رئیس مجلس خبرگان رهبری در دیدار با نامزدهای انتخاباتی؛
کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با عید سعید قربان با آیت الله محدی کرمانی رئیس مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کردند.
گزارش کردن خبرگزاری رادیوصبح امروز (دوشنبه) همزمان با عید سعید قربان، دکتر مسعود المدشیان، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، دکتر سعید جلیلی، دکتر علیرضا زاکانی، دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی و دکتر محمدباقر قالیباف 6 کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات جمهوری اسلامی ایران با آیت الله محمدعلی محدی کرمانی رئیس مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کردند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری نیز در این دیدار ضمن قدردانی و تشکر از حضور نامزدهای ریاست جمهوری، بر اهمیت انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و آن را فرصتی بزرگ و ارزشمند برای خدمت به ملت و کشور دانست. ، گفت: با موافقت شورای محترم نگهبان برای کسب رضای خدا و خدمت به مردم آمادگی حضور در انتخابات را دارید.
با ذکر روایات تاریخی از چگونگی ائمه معصومین (علیهم السلام) مسئولیت حفظ ما را در برابر وسوسه های شیطانی که مردم را به بیراهه می کشاند، دانستند و افزودند: اگر خداوند اخلاص ما را ببیند ما را در برابر دشمنان یاری می کند و از این رو ما را در برابر وسوسه های شیطانی یاری می کند. تحقیر دشمن باعث افتخار است، به همین دلیل است که رابطه خود را با خدا تقویت کنید.
آیت الله محدی کرمانی هدف از پیروی از رهنمودها و توصیه های مقام معظم رهبری در رعایت اخلاق و حاکمیت ایشان در رقابت های انتخاباتی، پرهیز از بد اخلاقی، تهمت، تهمت، افترا و رفتار توهین آمیز را مورد تاکید قرار داد و گفت: در مناظره مردم از آنان بپرسند: ر.ک. متانت، عزت و جدیت، الگوی رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی در این زمینه بسیار پیشگام است. با رعایت اخلاق اسلامی، شخصیت و استادی خود را حفظ کنید و در برابر اخلاق ناپسند به راه پیامبر و ائمه اطهار علیهم السلام پایبند باشید، این همان انتظاری است که مردم از شما دارند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری مسئولیت سنگینی را که ریاست جمهوری در پی دارد را بسیار مهم و سخت توصیف کرد و مانند هر مسئولیت دیگری شناخت و عمل مو به مو و صمیمانه به آنان را ضروری دانست زیرا شما را دوست دارند. . خدمت به مردم و مستضعفان با تصدی پست ریاست جمهوری، بهبود وضعیت معیشتی آبرومندانه جوانان و مبارزه با انگیزه ها و مظاهر فساد با اصلاح شرایط.
سخنگوی خبرگان در پایان به کاندیداها توصیه کرد: برنامه ریزی دقیق، دوری از افراط گرایی، دعوت از خبرگان، اولویت بندی مشکلات اقتصادی کشور و تلاش برای رفع آنها، نزدیکی به مجلس و قوه قضائیه و همه نهادهای موثر کشور و از آنان کمک خواستند و اصلاح ناهنجاری های فرهنگی را توصیه کردند.
نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در دیدار با رئیس مجلس خبرگان رهبری به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با توجه به مسئولیت ریاست جمهوری و شرایط کشور گفت: خدا را شاکریم که افرادی هستند که قصد دارند خود را وقف خدمت و کمک به مردم کنند. در این راه همه ما باید اخلاق و اخلاص را رعایت کنیم. و افزود: هر کدام از کاندیداهایی که رئیس جمهور شدند، دیگران باید به او کمک کنند، بگذار افکار مشترک داشته باشیم و با افکار مشترک فضای کشور را پیش ببریم.
دکتر پورمحمدی تاکید کرد که باید به هم کمک کنیم و حسن نیت و نگرش مثبت داشته باشیم. اگر مردم این پیام را دریافت کنند، با گفتن: یدالله ما الجماعه نیز کمک خواهند کرد.
دکتر مزیکیان دیگر کاندیدای انتخابات نیز رعایت آموزه ها و توصیه های دینی را در دانشگاه، مدرسه، اداره و جامعه بدبین می کند و تصریح کرد: حرف های خوبی می زنیم، اما تا زمانی که خودمان را اصلاح نکنیم، عمل نمی کنیم نمی تواند دیگران را اصلاح کند امیدواریم صادقانه و صادقانه برای مردم کار کنیم.
دکتر جلیلی نیز در این دیدار شناخت و انجام وظیفه صحیح را مهم دانست و کار جمعی را مصداق «فستقبوا الخیرات» دانست.
دکتر زاکانی کار اصلی شهید رئیسی را اصلاح خطوط و مختصات دولت های گذشته دانست و گفت: شهید رئیسی رابطه دولت با دین، با انقلاب، با نظام، با ولی فقیه، با مردم. و با دوستان و دشمنان انقلاب و مختصات اصلی بازگشت.
و افزود: اطاعت از رهبری را بر عهده گرفت و با اخلاص به مردم خدمت کرد. هم دوستان انقلاب به او امیدوار بودند و هم دشمنان انقلاب از او می ترسیدند.
وی شرایط کشور را نسبت به سه سال گذشته با وجود مشکلات فراوان بهتر توصیف کرد و خاطرنشان کرد: در حوزه سیاست خارجی ثبات قابل توجهی داریم و در حوزه داخلی نیز بخشی از مختصات اقتصادی اصلاح شده است در مسیر درست
دکتر زاکانی با اشاره به اینکه مشکلات زیادی داریم اما اورژانس و بحران نداریم، گفت: علاوه بر مشکلات، پتانسیل ها و قابلیت های ویژه ای وجود دارد، بنابراین باید هم مشکلات را بشناسیم و هم توانمندی ها را شناسایی و اقدامات اساسی انجام دهیم.
وی رهنمودهای شهید رئیسی برای حل مشکلات کشور را راهگشا دانست و به توانمندی های موجود اشاره کرد و گفت: ما در کشور توانمندی های منحصر به فردی داریم که در هیچ جای دنیا وجود ندارد، مکتب اسلام با بینش اجتهاد امام و ولی فقیه، رهبر فرزانه و یگانه، مردم متدین. از جمله این توانمندی هاست که با تکیه بر آن و همچنین توانمندی های خاص کشور از جمله موقعیت سوق الجیشی، تاریخ تمدن، با امکانات و ثروت نفت و گاز می توان بر مشکلات غلبه کن
دکتر زاکانی با بیان اینکه اگر این اتفاق بیفتد مختصات ما با سایر کشورهای دنیا متفاوت است و نباید با مختصات آنها بازی کرد، گفت: در این صورت جهش ها و دگرگونی هایی در ابعاد مختلف و گره گشایی از مشکلات مردم رخ می دهد. و رفاه و پیشرفت کشور تضمین خواهد شد.
دکتر محمدباقر قالیباف رعایت اخلاق در رقابت در چارچوب اخلاق اسلامی را مهم دانست و گفت: ممکن است در رویکردها و روش ها اختلاف نظر داشته باشیم اما همه ما در نظام اسلامی که در رأس آن یک فقیه است به مردم خدمت می کنیم. ما فلسفه وجودی خود را از آنها می گیریم.
وی با اشاره به اینکه باید در عمل مردم را به اسلام دعوت کنیم، افزود: اگر عمل ما مفید باشد به نفع مردم است و اگر مشکلاتی باشد مردم متضرر می شوند و اسلام نیز متضرر می شود.
دکتر قالیباف تصریح کرد: بعد از 17 تیر، همگرایی، انسجام و همکاری در حل مشکلات وظیفه همه ماست و با توجه به تجربه و شناختی که از شرایط داریم، مطمئن هستم که مشکلات کشور در ابعاد مختلف حل خواهد شد. . با تکیه بر دارایی ها و نیروی کار جوان، باسواد و خلاق حل خواهد شد.
دکتر قاضی زاده همچنین روابط علما را بر مبنای حقوق و تکالیف دانست و گفت: انسان ها دارای حقوق و تکالیفی هستند و این رابطه در رابطه امت و امام امت، امام به عنوان خلیفه تعریف شده است. ” از خدایی که امت نسبت به او وظیفه دارند».
وی با تاکید بر اینکه انتخابات از سوی امت برای یاری امام برگزار می شود، افزود: امام واحد است و مفهوم امامت در قانون اساسی وجود دارد، سیاست گذار و راهنما امام است و از امت کمک می گیرد. او نماینده مجلس و رئیس جمهور کشور می شود که این یک مفهوم مستقل است. متعلق به امام نیست و باید بگوید که چگونه خواسته های امام را اجرا کرد.
دکتر قاضی زاده تصریح کرد: اگر این بینش توحید تثبیت شود نتیجه و پیروزی حاصل می شود و اگر اینطور نباشد باید بدانیم نتیجه ای حاصل نمی شود.