به گزارش خبرنگار بازار، عبدالصمد آخوند نژاد ظهر چهارشنبه در هفتمین نشست دبیرخانه مشترک انجمن های شرکت های حمل و نقل بین المللی سراسر کشور که در هتل جهانگردی گرگان برگزار شد، اظهار داشت: از اولین جلسه دبیرخانه مشترک که توسط انجمن خراسان برگزار شد، حدود دو سال از آن زمان می گذرد و ما با انگیزه فراوان تصمیم گرفتیم ملاقاتی داشته باشیم و همه مصمم بودیم که دبیران قوی و مستحکمی را به گونه ای ایجاد کنیم که مشکلات و معضلات اداره خود را سریعاً حل کنیم. آنها را به مراجع ذیربط منتقل کردند، اما آن طور که باید و شاید نتوانستیم به ماموریت خود عمل کنیم.
رئیس اتحادیه بین المللی شرکت های حمل و نقل گلستان افزود: البته عملکرد انجمن ها در خور تحسین و تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه در صدور بخشنامه های اداری ابهام وجود دارد و تفسیر آن از سوی نیروهای سازمانی یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم به عنوان نمونه می توان به وزارت اقتصاد و دارایی اشاره کرد.
وی حذف نشدن ارزش افزوده را که در سال های گذشته مشخص شده بود، یادآور شد و گفت: این موضوع قابل بحث است و باید از طریق مراجع ذیربط احراز شود.
آخوند نژاد گفت: یکی از خواسته های شرکت های حمل و نقل بین المللی که باید مطالبه شود، استرداد کل حمل و نقل کالا توسط ناوگان است.
مقصد ایرانیان در دوران پیش از کرونا آسیای مرکزی به ویژه ترکمنستان است.
ما هر روز ناوگان جولان و ترکمنستان را رصد و شاهد هستیم.
و افزود: چندین سال است که حمل کالا با هم خوب نبوده است.
وی گفت: این بخش به دلیل نابرابری قیمت کامیون با کشورهای خارجی، عدم تعادل حقوق ورودی و تفاوت فاحش 033 دلاری هر محموله به ترکمنستان، تخصیص کالاهای ترانزیتی به ناوگان خارجی، قدرت رقابتی و چانه زنی خود را از دست داده است. در فرم ترانزیت).
وی گفت: با وجود اولویت حمل کالا به صورت ترانزیت با ناوگان ایرانی، همه روزه جولان و تازی ناوگان ترکمنستان را رصد و شاهد هستیم.
آخوند نژاد تصریح کرد: در نشستی که در استان گلستان با حضور معاون اقتصادی وزارت امور خارجه با فعالان اقتصادی استان برگزار شد، مشکل اختلاف و نابرابری مالیاتی اعلام شد. من مطرح می کنم اما حدود یک سال از این جلسه می گذرد اما هیچ تغییری در این وظایف صورت نگرفته است.
وی افزود: این امر نشان دهنده تضعیف نهاد دیپلماسی کشور به ویژه وزارت امور خارجه با استیفای حق حمل و نقل بین المللی کالا است.
گزارش آمار حمل و نقل کشور از منابع تولیدی جدا نیست.
گزارش آمار حمل و نقل کشور از منابع تولیدی جدا نیست و به صورت کلی اعلام می شود و در صورت تفکیک این آمار حمل و نقل
با طبقه بندی به عنوان یک طرفه یا حمل و نقل، آمار فاجعه بار حمل و نقل یک طرفه آشکار می شود.
به نظر این انجمن و انجمن های فعال در همین حوزه باید تعامل و همکاری بیشتری برای رفع مشکلات موجود داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: اتخاذ یک تصمیم واحد و برگزاری جلسات مشترک با حضور مسئولان مربوطه می تواند عظمت و تاثیر از دست رفته حمل و نقل کل ناوگان ایران را بازسازی کند.