افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
2

چرا صداوسیما فقط در مواقع بد باید کار خوب انجام دهد؟ توجه به زنان از طریق صداوسیما کار بسیار درستی است، نمی توان نیمی از جمعیت جامعه را نادیده گرفت.

  • کد خبر : 300420
چرا صداوسیما فقط در مواقع بد باید کار خوب انجام دهد؟  توجه به زنان از طریق صداوسیما کار بسیار درستی است، نمی توان نیمی از جمعیت جامعه را نادیده گرفت.

مهسا بهادری: تنها دوازده روز تا چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و تریبون های متعددی در اختیار شش نامزد قرار گرفته است تا برنامه های خود را در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با حاضران در میان بگذارند و برگزاری این مصاحبه ها و میزگردهای آموزنده ویژه را برجسته می کند. […]

مهسا بهادری: تنها دوازده روز تا چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و تریبون های متعددی در اختیار شش نامزد قرار گرفته است تا برنامه های خود را در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با حاضران در میان بگذارند و برگزاری این مصاحبه ها و میزگردهای آموزنده ویژه را برجسته می کند. این است که برنامه های متعددی به مجریان زن داده شده است که برای رادیو اتفاق خوبی محسوب می شود. علاوه بر این سابقه، حضور کارشناسان در هر بخش می‌تواند دغدغه‌ها و چالش‌های جامعه را برای کاندیداها مطرح کند و دیدگاه‌های آنها را جویا شود.

اما برای اینکه بدانیم آیا این شیوه اجرای برنامه ها تاثیرگذار بوده و نظرات متفاوت افراد جامعه را منعکس می کند یا خیر، گفتگویی با امید علی مسعودی استاد ارتباطات داشته ایم که در ادامه می خوانید.

وضعیت برگزاری مناظره ها و میزگردهای سیاسی با حضور کارشناسان هر حوزه را چگونه ارزیابی می کنید؟

در رابطه با این اقدام دو ملاحظه دارم: اول اینکه استفاده از زنان متخصص و مجری در مناظره های تلویزیونی کار بسیار خوبی است، زیرا می توانند کارشناسان را از دیدگاه های نامزدهای انتخاباتی در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آگاه کنند. آنها را به چالش بکشاند و دغدغه اصلی جامعه را مطرح کند. نکته دوم انتقاد به حضور کارشناسان است، چرا کارشناسانی از طیف های مختلف که به ندرت در صداوسیما ظاهر می شوند وجود ندارد؟ به نظر من حضور افرادی که زیاد در صدا و سیما ظاهر می شوند ممکن است نتواند کل مخاطب را قانع کند یا نظر مخاطبان بیشتری را جلب کند، اما در مجموع خوب تلقی می شود که مخاطب همیشه درخواست رادیو را داشته است. و تلویزیون

حضور کارشناسان متعدد از اقشار مختلف تا چه اندازه می تواند انصاف رسانه ای را برآورده کند و نظرات متفاوت افراد جامعه را منعکس کند؟

یکی از مزایای این میزگردها این است که نامزدها متخصصان خود را به برنامه می آورند و این نوعی نوآوری است که تا حدودی نظرات افراد و اقشار مختلف را منعکس می کند.

آیا فکر می کنید با این حرکت صدا و سیما می تواند در چنین زمانه ای لایه های بیشتری از جامعه را جذب کند؟

بحث این است که چرا صداوسیما فقط باید در حوزه ها کار خوبی انجام دهد، من معتقدم که صداوسیما باید همین رویه را دنبال کند چون به گروه خاصی تعلق ندارد. صدا و سیما متعلق به مردم است و با پول مردم اداره می شود. آنها باید از طیف های مختلف کمک بگیرند زیرا سلیقه ها متفاوت است.

نظر شما در مورد اجرای بخشی از برنامه کاندیدا که به عهده زنان است چیست؟ گامی مثبت برای رادیو و تلویزیون محسوب می شود.

زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند و جایگاه آنها هم در دین مبین اسلام و هم در فرهنگ اسلامی بسیار بالاست. به نظر من حضور زنان در انتخابات بسیار موثر است. حال، چه به عنوان نامزد و چه به عنوان رای دهنده، نمی توانیم وضعیت را نادیده بگیریم. نقش زنان نادیده گرفته شود چگونه زنان می توانند در پای صندوق های رای حاضر شوند و از آرا محافظت کنند اما حق اجرای برنامه ها را نداشته باشند؟ چنین اتفاقی به هیچ وجه امکان پذیر نیست، به همین دلیل استیفای حقوق زنان از طریق صدا و سیما بسیار موفق بوده است.

۲۴۵۲۴۵

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=300420

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.