افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
4

بیانیه مسعود مزکیان منتشر شد

  • کد خبر : 296305
بیانیه مسعود مزکیان منتشر شد

مسعود بزیکیان پیشنهاد و راهکار مشخص ما برای جبران کمبودها و محرومیت‌های تاریخی و مزمن در این مناطق، رویکرد «تبعیض مثبت» و تمرکز برنامه‌ها و منابع برای توسعه و توسعه مناطقی است که مورد توجه برنامه‌ریزان قرار نگرفته است. . مسعود بزیکیان وی در بیانیه ای درباره مناطق، اقوام، مذاهب و مذاهب کشور تاکید کرد: […]

مسعود بزیکیان پیشنهاد و راهکار مشخص ما برای جبران کمبودها و محرومیت‌های تاریخی و مزمن در این مناطق، رویکرد «تبعیض مثبت» و تمرکز برنامه‌ها و منابع برای توسعه و توسعه مناطقی است که مورد توجه برنامه‌ریزان قرار نگرفته است. .

مسعود بزیکیان وی در بیانیه ای درباره مناطق، اقوام، مذاهب و مذاهب کشور تاکید کرد: پیشنهاد و راهکار مشخص ما برای جبران کمبودها و محرومیت های تاریخی و مزمن در این مناطق، رویکرد «تبعیض مثبت» و تمرکز برنامه ها و منابع است. . برای پیشرفت و توسعه مناطق خاصی که مورد توجه برنامه ریزان قرار نگرفته و متأسفانه موجب محرومیت این شهر از دوستان و اراضی آن از توسعه متوازن و کامل شده است.

متن بیانیه مسعود بیزیکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شرح زیر است:

«ای مردم ما شما را از مرد و زن آفریدیم و شما را قوم و قبیله قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. همانا گرامی ترین شما نزد خداوند باتقواترین شماست. خداوند دانای کل است. ، همه چی دان.”

آهای مردم! ما شما را از یک مرد و یک زن آفریدیم و شما را به قبایل و قبیله تقسیم کردیم تا یکدیگر را بشناسید. {اینها ملاک تعالی نیست} ارجمندترین شما نزد خداوند باتقواترین شماست. در واقع خداوند دانای کل است. “اتاق 13”

بیا تا دنیا را هدر ندهیم/ سعی کن نیکی کنی

فریدون فرخ فرشته نبود / از مشک و عنبر نبود

یافت که خیری متحیر / تو عجب فریدونی

ملت شریف ایران

من به عنوان یکی از فرزندان ملت تاریخی و بزرگ ایران، خود را در معرض رای شما ملت بزرگ ایران قرار داده ام تا اگر شما ایرانیان در کنار من بایستید، من را انتخاب کنید و به من رای دهید، اقدام کنم. به عنوان خدمتگزار و مدیر به امید و رای آنها در ساختن ایران بزرگ. بر این اساس به شما قول می دهم که در صورت انتخاب شما، تمام انرژی، زمان و زندگی خود را صرف توسعه و آبادانی ایران عزیز خواهم کرد. ایران یک میراث تمدنی، فرهنگی و سیاسی و سرزمینی ارزشمند، گرانبها و دوست داشتنی است که در ساختن تمدن و فرهنگ بشری در طول چند هزار سال نقش بسزایی داشته است و نشانه های فراوانی از تمدن هزاران ساله ایرانی در آن دیده می شود. در همه جای این سرزمین اهورایی

امروز ایران ما، یعنی سرزمین، فرهنگ و تمدن تاریخی که نیاکان ما به عنوان میراثی ارزشمند به ارث برده اند، با چالش ها، مشکلات و گره های پیچیده اقتصادی، سیاسی، بین المللی، فرهنگی و اجتماعی دست و پنجه نرم می کند. گره گشایی از این گره ها و رفع مشکلات پیش روی کشور تنها با همکاری و مشارکت تک تک شهروندان ایران امکان پذیر است.

واقعیت این است که ارکان فرهنگ و تمدن ایران که امروز آن را مردم ایران و به عبارتی تار و پود هویت این کشور می نامیم، از دیرباز به علل و دلایل مختلف در رنج بوده است و فقدان عدالت اقتصادی و اجتماعی و نظام اداری و اگر چه پس از انقلاب اسلامی به ویژه در دوران اصلاحات اقدامات خوبی صورت گرفته است، اما از یک سو برای رفع محرومیت در این مناطق غلبه غیر معقول و نامنظم است. ساختار و بودجه غلط، تجویزها و راهبردهای عرضی و شعارهای از سوی دیگر موجب گسترش و تعمیق این نابرابری‌های تلخ شد که در این میان بیشترین تأثیر را بر مناطق مرزی کشور گذاشته است.

پیشنهاد و راه حل مشخص ما برای جبران محرومیت ها و محرومیت های تاریخی و مزمن در این مناطق، رویکرد «تبعیض مثبت» و تمرکز برنامه ها و منابع برای توسعه و بهسازی مناطقی است که برنامه ریزان و برنامه ریزان به آن توجه کافی نکرده اند. منجر به محرومیت شود. این شهر دوست و سرزمین دوست، حاصل توسعه متوازن و همه جانبه است.

اگر این کاستی ها و حزب گرایی و نبود نگاه ملی در حوزه فرهنگی و مذهبی را تعمیم دهیم، حساسیت ها و نیازها بیشتر نمایان می شود. متاسفم که رهنمودهای امام (ره) و مقام معظم رهبری مبنی بر «وحدت بیان» و تلاش برای «انسجام ملی» و تحکیم برادری، گاه در درگیری های بی نتیجه و خصمانه دینی و اعتقادی و اندیشیدن به فرصت های پیش آمده گم می شود. . این وضعیت ناخوشایند این سرزمین را به ارمغان می آورد و درخشش و زیبایی را از آن می گیرد و رنگین کمان زیبایش همیشه یکی از دغدغه های من بوده است.

زیرا شخصیت های ترکمن کرد، بلوچ و تالشی به دلیل اختلافات مذهبی از جایگاه و منزلت مناسب یک ایرانی محروم هستند. به شدت متاثر می شوم، مخصوصاً وقتی به یاد می آورم که خط اول فرهنگ و تمدن ایران عزیز، همان مردمی هستند که در نگاه برخی عناصر بی اعتنا به شعائر ملی و مذهبی، گاه از حقوق اولیه خود محروم می شوند. . . من اهل سنت شایسته ای را می شناسم که علیرغم مهارت ها و شایستگی هایشان، صرفاً به دلیل بسته بودن برخی افراد و سیستم های معیوب، شغل و موقعیت مناسبی به آنها داده نمی شود.

نمی دانند که ایران بدون فرهنگ و هویت کردی، مهم ترین عنصر تشکیل دهنده خود را از دست خواهد داد و ضایعه جبران ناپذیری را متحمل خواهد شد، مانند آذری های غیور و آزادی خواه و احیاگران مشروطه، و شجاع، دلیر و دوستدار بلوچ و سیستانی و مومن و مومن. هموطنان زحمتکش ارمنی و آشوری، زرتشتیان نیک اندیش و نیکوکار، مندائیان کلیمی پاک و عزیز، عرب های بی پروا و حسود و بختیاری ها و دشمنان دشمنان زیبا و خوش فکر. ترکمنان وطن پرست، پاسداران وارسته و وارثان اندیشه های کهن، قشقایی دوستان ایران و ده ها طایفه ایرانی که تلاش و رشادت هایشان مرهون اهتزاز پرچم ایران و وحدت ملی است.

موسیقی ایرانی گواه زنده این واقعیت مهم و آموزنده است. حضور واحدها و گوشه هایی مانند عراق (عراق عجم)، عرب، آذربایجانی، شوشتری، بیات کرد، ترک یا زند و دیلمان دشتی، زابل، ترکمن، مسیحی، نیشابور، افشاری، بختیاری، طوسی، نی ریز و …. به دلیل درهم تنیدگی زبان، هنر و ذوق مردم ایران است که اگر اینطور نبود، زبان فارسی آنقدر شیرین و زنده نبود. زبان شناسان بر این باورند که در شکل گیری این زبان فصیح جهانی، همه ایرانی زبانان، از قطران تبریزی، نظامی گنجوی و جلال الدین بلخی تا شهریار شعر ایران، مستوره اردلان کردستانی، پژمان بختیاری، طالب آملی، حافظ، سعدی شیرازی و هزاران نویسنده. و گویندگان در تاریخ ادبیات فارسی نقش داشتند، پس به درستی می توان گفت که اگر گویش های محلی و منطقه ای ایران نبود، زبان فارسی ظرفیت کنونی خود را نداشت و به این میزان شیرینی و شیرینی نداشت.

من معتقدم همه بسترها و زمینه ها برای بازگرداندن جایگاه مردم ایران آنطور که شایسته است مهیا است. اعتماد، صداقت، جدیت و نبوغ خاصی لازم است تا سربازان مرزبانی ایران مجری و مجری سیاست های صحیح اقتصادی و مرزی شوند.

امیدوارم در تعامل نخبگان و مردم در اقصی نقاط ایران، شاهد تحقق چشم‌اندازهای زیر باشیم که بدون همت ملت بزرگ ایران محقق نمی‌شود:

1- نگرش فرصت طلبانه در حوزه اقوام و مذاهب و تلاش حداکثری در ارتقای عدالت اجتماعی و جایگاه شهروندی آنها.

2- به همه ایرانیان بر اساس حقوق شهروندی و صلاحیت های شغلی توجه کنید نه تفاوت های زبانی و مذهبی.

3- تقویت ارتباط بین ایرانیان از اقوام و مذاهب مختلف از طریق گفت و گوهای فرهنگی و هنری و…

4- توسعه متوازن چهار گوشه کشور و تلاش برای محرومیت زدایی از طریق تقویت زیرساخت ها و سرمایه گذاری های دولتی و تشویق بخش خصوصی به سرمایه گذاری در مناطق مذکور به گونه ای که در یک دوره چهار ساله نسبت درآمد، امنیت و رونق و رفاه را افزایش دهد. توسعه در مرزها و نقاط دور از مرکز باید به بالاترین رتبه ارتقا یابد

5- تنظیم سیاست های مرزی با مشارکت مرزنشینان و نخبگان محلی و سران طوایف و نهادها و نخبگان منطقه ای.

6- ساماندهی اقتصاد مرزی و حل اساسی موضوع حمل و نقل زغال سنگ و سوخت و مبادلات مرزی با پیشنهاد و مشارکت اتحادیه ها و نخبگان منطقه ای در جهت تقویت اقتصاد ملی و محلی.

7- تقویت و حفاظت از سنت های ملل فرهنگی، زبانی و مذهبی با استفاده از توانمندی های قانون اساسی.

8- حرکت در راستای عدالت اجتماعی، کارگری و مدیریتی به ویژه در بحث مدیریت نخبگان شایسته از مناطق قومی و مذهبی و استفاده از نخبگان اهل سنت در حکومت و فرمانداری.

9- ایجاد و تقویت زیرساخت های اقتصادی و صنعتی به ویژه در مناطقی که در گذشته کمتر مورد توجه بوده است.

10- برنامه ریزی با رویکرد تبعیض مثبت به نفع توسعه کم برخوردارترین مناطق کشور.

11- تقویت ساختارهای مناسب در سطح ملت ها و مذاهب با هدف توجه ویژه به اقتصاد، فرهنگ و توسعه مناطق کمتر توسعه یافته، ملی و مذهبی و تقویت چشم انداز توسعه به جای نگاه امنیتی و تهدیدمحور. . در سطح ملل و مذاهب

به امید ایرانی سربلند و سربلند با مشارکت همه ایرانیان

بنیانگذاری ملت ایران.

“مسعود بزیکیان”

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=296305

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.