افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
3

بهترین راه برای مقابله با تحریم، منصرف کردن آمریکا از اجرای آن است.

  • کد خبر : 304497
بهترین راه برای مقابله با تحریم، منصرف کردن آمریکا از اجرای آن است.

به گزارش بازار، محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر ریاست جمهوری در گفت وگویی گفت: زمانی که هدف توافق به هر قیمتی باشد، یک توافق ضعیف شکست می خورد و در اجرای آن با مشکل مواجه می شود و منافع آن به جایی نمی رسد. کاهش.” به جامعه برسد.» وی افزود: بعد از خروج آمریکا از […]

به گزارش بازار، محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر ریاست جمهوری در گفت وگویی گفت: زمانی که هدف توافق به هر قیمتی باشد، یک توافق ضعیف شکست می خورد و در اجرای آن با مشکل مواجه می شود و منافع آن به جایی نمی رسد. کاهش.” به جامعه برسد.»

وی افزود: بعد از خروج آمریکا از برجام جلسه ای در دانشگاه تهران تشکیل شد و اساتید معتقد بودند بزرگترین مشکل آقای روحانی در مورد برجام این است که در آن بزرگنمایی کرده است.

جمشیدی گفت: اگر توافق به طور کامل اجرا می شد و آمریکا به آن پایبند بود باز هم سود اقتصادی زیادی نداشت.

معاون سیاسی ریاست جمهوری ادامه داد: هدف دولت روحانی دستیابی به دستاوردهایی در سیاست داخلی با بزرگ نمایی بود. برجام یک توافق اقتصادی نبود، بلکه توافقی برای خلع سلاح و کنترل تسلیحات ایران بود.

جمشیدی ادامه داد: در دولت قبل که تیم مذاکره کننده جدید 1+5 وارد صحبت شد تفاهماتی را که قبلا ایجاد شده بود کنار گذاشتند و گفتند از ابتدا مذاکره کنیم.

وی تصریح کرد: مقاومت کنونی یکی از مولفه های قدرت ملی و شاید یکی از امتیازات نسبی ماست و این ناشی از عنصر الهام بخش انقلاب اسلامی است. ما نمی توانیم بگوییم که من فقط قدرت معنایی دارم یا فقط قدرت مادی، باید دو تا از آنها را با هم داشته باشیم.

معاون سیاسی نهاد ریاست جمهوری افزود: قدرت هوشمند به معنای ترکیب متناسب قدرت سخت و قدرت نرم است. جوهره انقلاب اسلامی قدرت نرم است و ما نیز باید قدرت سخت داشته باشیم تا دشمن از آن منصرف شود.

وی ادامه داد: وزیر امور خارجه سابق در یکی از مصاحبه های یکی از کاندیداهای انتخابات، آیه ای از قرآن خواند و توضیح داد که من هم قرآن آوردم و آیاتی را که او نخوانده خواندم.

جمشیدی گفت: طرف می گوید بیاییم مذاکره کنیم و به توافق برسیم اما من اصلا تحریم را برنمی دارم. ما نمی گوییم مذاکرات را متوقف کنید، اما نباید همه تخم های خود را در سبد غرب بگذارید.

و افزود: آقای رئیسی با همه کار کرد و گشایشی ایجاد شد که ابزاری شد برای شکست طرف مقابل. برخی از دوستان گفتند بایدن ما را رها کرد، در حالی که آمریکایی‌ها حداقل سه دور چینی‌ها را تحت فشار قرار دادند که نفت ایران را نخرند.

معاون سیاسی ریاست جمهوری تصریح کرد: در زمان توافق برجام شرکت های هواپیمایی در آلمان به بهانه تحریم ها سوخت هواپیمای وزیر امور خارجه را تامین نمی کردند. من منکر زحمات مردها نیستم و قطعا تلاش کردند، اما وقتی تو دنیا را نادیده می گیری و آنها تو را نادیده می گیرند.

جمشیدی با بیان اینکه ممکن است رفع تحریم ها یکی از اهداف سیاست خارجی باشد، اما نه همه آن، گفت: دوقطبی سازی جامعه و گمراه کردن مردم اصلا کار درستی نیست و مردم حافظه تاریخی خوبی هم دارند.

و افزود: هدف کسب قدرت نیست، هدف تامین منفعت مردم است. وقتی همه چیز را در مورد کشور علنی اعلام می کنید، طرف مقابل (ایالات متحده و کشورهای متخاصم) از طرف شما احساس ضعف می کند.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: اولین بازدارندگی در زمان حضرت آدم (ع) رخ داد و در فطرت انسان و فطرت است. ما نباید تفسیر و نظریه خودمان را ارائه کنیم.

جمشیدی گفت: بحث مقاومت ظرفیت بزرگی است و کسانی که سنبل و نماد مقاومت هستند مورد احترام هستند. اولویت ما اسلام، مقاومت و استقلال است، ایده اصلی حضرت امام (ره) بود، هر که به ما پشت کند فقیر شده است.

وی افزود: شهید امیر عبداللهیان محور مقاومت بود، او بود که در دوره گذشته از وزارت امور خارجه اخراج شد و خودش هم گفته بود که وزیر خارجه غربی گفته در امور اخلال ایجاد می کنم. منطقه .

معاون سیاسی ریاست جمهوری ادامه داد: من فکر می کنم از نظر گفتاری و سیاست خارجی در رقابت بین سخنرانی ها طرفدار استقلال هستیم. وی افزود: زنجیره افزایش و ثروت جهانی خوب است اما وابستگی خطرناک است. عده ای در کشور اعتقادی به ظهور قدرت ندارند و این یک واقعیت است و افزایش قدرت ملی را خطرناک می دانند.

معاون سیاسی ریاست جمهوری گفت: همه دنیا به هویت ملی و قدرت ملی خود توجه دارند، حتی اروپا هم می گوید نمی تواند به آمریکا وابسته باشد. این مولفه های قدرت ملی در بخش های اقتصادی، فناوری و امنیتی وجود دارد.

وی افزود: تلاش های زیادی برای آزادی حمید نوری انجام شد که شهید رئیسی سه بار با خانواده خود دیدار کرد و شهید امیر عبداللهیان شبانه روز از طریق برادران وزارت امور خارجه پیگیری شد.

جمشیدی با بیان اینکه عده ای کار نمی کردند اما به اسناد مهم دسترسی داشتند، گفت: شهید امیر عبداللهیان شکایتی داشت و می گفت فردی با استفاده از ماده 20 و اختیارات وزیر در دوره قبل در این وزارتخانه جذب شده است اما مشغول به کار نیست. . اصلا و من می خواهم او را اخراج کنم.

وی ادامه داد: ما آمدیم به این فرد حمله کنیم، از بیرون گفتند این شخص کتاب های ما را می نویسد، این واقعا خیانت است که فلانی در وزارت خارجه باشد، کار نکند اما به اسناد دسترسی داشته باشد و از آنها استفاده کند. در کتاب ها.” در دنیا اسناد با فاصله حداقل 30 سال منتشر می شود.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور گفت: ظریف در نشست میزگرد سیاسی پزشکان به آیه 56 انفال استناد کرد. به تفسیر المیزان نگاه کردم. در آینده هر بار به دشمن عهد ببندید و سپس به عهد خود وفا کند.

وی ادامه داد: خداوند در آیات بعدی به پیامبر(ص) می فرماید که اگر دشمن عهدشکنی کرد و شروع به جنگ کرد، طوری به او ضربه بزنید که طرفدارانش روی شما حساب کنند و دیگر علیه شما ائتلاف نکنند. خداوند در آیه ای دیگر به پیامبر (ص) می فرماید که اگر می ترسید کشور یا ملتی به شما خیانت کند، عهد و پیمان را به آنها بیندازید، اما ظریف این آیه را نخواند.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور ادامه داد: خداوند می فرماید قدرت نظامی خود را تقویت کنید و احتمالاً دشمنان کوتاه می آیند، در این صورت شما (ای پیامبر) نیز کوتاهی خواهید کرد.

جمشیدی افزود: هرکس اعلام کند دستور کار ما فقط مذاکره است، آمریکا را نمی شناسد. بهترین راه برای مقابله با تحریم ها این است که ایالات متحده را از اجرای آنها بازدارد.

وی گفت: در رویارویی افراطی و غیرمنطقی با غرب، دیگر قدرت های جهانی نادیده گرفته شدند و قطعنامه ها را همراهی کردند. پس از ترور شهید سلیمانی، وزیر امور خارجه وقت در مصاحبه با اشپیگل تأیید کرد که آیا پس از شهادت شهید سلیمانی حاضر به مذاکره با آمریکا هستید؟ یعنی حاضر است با قاتل حاج قاسم مذاکره کند، این خلاف عزت ملی است. ترامپ پاسخ داد: نه، متشکرم!

جمشیدی افزود: تمرکز بر دیپلماسی امنیتی این ظرفیت را ایجاد کرد که ضربه بزرگی به منافقین زدیم و حمید نوری را آزاد کردیم و باعث سربلندی ایران شدیم. باید از ابزارهای مختلف استفاده کرد.

وی گفت: یک نفر آمد و گفت قانون اقدام راهبردی مجلس که رهبری آن از دستاوردهای مجلس محسوب می شد به ضرر کشور است. قانون مجلس باید اجرا شود. در دولت شهید رئیسی این قانون اجرا شد، در دولت قبل اجرا نشد و به آن بی توجهی کردند.

معاون سیاسی ریاست جمهوری افزود: قانون اقدام راهبردی که ابزار قدرت بود منجر به مذاکره برای توافق شد. اعتقاد به قدرت ملی مهم است. هر کس می گوید قدرت ملی برای کشور ضرر دارد اشتباه می کند.

جمشیدی گفت: زمانی که در دولت سیزدهم بودیم این قانون را مانع نمی دیدیم، اعتقاد به قدرت ملی مهم است، هرکس بخواهد بگوید قدرت ملی به ضرر کشور است فقیر می شود، اگر نمی دیدیم. اگر قدرت داشتیم داعش منطقه را می گرفت.

وی افزود: در دانشگاه از ما پرسیدند که اسامی مدافعان حرم چیست؟ زمانی که داعش حمله کرد، امکان تصرف کاظمین کربلا و نجف وجود داشت، بنابراین کسانی که به جنگ داعش رفتند، اول از همه برای دفاع از حرم امیرالمومنین (ع) و اباعبدالله (ع) رفتند. ) و سپس نوبت به ایران رسید. اگر مرز نداشتیم، داعش متوقف نمی شد. ایران داعش را متوقف کرد شهید رئیسی هم که عکس حاج قاسم را در سازمان ملل به نمایش گذاشته بود به صراحت گفت.

جمشیدی تصریح کرد: اگر این ابزارها را رها کنید و فکر کنید تنها با صحبت با طرف غربی می توانید امنیت خود را ایجاد کنید، قطعاً فکر خطرناکی است و آینده کشور را به خطر می اندازد. ما باید با مردم صادق باشیم و کل ماجرا را بگوییم نه اینکه سهم کوچکی داشته باشیم و بگوییم این تمام ماجراست.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=304497

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.