افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
2

جزئیات تولید و قطعات این خودرو اعلام شد.

  • کد خبر : 305095
جزئیات تولید و قطعات این خودرو اعلام شد.

به گزارش بازار، بر اساس اعلام سازمان بورس، گزارش مبالغ تولید، میزان فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه شامل روند میزان تولید صنایع مهم، وضعیت فروش. تغییرات حجم فروش 50 شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار، جزئیات مصرف صنایع بازار سرمایه، نرخ انرژی و گاز به مراکز بین المللی تبدیل شدند. […]

به گزارش بازار، بر اساس اعلام سازمان بورس، گزارش مبالغ تولید، میزان فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه شامل روند میزان تولید صنایع مهم، وضعیت فروش. تغییرات حجم فروش 50 شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار، جزئیات مصرف صنایع بازار سرمایه، نرخ انرژی و گاز به مراکز بین المللی تبدیل شدند. بورس و اوراق بهادار به ابتکار دفتر رتبه بندی صنعت و تحریریه.

روند حجم تولید در صنعت خودرو و قطعه سازی.

بخش اول این گزارش به آخرین وضعیت صنعت خودرو می پردازد، نمودار ارائه شده روند تولید صنعت خودرو و قطعه سازی را در هفت سال اخیر نشان می دهد.

در فصل تابستان با توجه به تعطیلات تابستانی خودروسازان و محدودیت در مصرف برق، کمیت تولید روند نزولی را طی کرده است که هیچ سودی برای سهامداران ندارد. از طرفی با توجه به تعطیلات نوروزی ما در فروردین ماه با کاهش روزهای کاری همراه بودیم که باعث شد روند تولید این صنعت نزولی شود.

افزایش 106 درصدی میزان تولید خودروسازی و قطعه سازی در اردیبهشت ماه عمدتاً ناشی از افزایش تولید نمادهای خودرویی، افزایش تولید گروه پژو، تارا و خودروهای بدون بازار از سایت ها بوده است. صفر در ماه گذشته به ترتیب 72 درصد، 120 درصد، خساپا (افزایش کمیت تولید خانواده X200 (تیبا، کوئیک، ساینا) و وانت 151 به ترتیب 77 درصد و 102 درصد، خپارس (افزایش تولید). مقدار گروه 200Q به میزان 86 درصد و خزامیا (افزایش 119 درصدی در مقدار تولید گروه نیسان برای سفارش 109 درصد، 99 درصد، 101 درصد و 119 درصد بود.

همچنین دلیل اصلی افزایش حجم تولید و در نتیجه افزایش حجم فروش و درآمد صنعت خودروسازی و قطعات یدکی، افزایش تعداد روزهای کاری اردیبهشت ماه نسبت به فروردین و اردیبهشت ماه است. افزایش نرخ بیش از 45 درصدی برای خانواده پژو پارس، 10 درصدی برای خانواده هایما و 20 درصدی برای وانت 151I.

روند تولید محصولات شیمیایی در 7 سال گذشته

همچنین در بخشی دیگر از این گزارش، روند تولید محصولات و مواد شیمیایی در هفت سال اخیر بررسی شده است و با توجه به نمودار ارائه شده در فصل زمستان، با توجه به محدودیت‌های مصرف انرژی گاز، مقدار تولید روند نزولی داشته است.

وضعیت میزان فروش صنایع مهم بازار سرمایه.

در راستای روند صعودی صنعت معدن فلزات، می توان روند صعودی قیمت جهانی سنگ آهن (از 108 دلار در هر تن در ابتدای ماه به 117 دلار در هر تن در پایان ماه) را مشاهده کرد. افزایش تقاضای فولاد در چین و نگرانی در مورد کاهش عرضه سالانه Fortescue Australia، چهارمین تولیدکننده بزرگ سنگ آهن در جهان.

لیست 50 شرکت بزرگ بازار سرمایه (به همراه درصد تغییرات فروش)

در این قسمت از گزارش، اعلام شده است که از بین 50 شرکت بزرگ بازار سرمایه، 28 شرکت در اردیبهشت ماه 1403 نسبت به فروردین 1403 با افزایش مبلغ فروش مواجه بوده اند که این امر عمدتاً ناشی از افزایش میزان فروش است. . .

جزئیات مصرف انرژی گاز توسط صنایع بازار سرمایه

بر اساس این گزارش، به جز صنایع نیروگاهی و سیمان، آهک و گچ که در فروردین ماه نسبت به فروردین ماه به ترتیب 8 و 2 درصد افزایش مصرف انرژی گاز دارند. سایر صنایع عمده مصرف کننده انرژی در بازار سرمایه در این ماه شاهد کاهش مصرف انرژی گاز بوده اند.

فصل ها میزان تولید، میزان فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه را گزارش می کنند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده در فصول گزارش مربوط به مقادیر تولید، مقادیر فروش و مصرف انرژی صنایع عمده بازار سرمایه در اردیبهشت 1403، از جمله «روند مقدار تولید خودروهای صنعت ساخت بازار سرمایه و قطعات یدکی، روند کمیت تولید پایه». صنعت فلزات، معدن فلزات، صنایع فرآورده های نفتی، صنایع مواد و شیمیایی، وضعیت کمیت فروش صنایع عمده در بازار سرمایه، وضعیت میزان فروش ماهانه صنایع عمده بازار سرمایه، مقایسه فروش ماهانه صنایع نسبت به ماه گذشته ، روند مبلغ فروش 12 ماهه (TTM) بازار سرمایه و صنایع مهم، وضعیت میزان فروش TTM صنایع مهم بازار سرمایه، وضعیت صنایع مهم بازار سرمایه، فهرست 50 شرکت بزرگ بازار سرمایه (به همراه درصد تغییرات فروش)، دلایل تغییرات بیش از 20 درصدی مبلغ فروش (اردیبهشت 1403 نسبت به فروردین)، جزئیات مصرف انرژی صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف انرژی گاز به تفکیک صنایع سرمایه های بازار سرمایه، جزئیات مصرف برق توسط صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف آب توسط صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف خوراک در صنعت پتروشیمی و تعرفه گاز خوراک پتروشیمی بر اساس 4 مرکز منطقه ای.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=305095

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.