکرد جامع کاندیداها در مناظره های تلویزیونی نظرات را دریافت کنند. . ابراهیم عزیزی در گفت وگوی زنده با برنامه استودیو پلاس مثبت و منفی ایسنا، هنگام ارزیابی سخنان کاندیداهای دور سوم مناظره های انتخاباتی […]

نماینده مردم شیراز در شورای اسلامی گفت: از دیدگاه من عموم مردم یعنی مردم خوب ما باید بتوانند بر اساس رویکرد جامع کاندیداها در مناظره های تلویزیونی نظرات را دریافت کنند. .

ابراهیم عزیزی در گفت وگوی زنده با برنامه استودیو پلاس مثبت و منفی ایسنا، هنگام ارزیابی سخنان کاندیداهای دور سوم مناظره های انتخاباتی با محوریت مسائل فرهنگی، اظهار کرد: مناظره های انتخاباتی گام خوبی است که صداوسیما انجام داد. برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داده است. در زمینه ارتباط مردم با نامزدهای ریاست جمهوری فعالیت خوبی صورت گرفته است تا مردم بتوانند نظرات و نقطه نظرات نامزدهای ریاست جمهوری را بشنوند و با آگاهی کافی پای صندوق های رای حاضر شوند.

وی گفت: در انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی این کار به خوبی انجام شد. اما به نظر می رسد هنوز سطح انتظارات و توقعات بحث برآورده نشده است. نظر من این است که عموم مردم یعنی مردم خوب ما باید بتوانند بر اساس یک رویکرد همه جانبه با نگاه کارشناسانه نظر دریافت کنند، به خصوص امشب در بحث فرهنگی.

نماینده مردم شیراز در شورای اسلامی تصریح کرد: پرسش و پاسخ های کلیشه ای نمی تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد. فکر می‌کنم سؤالات مشکل‌ساز و کلیشه‌ای هستند. مردم و کارشناسان همیشه این سوالات را می پرسند. این یک سوال خیلی تخصصی نیست که کاندید را منعکس کند. پرسش ها باید تا حدودی با اندیشه های نظام اسلامی و آینده ایران و چالش های پیش روی ما مرتبط باشد.

وی تاکید کرد: نکته دوم پاسخ ها است. پاسخ ها باید به گونه ای باشد که بیننده و شنونده احساس کنند که پاسخ صحیح را از داوطلب دریافت کرده اند. چیزی که من درک می کنم این است که این مناظره و مناظره هایی که تا امروز تجربه کرده ایم هنوز شور و شوق و توضیح و تحلیل خوبی را در اختیار مخاطب قرار نداده است و هم گویندگان و هم کاندیداها باید به لحاظ کیفی بیشتر به آن توجه کنند.

وی افزود: باید به سمتی برویم که خیلی محافظه کارانه نپرسیم و جواب ندهیم. این رویکرد محتاطانه و محافظه کارانه برخی از بحث ها را خسته کننده می کند. مثلاً من فکر می‌کنم در این بحث باید این سؤال مطرح می‌شد که آیا نهادهای فرهنگی که در این سال‌ها داشتیم، توانایی پاسخگویی به نیازهای مردم را داشتند؟ به طور مشخص چه دستگاهی؟ آیا این همه نهاد فرهنگی که هزینه های گزافی را به مردم تحمیل کرده اند پاسخگوی نیازهای فرهنگی جامعه بوده اند؟ بدیهی است که اگر آن را برآورده کرده اند بگویند بله و اگر چنین است چرا این همه مشکلات فرهنگی داریم.

عزیزی در پایان گفت: اگر تمکین نکنند در دولت آینده با آنها چه می شود. مثلا وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات را داریم. ما کمک های مالی و خیریه داریم. انشالله ما نهادهای فرهنگی داریم. چه کار کردین؟ آیا دولت بعدی همین مسیر را ادامه می دهد و فقط هزینه هایی را بر کشوز تحمیل می کند یا می گوید باید تعداد نهادهای فرهنگی کاهش و بهبود یابد؟
انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=306410

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.