افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
2

افزایش 5054 درصدی یکپارچه سازی و یکپارچه سازی زمین های کشاورزی در دولت سیزدهم رشد 922 درصدی در رفع تعارضات زمینی

  • کد خبر : 302387
افزایش 5054 درصدی یکپارچه سازی و یکپارچه سازی زمین های کشاورزی در دولت سیزدهم رشد 922 درصدی در رفع تعارضات زمینی

به گزارش بازار، رضا افلاونی دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه کشاورزی را چشمگیر و جهشی به ویژه در تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، رفع تضاد اراضی دولت، کشاورزان و روستائیان و سند اراضی کشاورزی و افزود: دولت در رفع تعارض اراضی از 11 به 75 درصد و صدور شناسنامه برای اراضی کشاورزی از 4 […]

به گزارش بازار، رضا افلاونی دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه کشاورزی را چشمگیر و جهشی به ویژه در تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، رفع تضاد اراضی دولت، کشاورزان و روستائیان و سند اراضی کشاورزی و افزود: دولت در رفع تعارض اراضی از 11 به 75 درصد و صدور شناسنامه برای اراضی کشاورزی از 4 به 53 درصد رشد نشان می دهد.

وی ادامه داد: تا شهریور 1400 قبل از حکومت شهید سید ابراهیم رئیسی 256 هکتار از اراضی کشاورزی تجمیع و تجمیع شده بود که این سطح در خرداد 1403 به 13 هزار و 144 هکتار رسید.

افلاطونی گفت: قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم در شهریور 1400 تداخل در سطح یک میلیون و 80 هزار هکتار رفع شد.

وی تعداد شناسنامه های صادر شده برای اراضی کشاورزی تا شهریور 1400 را یک میلیون و 780 هزار هکتار عنوان کرد و تشخیص داد: این رقم در دوره دولت سیزدهم تا خردادماه سال جاری به 8 میلیون و 604 هزار و 908 هکتار رسیده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه از 165 میلیون هکتار اراضی کشور تنها 18 میلیون هکتار مناسب کشاورزی و تنها 5 میلیون هکتار آن زمین کشاورزی درجه یک و دو است، تصریح کرد: ابتدا با رویکرد تثبیت مالکیت اراضی برخورد شود. حذف تضادهای زمین، مستندسازی و یکپارچه سازی زمین های کشاورزی برای جلوگیری از تکه تکه شدن و تغییر کاربری اراضی.

افزایش بهره وری در تولیدات کشاورزی، افزایش بازده اقتصادی در فعالیت های کشاورزی، افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی و امکان کشت تلفیقی و صنعتی شدن کشاورزی را از نیازهای یکپارچه سازی و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی دانست.

افلاطونی همچنین درباره مزایای یکپارچه سازی و یکپارچه سازی زمین های کشاورزی گفت: افزایش بهره وری، افزایش درآمد کشاورزان، ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش تولید از جمله مزایای تجمیع و یکپارچه سازی زمین های کشاورزی است.

بسترسازی برای سرمایه گذاری و رونق کشاورزی، ایجاد بستر برنامه ریزی و اجرای طرح های کاربری اراضی، ایجاد حمایت از کشاورزان برای اخذ وام و تسهیلات بانکی به عنوان وثیقه، ساماندهی وضعیت قانونی زمین و محصولات کشاورزان، جلوگیری از تکه تکه شدن اراضی کشاورزی. . و کمک به یکپارچگی اراضی، رفع تعارض بین اراضی و اختلاف بین ورثه اراضی کشاورزی و کاهش اختلاف مالکیت افراد با دولت از جمله مزایای اجرای طرح رفع تعارض و سند اراضی کشاورزی است. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=302387

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.