مسعود ستایشی در نشست خبری امروز ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و شهادت سیدالشهدا امام حسین (ع) گفت: در آستانه ماه محرم علاوه بر حاجت برای ارج نهادن و عزاداری آرمان های امام حسین (ع) باید بر اهمیت قیام عاشورا و لزوم عبرت گرفتن از این قیام تاکید کرد.
وی افزود: مکتب حسینی سرخ پیام های روشنی برای امروز و فردای ما دارد که از آن جمله می توان به عدم تعهد به انحراف، بی عدالتی، کفر و جهل و نثار جان و مال در راه روشنگری اشاره کرد.
ستایشی گفت: در مورد امر به معروف و نهی از منکر که یکی از بیانات سیدالشهدا بود، باید گفت که این فریضه شرعی باید در حد توان خود هم از سوی دولت و هم از سوی مردم اجرا شود. امر به معروف و نهی از منکر وظیفه کل جامعه برای حفظ امنیت شهروندان است و از این نظر قوه قضائیه هرگونه امر به معروف و نهی از منکر را رسمی می داند.
وی ضمن تاکید مجدد بر فرهنگی بودن مقوله عفاف و حجاب از منظر قوه قضائیه، بر انجام وظایف همه دستگاه ها تاکید کرد و گفت: دادستان های سراسر کشور وظیفه دارند در این موارد وظیفه ضابطین را تذکر دهند. . و تاکید می کنیم که در اجرای قانون همه افراد مسئولین و مأموران نیروی انتظامی حق تخلف از قانون را ندارند و باید قانون اجرا شود. اگر خواهان عدالت هستیم، باید به دنبال اجرای دقیق و شفاف قانون باشیم.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه هفته گذشته دستورالعمل نظارت پلیس صادر شد، گفت: بر اساس این دستورالعمل آموزش های ضمن خدمت انجام شده است و بر اساس این دستورالعمل پلیس علاوه بر اجرا مقررات طبق قانون، آنها موظفند از مصاحبه در مورد اتهامات متهمان و نحوه دستگیری آنها خودداری کنند و باید از افسران زن آموزش دیده برای متهمان زن استفاده کنند.
وی ادامه داد: همچنین برای حفظ حریم شخصی افراد تمهیداتی اندیشیده شده و بازدید از سایت فقط در حد قانونی است.
ستایشی گفت: نیروی انتظامی از قوه قضائیه شروع شده و قوه قضائیه با متخلفان برخورد خواهد کرد.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه پنجم تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان است، گفت: حفظ شأن و منزلت شورای نگهبان و رعایت قانون میثاق ملی ماست و ما در قدرت مدیون خدمات و خدمات هستیم. تلاش های این رکن».
وی درباره برخی از پرونده های این محکومان گفت: محمد امامی فرزند احمد به اتهام اخلال در نظام اقتصادی به 20 سال حبس تعزیری و پرداخت 7251 میلیارد و 841 میلیون و 660 هزار و 24 ریال جزای نقدی محکوم شد. البته در جریان رسیدگی به پرونده دارایی های وی مصادره شده است. یکی از ویژگی ها شناسایی اموال متهم است و شناسایی مهم است و در حال حاضر امامی در زندان است و آنهایی که می گویند نه، مقام رسمی قضایی می گوید آقای امامی در زندان است.
وی با اشاره به پرونده هدایتی ادامه داد: حسین هدایتی فرزند علی اکبر از سال 1396 تحت عنوان اخلال در نظام کلان اقتصادی و پولی و خیانت در امانت در زندان به سر می برد و به 12 سال حبس تعزیری و شلاق محکوم شد. ، مصادره دارایی به ارزش 480 میلیارد تومان و عزل. وی محکوم به خدمت و پایان حبس وی 1408 است و در ندامتگاه تهران محبوس است.
ستایشی ادامه داد: این افراد آثار اموال زیادی دارند و هنر دادستان این است که اموال را مصادره کند تا شرم نداشته باشد. آنها در زندان هستند. البته باید گفت که اگر در زندان باشند پولی به آنها نمی رسد. باید از آنها مراقبت کرد. عده ای می آیند اموال را پس می دهند و البته آن هم با قضاوت مقام قضایی است. اگر یکی بگوید فلانی بیرون بود، اینطور نیست، همه چیز مشخص است. وی در مدت اقامت در زندان از مجوز قانونی استفاده کرد. محکوم علیه نسبت به تسویه بدهی خود اقدامات مقتضی را انجام داده است. در روند قضایی، دستکاری هنر است، اما اگر رسیدگی شود و مجرمیت حاصل شود و حکم صادر شود، اگر اساس کار محقق نشود، فایده ای ندارد.
ادامه داد: فرد نامبرده معادل نیمی از اموال 242 میلیارد تومان وجه نقد تحویل داده و مابقی اموال توقیف و تشکیل پرونده شده و در حال پیگیری است.