افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
2

ارتش یمن حرکت کشتی های آمریکایی را قطع کرده است

  • کد خبر : 304424
ارتش یمن حرکت کشتی های آمریکایی را قطع کرده است

کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا، از جمله ناو هواپیمابر آیزنهاور، چندین ماه است که تحت چالش عملیات ارتش یمن در دریای سرخ قرار گرفته‌اند، در حالی که ملوان‌ها و کشتی‌های آمریکایی به طور یکسان نیاز به استراحت و تجدید قوا دارند. به گزارش ایسنا، رسانه های آمریکایی در گزارشی به شرایط سخت ناوهای آمریکایی در دریای […]

کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا، از جمله ناو هواپیمابر آیزنهاور، چندین ماه است که تحت چالش عملیات ارتش یمن در دریای سرخ قرار گرفته‌اند، در حالی که ملوان‌ها و کشتی‌های آمریکایی به طور یکسان نیاز به استراحت و تجدید قوا دارند.

به گزارش ایسنا، رسانه های آمریکایی در گزارشی به شرایط سخت ناوهای آمریکایی در دریای سرخ پرداختند و گزارش دادند که در ماه های اخیر تلاش های ائتلاف دریایی به رهبری آمریکا برای مقابله با عملیات ارتش یمن در دریای سرخ تشدید شده است. ; تلاش هایی که منابع و نیروی انسانی نیروی دریایی آمریکا را به چالش کشیده است.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های آمریکایی مستقر در ناو یو‌اس‌اس دوایت آیزنهاور، روزانه چندین پرواز را برای حمله پیشگیرانه به مواضع ارتش یمن سازماندهی می‌کنند و کشتی‌های جنگی آمریکایی نیز بارها به «انبار تسلیحات و تأسیسات ارتباطی» ارتش یمن حمله کرده‌اند هدف تاماهاوک

به گزارش آسوشیتدپرس، ارتش آمریکا از این عملیات ها خسته شده است و گروه ضربتی آمریکا در منطقه به همراه حدود 7000 ملوان به نهمین ماه اعزام خود به منطقه نزدیک می شود، در نبردی که تحلیلگران غربی به آن اذعان دارند. en بزرگترین بحران نیروی دریایی ایالات متحده از زمان جنگ، دومین بحران در جهان است.

در عین حال یکی از نگرانی های اصلی نیروی دریایی آمریکا این است که ناو هواپیمابر آیزنهاور برای نوسازی نظامی به آمریکا بازگردد و در این بین ناو جنگی دیگر آمریکا جای آن را بگیرد.

با شروع جنگ غزه و پس از جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در این منطقه، انصارالله یمن اعلام کرد که در همبستگی با ملت فلسطین به تمامی کشتی هایی که به هر نحوی با رژیم صهیونیستی مرتبط باشند در این منطقه حمله خواهد کرد. دریای سرخ بین 10 تا 15 درصد تجارت جهانی دریایی از دریای سرخ می گذرد و از فوریه تا امروز تعداد کشتی هایی که از این بزرگراه بین المللی عبور می کنند تقریباً 90 درصد کاهش یافته است.

ارتش آمریکا در آیزنهاور

آمریکا برای مقابله با موشک ها و پهپادهای انتحاری انصارالله از موشک های گران قیمت استفاده می کند که برخی از آنها بیش از 2 میلیون دلار هزینه دارند. کارشناسان نظامی غربی علاوه بر هزینه بالای تامین موشک، نگران طولانی شدن ماموریت ناوهای جنگی آمریکا در منطقه هستند. آوریل هاینز، مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده، ماه گذشته هشدار داد که ارتش یمن احتمالاً در آینده نزدیک عملیات را متوقف نخواهد کرد.

در حال حاضر ماموریت این کشتی دو بار توسعه یافته و ملوانان در مورد شدت کار خود در این چند ماه جوک های تلخی را بیان کرده اند. برخی از آنها حتی نگران این هستند که با ادامه عملیات ارتش یمن در حمایت از فلسطینی های ساکن غزه، استقرار آنها برای مدت طولانی تری تمدید شود.

به گفته رسانه های آمریکایی، مقامات ارشد پنتاگون از یک سو با درخواست نیروی دریایی برای بازگرداندن گروه ضربتی مستقر در منطقه مواجه هستند و از سوی دیگر شاهد درخواست های نیروی مرکزی آمریکا هستند. فرماندهی (CENTCOM) برای گسترش مأموریت این گروه.

فرماندهان آمریکایی در منطقه مدت‌هاست اعلام کرده‌اند که برای مقابله با عملیات ارتش یمن و همچنین در امان ماندن از تهدید احتمالی ایران به یک ناو هواپیمابر نیاز دارند. اما گذشته از تمام هزینه های لازم برای استقرار ناوگان آمریکایی در منطقه، از جمله هزینه لجستیک، یک مقام ارشد نیروی دریایی ایالات متحده در اواسط آوریل اعلام کرد که هزینه مهماتی که ایالات متحده تا آن لحظه استفاده کرده است، زمان مورد نیاز است. برای مقابله با حملات ارتش یمن تقریباً یک میلیارد دلار است.

نیروهای آمریکایی در برابر عملیات ارتش یمن ناتوان بوده‌اند، در حالی که مسیرهای دریایی جایگزین برای کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، حدود 11000 مایل دریایی به مسیر این کشتی‌ها اضافه کرده و زمان سفر آنها را 2 هفته افزایش داده و هزینه تحمیل سوخت اضافی را افزایش داده است. یک میلیون دلار.

ارتش یمن حرکت کشتی های آمریکایی را قطع کرده است

این جنگنده آمریکایی تعداد موشک‌ها و پهپادهای یمنی را که با آن روبرو شده است، روی بدنه خود حک کرده است.

با این حال، این ناو هواپیمابر نقش برجسته ای در توانایی های نیروی دریایی ایالات متحده دارد و در این گزارش آمده است: “رهبران پنتاگون نگران هستند که در غیاب آیزنهاور، ایالات متحده مجبور شود از جنگنده های بیشتری از نیروی هوایی خود در کشورهای منطقه استفاده کند. از جمله جنگنده های مستقر در قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی.

اما این موضوع ممکن است تنش ها را در منطقه تشدید کند. به دلیل حساسیت های منطقه ای، بسیاری از کشورهای عربی محدودیت هایی را برای عملیات های انجام شده توسط آمریکا با جنگنده های مستقر در این کشورها اعمال کرده اند. همچنین نگرانی هایی مبنی بر از سرگیری درگیری ها بین عربستان سعودی و یمن وجود دارد. این امر همچنین می تواند زمان پرواز جنگنده ها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و آنها را مجبور به سوخت گیری کند.

بدترین گزینه برای پنتاگون تمدید مجدد ماموریت آیزنهاور است. در عین حال، بسیاری از مقامات آمریکایی نگران آسیب های روانی وارده به ملوانان آمریکایی در منطقه هستند. در این گزارش آمده است: بسیاری از این ملوانان شاهد نزدیک شدن موشک های شلیک شده توسط حوثی ها بوده اند که در فاصله کمی از ناوهای آمریکایی توسط سامانه های پدافندی رهگیری شدند.

ارتش یمن حرکت کشتی های آمریکایی را قطع کرده است

عرشه ناو هواپیمابر آیزنهاور.

علاوه بر نیروها، خود کشتی ها نیز نیاز به تعمیر و نگهداری دارند. مارک میگز، فرمانده دومین گروه ضربتی آمریکا در منطقه ای که ناو هواپیمابر آیزنهاور در آن قرار دارد، می گوید: “این ناوهای فولادی روی آب دریا شناور هستند و نیاز به تعمیر و نگهداری و تعمیرات زیادی دارند.” و تعمیرات منظم انجام نشود، در نهایت زمانی فرا می رسد که هزینه ها بر عهده شما خواهد بود.

علاوه بر موارد ذکر شده، آسوشیتدپرس به احتمال قرض گرفتن ناوهای هواپیمابر از دیگر کشورهای ناتو اشاره کرد و موضوع استفاده از دیگر ناوهای هواپیمابر نظامی آمریکا را مطرح کرد. در عین حال، به گفته رسانه های آمریکایی، چندین کشتی آمریکایی در حال تعمیر هستند و بقیه در جایی در جهان برای حفاظت از منافع آمریکا از جمله در شرق آسیا و اقیانوس هند و اقیانوس آرام مشغول به کار هستند. منطقه

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=304424

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.